Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini Anket

Kinghsaw

Öne çıkan mesajlar

Paticik bi çok usta scripterin toplandıgı bir altın madenidir. SON NOKTA... daha ne diyelim Erutan ,kim iyi kim kötü çok çok zor belli olur herkes her şeyi biliyor artık...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 23 Mayıs 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öhöm Öhöm biz burda neciyiz??? =Pp (Avatarımın altındaki title'a bakarsanız)[signature][hline]<---------------------------------------------------->
<-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design -->
<----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ---------->
<---------------------------------------------------->
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca zaten burada iyi kötü die bir ayrım olmamalı. Paticik Forumları'nın bu alanı UO Emulatorleri ile uğraşanlar, öğrenmek isteyenler ve yardım için açıldı. Burada herkez herkeze yardımcı olarak bilgi çoğalabilir ve değer kazanır. bkz. The Coder'ın açmış olduğu Ultima Developers. İmzama bakarsanız,

"Bilgi Paylaştıkça Değerlidir"[signature][hline]<---------------------------------------------------->
<-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design -->
<----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ---------->
<---------------------------------------------------->

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 23 Mayıs 2004 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fast_and_Furious, 23 Mayıs 2004 02:11 tarihinde demiş ki:
Benim favorim scripting kategorisinde listede bulunmayan VampirHuma.

+1 bende tek gecerım humayı ...[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 23 Mayıs 2004 04:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 23 Mayıs 2004 01:50 tarihinde demiş ki:
said:
Lucas1, 22 Mayıs 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
ota boka sataşan aklınca paticik in saygın kişilerini ezmek isteyen en iyi scripter lara clientcılara laf sokmaya çalışan Ey Yüce Kronosh ve Rra birgün sizinde karışınıza böyle biri çıkacağını hiç düşümüordunuz dimi ?

Hll Olsun Kinghsaw...

ii gusel demishsin de bu topici acan nie senle diemaster ın mahalleden ark.ı? tesaduf mu?

*! Güler geçer *

ben elimde emanetle mahallede kimse paticiğe bişey yazmasın ulan yazanı çizerim diyemi dolaşayım ?[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

[Bu mesaj Lucas1 tarafından 23 Mayıs 2004 04:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben öle bishi demish miyim bak bakalım? ben sadece bunu yazanın sizin mahalle ark.nız olması garip geldigini soledim ki yorumlarda kishiden kishiye gore degishir tabii...[signature][hline]|Pyro|
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

lucas ve diemasterın mahalleden arkının yazması tesadüfmü demişsin altınada * Güler Geçer *

bunun izzahı şudur siz yazdırdınız demektir.burada saygı sınırlarını aşmıyorum, aşmıyoruz. ama alttan laf sokup sonra ben ne yaptım diyip çocuk oyunları yapma ![signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

[Bu mesaj Lucas1 tarafından 23 Mayıs 2004 04:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 23 Mayıs 2004 04:24 tarihinde demiş ki:
lucas ve diemasterın mahalleden arkının yazması tesadüfmü demişsin altınada * Güler Geçer *

bunun izzahı şudur siz yazdırdınız demektir.burada saygı sınırlarını aşmıyorum, aşmıyoruz. ama alttan laf sokup sonra ben ne yaptım diyip çocuk oyunları yapma !

büyünce haber ver ona göre davranım o zmn? lol... ee tabi yazıdan mana cıkarmaktan kishiden kishiye gore degisir nede olsa kapasite meselesi gider bashkası hıc bishi yok der gelir senın gibilerde böle der...neyse polemıge gırmıcem ben fıkrımı orda söledım ne anlam cıkarıosan cıkar benı ılgılendırmıo...[signature][hline]|Pyro|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 23 Mayıs 2004 04:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 23 Mayıs 2004 04:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öyleyse bende fikrimi yukarda belirttim.en üstte.ayrıca kapasitesi kimi düşük belli ben çocuk oyunları yapma diorum büyüyünce haber ver dio :).polemiğe girmiycem diemaster a verdiğim bir söz var.siz devam edin bravo süpersiniz alkış tutuorum size....[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council
Sosyal ağlarda paylaş

çocuk oyunları çocuga yapılır..hala ermiyor galiba neyse ben yatıyorum sen devam et kendı kendıne :-)[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 23 Mayıs 2004 04:21 tarihinde demiş ki:
ben öle bishi demish miyim bak bakalım? ben sadece bunu yazanın sizin mahalle ark.nız olması garip geldigini soledim ki yorumlarda kishiden kishiye gore degishir tabii...

Sen rahatsızmısın Oguz..Üstte yazıyosun alttada ben öle bişiymi demişim diyosun.

King i realden tanıyorum dogrudur.Hatta dedimki,Yaw canım sıkılıyor gel paticige bi topic açta saga sola laf sokalım da dedim :) Töbe yarabbi ya...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...