sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Adamın biri acele ile diş doktorunun muayenehanesine girmiş - Afedersiniz ben kendimi pervane sineği sanıyorum da - Bunun için bir diş doktoruna ihtiyacınız yok, ruh doktoru üst katta - Biliyorum ! - E o zaman niye buraya geldiniz - Işık yanıyodu da[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 *!fıkra bosha gıtmesın dıye gulme efekti yapar* ehehe p.s:wala kusura bakmada bana komık gelmedı :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 *!etrafa boş boş bakınır* *!kendisinin aptal olabilme ihtimalini düşünür*[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 *!denızın omzuna el atarak* uzulme dostum herkeısn basına gelır ama emın ol kı sorun sende deıl senı boyle yapan genlerde... p.s: ulan ne irencım beah [signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 05 Haziran 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hmm :p[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Pyr0, 05 Haziran 2004 16:34 tarihinde demiş ki: *!denızın omzuna el atarak* uzulme dostum herkeısn basına gelır ama emın ol kı sorun sende deıl senı boyle yapan genlerde... p.s: ulan ne irencım beah :hrr: :lol: ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 :hmm: :-?[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 15 gün..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bu şarkı kötü sesimiz kötü bizde girdik aleme kollayın g.tu[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 sen daha bı$ı gormeıdın bı gun bı kız oquz bu ırenclıgın nerden gelıyo dedı ırenc bı esprı yabtıgımdan sora , bende hucrelerımde senteslenıo dedım dusun yanı bide dunyaya sayıyla mı getırdıler senı hyr ben numuneyım... zeka ı$ı bunnar =) p.s:dnz icq nu ac[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 açmaya çalışıorum ama proxy bela açılır birazdan[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 oha Pyr0 oha! =][signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 15 gün..
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 icq 4 yukle hayatını ya$a =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yüklenmio bende o sorun çıkarıo nedense[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Ay bu Eirienç bişieyyyy :([signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: eagle_dnz, 05 Haziran 2004 16:54 tarihinde demiş ki: yüklenmio bende o sorun çıkarıo nedense sorun sende oLm :D p.s: ulan amma takıldım sana dnz bugun kısma :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 pek komık degıl[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Pyr0, 05 Haziran 2004 16:56 tarihinde demiş ki: said: eagle_dnz, 05 Haziran 2004 16:54 tarihinde demiş ki: yüklenmio bende o sorun çıkarıo nedense sorun sende oLm :D p.s: ulan amma takıldım sana dnz bugun kısma :-p elbet bi gün ecel senin de kapını çalacak ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ke$ke..en yakın zamanda oLması diLegi iLe..[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 benim gibi düşünen biri çıktı ilk kez ahh keşke ölsem..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 valla arklarıma da derim ilk ben ölcem aranızda diye keşke ölsem yaa[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 fantesıye baq: alm.yaya gıdıcem onumusdekı hafta ucaga bınıcem hawalancak vede hawada gıderken du$cek ahh ulan ne gusel olur =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 LoL :D[signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Öne çıkan mesajlar