Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Anket] Freezelesekte mi oynasak? freezelemesekte mi oynasak?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Çok merak ediyorum paticiklerin bu konuda ne düşündüğünü. Ben Freeze(koşarak buyu atamama)siz bir server isterdim. Fakat freezenin bulunmadı serverda doğal olarak warrior karakterler zayıf kalacak. Bunu eşitlemek içinde Magelerin buyu delaylarını uzatıp. armorlarını azaltmak ve Warriorların armorlarını arttırıp onları daha guclu kılmak durumu eşitleyecektir. sizler neler düşünüyorsunuz?

a) Freeze
b) Non-Freeze

Seçiminizi yapın 22uo'ya sms ile gonderin.
Her sms 1 kontorle ucretlendirilecektir[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin...
Dönerse senindir.
Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

[bold genelde biryeri ozellikle belirtmek icin kullaniliyor, butun mesajda degil -bag]

ahaha topic çok sux ama adam bu iş için çok ugrasmıs aslında bak bı scp yazılabılır mage ler freeze siz buyu atar warrior larda +speed veren bir bracelet fln takar öyle bir serv çok işte yarar mesela warcraft ta war o speed boots die bişi adam onu giyiyo hızlı kosuyo yanı aynı düşünce ;)[signature][hline]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯
[b]Bay-E Jinn,20 Mayıs 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Hela(heal) tüpü yuok

[Bu mesaj Baggio tarafından 05 Haziran 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 05 Haziran 2004 16:14 tarihinde demiş ki:
Freeze olmasin ama delay uzatman yeterli, armorlarla da oynarsan dengeyi warriorlar yonunde bozarsin bence.

+1[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..