Roanoke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yahu her forumda herkez bibirini çekiştiriyor. tobe ya[signature][hline]Worldbuilder Roanoke Quaxis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tig Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Wild Genie ve Dmx ide ekleyin... hele hele ki Wild Genie[signature][hline]tIger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Lucas1, 23 Mayıs 2004 04:41 tarihinde demiş ki: ayrıca diemaster arkadaşımız malum shardda admindi ve haliyle normal olarak db makinesinde vardı ama sadece script dosyası acc dosyası kesinlikle ve kesinlikle yoktu... bir laf vardır köpek bile yemek yediği yere .ıçmaz... tabi ondan "oguz amentes ın db yı ındırdık kımseye söleme" dedın.. hatta bı kac gun sonrada "naber lem "dedıgımde "dur amentes de bırının charı sılıp gelıyom ahahah dedıgını de ben kendım uyduruyom" bari yaptıgın sheyın arkasında durabil? burak sana gelincede benim bi yerim sıkısmadı cunku sıkıscak bısıde yabmadım ama size sızın yabtıklarınızı söleyınce yalancı vs ben oluyorum hı hı haklıısnız sız qral sınız öle sey yabmazsınız...[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Template Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Kinghsaw, 22 Mayıs 2004 19:57 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ufak bir anket yapmak istedim. Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim... Hangisi daha iyi ? Scripting : Coder,Bronx,Baggio,Silencer,Diemaster,Tcpip, Client : Tazmanyak, Faust , Diemaster Arkadaşlar üstteki her bir konuyu ayrı ayrı yorumlarsanız sevinirim... Editing için ayırdığın kategori bende çok yanlış ve çirkin. Ne olursa olsun insanları rencide etmeye hakkın olmadığını düşünüyorum [Bu mesaj Baggio tarafından 23 Mayıs 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yalnız birşey daha tazmanyak sadece client editing yapmıyor ki yazdıgın bolumlerin hepsinde ustadır ;) yani sadece client editing diil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bence en iyi yaptığı iş client editing.[signature][hline]Kimimiz hak ettiğimiz yere gelemedik , kimimiz geldiğimiz yeri hak etmedik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 runuo da kral kim? a)Bivrip b)TheCoder c)Mum_Chamber ben mum diorum[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 tamamen tartışma olsun eğlence olsun düşüncesiylen açılmış bi topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Scripting : Wildgenie , Dmx , Diemaster Client : Wildgenie , Pause , Dagger , Tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Hepsinde benim, çok mu bencilce oldu?!. O zaman başkaları adına da karar vermek bize düşmez. herkes kendisi için 1 numaradır bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anatolia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Arakdaşlar Bence En İyisi Wildgenie Neden Dersenız Cunku Bılen Bılır Sılencer + Bronx Scp Ogreten Wildgenie oldugundan Bence O Onun Nıckını yazmamıssınız oda gırmez bole foruma cunku agır abidir :) ama gercekten sımdı sılencer ve bronx sun yuzu kızarmıstır bunları duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar