numberten Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yok artık anasının nikahı ya http://www.facebook.com/pages/Cem-Garipolu/89852991066?sid=c80f72b8ae4aa672d644c390245354ae&ref=search Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bugun ben açıcaktım sonra unuttum =) Bu pçin fenomen olucağını söylemişlerdi tv de 1 ay önce gerçektende öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 e cocugu yakalayamazsan kral da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 garbage a açılcak bişi değil bu. ciddi birşey. gerizekalı bu insanlar tatlısın falan yazmışlar ya oha.oha. "gardas destekcınım her zamn arkadanyım lan kız 91 dogumlu be kayserideki kızlar saat 8 den sonra kolay kolay dısarı cıkmaz bu kız gecelerı bıle dısarda be cem arkandayım gardas kac a.q. kımse bulamaz senı bu arada munevvermı ne benımle aynı ay ve gunde dogmus kendımden utanıyorum dogumumuz aynı oldugu ıcın dogum tarıhımı degıstırecegım...." OHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ben de az önce o ayının yazdığını okudum çok sinirlendim ne insanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 "cem doğru yoldasın harbi psikopatsın sewdim seni kızlar kalleş" OHA. hayvan herif. bunun gibiler ölsün yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 atcan bunların hepsini kodese biraz burunları sürtsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 "94 fans" yuh lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Ardeth said: atcan bunların hepsini kodese biraz burunları sürtsün hyr işte,ölümmüş,müebbetmiş,hücreymiş. ben bunlara toptan karşıyım. işkence rulez. cidden. böyle öldürmiceksin iyileştirip iyileştirip tekrar işkence. çok sinirlendim ya,hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 e çüş be, midem kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 lan çüş bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 iki grup var burda muhtemelen ya işte facebook gibi batı dünyasının icatları ile tanışmış kültür şoku yaşayan yobazlar ya da işte nasıl alternatif olsam da ilgi çeksem diye çatlayan kimlik bunalımı yaşayan gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yok bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 şimdi konuyu fetullah hocafendimize getirerek trolün kralını saldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 celalettin bile sahip olsalarmış kızlarına diyor.gerizekalı herif. hiç izlemedn mi normal karşılayanlar var bisürü bu olayı.hatta kız da suç bulanlar. ay çok sinirlendim ya.nası bi ülkede yaşıyoruz lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 olur ya niye olmasın, Türkiye'de yaşıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 90-91 sonrası gençlik baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 katil ilgisi, sevgisi yeni bisey degil. her zaman oluyo bu olaylar, seri katillere olan sevgi felan filan, her zaman dedigim gibi insanoglu garip, yadirgamamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sol altta interpol linki verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bi de sikayet edebiliyosunuz bunlari facebooka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 said: "gardas destekcınım her zamn arkadanyım lan kız 91 dogumlu be kayserideki kızlar saat 8 den sonra kolay kolay dısarı cıkmaz bu kız gecelerı bıle dısarda be cem arkandayım gardas kac a.q. kımse bulamaz senı bu arada munevvermı ne benımle aynı ay ve gunde dogmus kendımden utanıyorum dogumumuz aynı oldugu ıcın dogum tarıhımı degıstırecegım...." öncelikle sağlam bi küfür... 6 senelik üni. hayatımı ne yazıkki kayseride geçirmiş olmamadan dolayı aydınlatıyım siz sevgili patileri biraz.. evet 8 den sonra dışarda kız göremezsin çünkü insaan göremessin.. 8 den sonra dışarda kız olmaz yapacak bişiy olmadığından gidicek bi yer olmadığından dolayı aynı zmanda bol miktarda bu yazıyı yazan arkadaş klonu olduğundan hangi kız, dill gece gündüz dışarı çıkmak isterki... edit: yakarım lan kayseriyi !! çok sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 aquila said: katil ilgisi, sevgisi yeni bisey degil. her zaman oluyo bu olaylar, seri katillere olan sevgi felan filan, her zaman dedigim gibi insanoglu garip, yadirgamamak lazim. evet insanlar bayılıyo seri katillerin hayat hikayelerinin anlatıldığı kitaplara çok qarizmatiqueler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 böyle birşeyin trollümü olur. yapan varsa da gerizekalıdır. ay bunları görünce yine sinirleniyorum. bunlara cidden işkence lazım.pislikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 [img=http://img268.imageshack.us/img268/782/asdasdg.jpg] bu ne lann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 şu sedef aktaşın yorumunu okuyunca oha diyip baktım da ne biçim tip çıktı o öyle o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar