arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ben de katılıyorum. Jack Bauer'i bile gördük Afrika sıcağında, ben napiyim arkadaş. Bu aralar şu maç olayını rayına oturtsak şahane olacak. Son maça gelemedim zaten sinir oldum, oynamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Evi özgürlük parkına yakın olan varsa yarın sabah gidip oraya sorup haftaiçi için bir maç alabilir belki? Gece maçı ücretleri 2 sene önce 3 lira idi şu anda da çok değiştiğini sanmıyorum en erken 9-10 en geç 12-1 olacak şekilde konuşursanız mükemmel olur. Haftalık kayıtları Cumartesi sabahtan yapıyorlardı. Eğer sistem değişmediyse sahayı alıp 8-8 9-9 gibi ihtimallerle kadro çıkartabiliriz :) Tarla gibi saha orası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Jedi konseyi toplanıp bir sonraki maçın tarihini belirmeli sevgili bablar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 şimdi maç zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Kimseden ses çıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben-wishmaster-pyro varız yakın zamanda bir maç için=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben de oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 13'unde tekrar gelecem bu arada sdfg. belki bu sefer doner mac ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bakın 2 tane de transfer geliyo hem pyro hem azmo maç döner=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bir haftasonu akşamı neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 pazar olursa ve eksiğiniz varsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 forum ve msn'den 7 kişi toparlandı şu anda pyro-azmo-wish-zaugna-sly-dela-cava kadroda açık olursa ve maç pazar olursa eagle_dnz de geliyor etti 8 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 tercihim macin p.tesi olmasidir, pazar donmem gerekebilir (p.tesi isbasi sux). ama adam cikmiyorsa yapariz pazar. yalnizzzzzzzzzzzz haftasonu derken... 17-18 temmuzdan bahsediyoruzdur insallah? ben bu haftasonu gelmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 seni yazdık kadroya, demek ki 13ünden sonra yapıcaz maçı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 13ü itibariyle her tarihe uyarım ben şimdiden söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bende varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben çok varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Pazar ya da pzts geeç saatler olursa gelirim. (azmo nun dediği gibi 18-19 undan bahsettiğimizi umarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 pyro-azmo-wish-zaugna-sly-dela-cava-sixoms-holy-khala eagle_dnz dreagloth 2 yedekle beraber 12 etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Oov şet pzrtesi mi? Ben pazartesi dönebilirdim, ertesi gün d.günü geyiği fln laf ediyordu aile =) Ayrıca teşekkürler üstün emeklerin için yine cavacım =) Kesin bir tarih yazabilriseniz ona göre bilet alacağım ben yarın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 13 temmuzdan sonra olucak maç 18-19 temmuz haftasonu olması muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oğuz gitme pls sçs tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yeterli çoğunluk sağlarsak özgürlük parkında yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 saha olayını sana devrediyorum yiğit=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar