Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Sanirim buraya fazla takilmiyor kendisi, anmakta fayda var :) [Bu mesaj Fast_and_Furious tarafından 23 Mayıs 2004 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 layn! ben nie yokum :P[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paticik bi çok usta scripterin toplandıgı bir altın madenidir. SON NOKTA... daha ne diyelim Erutan ,kim iyi kim kötü çok çok zor belli olur herkes her şeyi biliyor artık...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 23 Mayıs 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 evet Vampirhuma niye yok listede :)[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ahaha Artık ikiye felan bolunecek forum millet nelerle uğraşıyor. Gerçi daha bir çok kişi var unutulan. tam bir anket olmamış[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Öhöm Öhöm biz burda neciyiz??? =Pp (Avatarımın altındaki title'a bakarsanız)[signature][hline]<----------------------------------------------------> <-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design --> <----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ----------> <----------------------------------------------------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ayrıca zaten burada iyi kötü die bir ayrım olmamalı. Paticik Forumları'nın bu alanı UO Emulatorleri ile uğraşanlar, öğrenmek isteyenler ve yardım için açıldı. Burada herkez herkeze yardımcı olarak bilgi çoğalabilir ve değer kazanır. bkz. The Coder'ın açmış olduğu Ultima Developers. İmzama bakarsanız, "Bilgi Paylaştıkça Değerlidir"[signature][hline]<----------------------------------------------------> <-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design --> <----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ----------> <----------------------------------------------------> [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 23 Mayıs 2004 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Budur...[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeorgeRuyDiaz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Scp: Bronx And Coder Cilent: Tazmanyak [signature][hline]George Ruy'Diaz Alemin Grallari Amentes Down ! [Bu mesaj Baggio tarafından 23 Mayıs 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Fast_and_Furious, 23 Mayıs 2004 02:11 tarihinde demiş ki: Benim favorim scripting kategorisinde listede bulunmayan VampirHuma. +1 bende tek gecerım humayı ...[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) [Bu mesaj Pyr0 tarafından 23 Mayıs 2004 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 örnekle düşünce biraz farklı olmus gibi geldi :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Pyr0, 23 Mayıs 2004 01:50 tarihinde demiş ki: said: Lucas1, 22 Mayıs 2004 20:01 tarihinde demiş ki: ota boka sataşan aklınca paticik in saygın kişilerini ezmek isteyen en iyi scripter lara clientcılara laf sokmaya çalışan Ey Yüce Kronosh ve Rra birgün sizinde karışınıza böyle biri çıkacağını hiç düşümüordunuz dimi ? Hll Olsun Kinghsaw... ii gusel demishsin de bu topici acan nie senle diemaster ın mahalleden ark.ı? tesaduf mu? *! Güler geçer * ben elimde emanetle mahallede kimse paticiğe bişey yazmasın ulan yazanı çizerim diyemi dolaşayım ?[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council [Bu mesaj Lucas1 tarafından 23 Mayıs 2004 04:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ben öle bishi demish miyim bak bakalım? ben sadece bunu yazanın sizin mahalle ark.nız olması garip geldigini soledim ki yorumlarda kishiden kishiye gore degishir tabii...[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 lucas ve diemasterın mahalleden arkının yazması tesadüfmü demişsin altınada * Güler Geçer * bunun izzahı şudur siz yazdırdınız demektir.burada saygı sınırlarını aşmıyorum, aşmıyoruz. ama alttan laf sokup sonra ben ne yaptım diyip çocuk oyunları yapma ![signature][hline]Indinolla UO Shard High Council [Bu mesaj Lucas1 tarafından 23 Mayıs 2004 04:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ben saygın kişiyi azla ezmeye calısmam eğer siz öle görüyorsanız ezmeye calısıtıgım kişi SAYGIN DEĞİLDİR. -Apo memo sülo ocaktan adamları cafeye getir mesaj aticas saldrıyırolar.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Lucas1, 23 Mayıs 2004 04:24 tarihinde demiş ki: lucas ve diemasterın mahalleden arkının yazması tesadüfmü demişsin altınada * Güler Geçer * bunun izzahı şudur siz yazdırdınız demektir.burada saygı sınırlarını aşmıyorum, aşmıyoruz. ama alttan laf sokup sonra ben ne yaptım diyip çocuk oyunları yapma ! büyünce haber ver ona göre davranım o zmn? lol... ee tabi yazıdan mana cıkarmaktan kishiden kishiye gore degisir nede olsa kapasite meselesi gider bashkası hıc bishi yok der gelir senın gibilerde böle der...neyse polemıge gırmıcem ben fıkrımı orda söledım ne anlam cıkarıosan cıkar benı ılgılendırmıo...[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) [Bu mesaj Pyr0 tarafından 23 Mayıs 2004 04:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Pyr0 tarafından 23 Mayıs 2004 04:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 öyleyse bende fikrimi yukarda belirttim.en üstte.ayrıca kapasitesi kimi düşük belli ben çocuk oyunları yapma diorum büyüyünce haber ver dio :).polemiğe girmiycem diemaster a verdiğim bir söz var.siz devam edin bravo süpersiniz alkış tutuorum size....[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 kronos yaptığın espiri çok güzel apo felan :) tabi siz böyle şeyleri sevmezsiniz direk fake acc açarsınız tebrikler yeni karalama kampanyanız herhalde ?[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 çocuk oyunları çocuga yapılır..hala ermiyor galiba neyse ben yatıyorum sen devam et kendı kendıne :-)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 kendi çocuk olupta babasına çocuk oyunu yapmaya benzer bu oğuz...[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 1.ben developer değilim 2. böyle şeyler deli savması...[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Pyr0, 23 Mayıs 2004 04:21 tarihinde demiş ki: ben öle bishi demish miyim bak bakalım? ben sadece bunu yazanın sizin mahalle ark.nız olması garip geldigini soledim ki yorumlarda kishiden kishiye gore degishir tabii... Sen rahatsızmısın Oguz..Üstte yazıyosun alttada ben öle bişiymi demişim diyosun. King i realden tanıyorum dogrudur.Hatta dedimki,Yaw canım sıkılıyor gel paticige bi topic açta saga sola laf sokalım da dedim :) Töbe yarabbi ya...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Sizleri gormeyeli terbiye seviyeniz sinirlari asmis. Paticik'e yakismiyor..[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 tek duyduğum db yi hackleyen J'RuyDiazlardan 2 kişi fea ve george george herhalde bi cvp verir bu threade[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 onlara veren chaosdemon ve diemaster dir.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar