DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 salaktı,çirkindi,ama çok seviyordum yahu evin içinde hep mal gibi şişe kapağı kovalayan normal kediler gibi miv miv diye değil mivmivmivmivmivmiv diye hiç durmadan miyavlayan,sineklerin azılı düşmanı,her akşam beraber uyuduğumuz aptal kedi behlül 10.kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti dün sabahtan beri ortalıkta yoktu,öğlene kadar evde bi yerdedir diye düşünüp öğlenleyin seferber olduk heryeri aradık deliler gibi,komşular bile seferber oldu evin etrafındaki bahçeye,15 katlı apartmanın tüm katlarını,kömürlüğü,her yeri kapıya bir ilan astık birinin evsiz sanıp evine aldığını umarak bu sabah öğrendikki düşüşünden sonra hayatını kaybetmiş ve kapıcılardan biri gömmüş dün sabah erkenden resmen içim acıdı,çok çok üzülüyorum,gözlerim doluyor bi önceki gece yaramazlık yaptı diye kızmıştım,vicdanın acıyor dün gece hiç uyuyamadım sürekli gidip gelip kapıya bakıyordum belki gelmiştir diye,yemek yiyip tabağı bıraktım mal gibi bekledim gelsinde kokmlasın kalıntılarını diye. neyse dostlar sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Çok tatlıymış, üzüldüm çok. En azından kısa yaşamını kendisine sevgi veren birileriyle geçirmiş. Şanslı sayılır çoğu kediye göre. Sabır, kolaylık diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 başın sagolsun benimde ilk kedim 6.kattan dusup ölmustu. suanki kedimin oldugu yerde cam bile acmıyorum artık. cok kotu oluyo ama insan, gecmiş olsun tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 basin sagolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 başın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ben bile üzüldüm okurken , başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Olivies said: basin sagolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Olivies said: basin sagolsun :( okurken üzüldüm başın sağolsun, bizde de şimdilik sineklik yok böyle ben yokken pencereleri açmıyoruz, sineklik yapılana kadar biraz sıcaklık sorunu yaşıyoruz ancak en çok korktuğum şeylerden birisi düşmesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 basin saolsun.. cok kötü bi his gercekten. ailenin bir bireyi gibi oluyolar zamanla. bizim köpegimiz öldügünde, günlerce aglamistik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Başın sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Başın sağolsun ağa. Evinde kedi köpek beslemeyenlerin "Ne olacak hayvan ölmüş işte" diyeceği, arkadaş ortamlarında önemsiz bir konu gibi geçiştirilip yanan içiniz ile başbaşa kalacağınız çok kötü bir durum. Onlar anlamayacak ama her daim senin için yanacak evladını yitirmişcesine. Allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Kedi dediğin düşerek ölmez. Kedi değil o kandırmışlar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 örnek 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 S: rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 başın saolsun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 başın saolsun arkadaşım. ama ben kediler bıyıklarıyla falan yüksekliği algılayabiliyor diye biliyordum. yani o kadar yüksek olduğunu anlamamış mı, bir de kediler dengelidir diye bişliorum öle kolay kolay düşmezler. kedileri çok mu gözümde büyütmüşüm nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar