Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twilight???


Thugsta

Öne çıkan mesajlar

Kardeşim okul kapanmadan önce kızlar tarafından bir çılgınlık bir çılgınlık noldu anlamadım.Bizim diğer sınıftaki kızların 3-4'ünün elinde twilight kitabı.One lan diye sorunca off çok güzel diye sayıklıyorlar.Filmi çekilmiş boş zamanımızda gidip konferans salonunda izleyelim dedik 10 dk sını izleyemeden zaman doldu.Tek gördüğüm bir kız bir erkek birde vampirler varmış.Yaza girdik siteler açılmaya başlamış bunun hakkında.Yok twilight formu , twilight topluluğu hedesi.nedir neyin nesidir oha artık bıktım yani.Bide yenisi çıkyıor sanırım 11'inci aydamı ne.Okul zamanına denk geliyor zıctığmısın resmidir.

Neyin nesidir bu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vampir hikayelerini teen romance'ye donusturen igrenc otesi bir yaradilis olur kendisi. bas roldeki aktor pek cok genc kizin kalbine girmistir, falan filan. kendisi daha cok homoseksuele benzeyip, filmin olmayan kalitesini negative dusurmustur. ama, film, sacma sapan romantizm ve "yakisikli" erkek gormek isteyen, hayalci kiz gencligini cektigi icin "basarili" olmustur. amaci da oydu zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek olayı, başroldeki o lavuğun yakışıklı olması. Koy oraya erol taş ı bakayım kimse sevecek mi, kimse çıldıracak mı.

yayınevleri yapımcı firmalar falan da ekmeğini yiyiyo işte böyle şeylerin, olan erkeklere oluyor arkadaşım, tıvaylayt edvırt tıvaylayt edvırt diye diye insanlar bizleri görmez oluyorlar.

saygılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...