Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cem garipoglu fan club o_O

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
garbage a açılcak bişi değil bu.
ciddi birşey.
gerizekalı bu insanlar tatlısın falan yazmışlar ya oha.oha.

"gardas destekcınım her zamn arkadanyım lan kız 91 dogumlu be kayserideki kızlar saat 8 den sonra kolay kolay dısarı cıkmaz bu kız gecelerı bıle dısarda be cem arkandayım gardas kac a.q. kımse bulamaz senı bu arada munevvermı ne benımle aynı ay ve gunde dogmus kendımden utanıyorum dogumumuz aynı oldugu ıcın dogum tarıhımı degıstırecegım...."

OHA.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

atcan bunların hepsini kodese biraz burunları sürtsün

hyr işte,ölümmüş,müebbetmiş,hücreymiş.
ben bunlara toptan karşıyım.
işkence rulez.
cidden.
böyle öldürmiceksin iyileştirip iyileştirip tekrar işkence.
çok sinirlendim ya,hayvanlar.
Mesaj tarihi:
iki grup var burda muhtemelen ya işte facebook gibi batı dünyasının icatları ile tanışmış kültür şoku yaşayan yobazlar ya da işte nasıl alternatif olsam da ilgi çeksem diye çatlayan kimlik bunalımı yaşayan gençler
Mesaj tarihi:
celalettin bile sahip olsalarmış kızlarına diyor.gerizekalı herif.
hiç izlemedn mi normal karşılayanlar var bisürü bu olayı.hatta kız da suç bulanlar.
ay çok sinirlendim ya.nası bi ülkede yaşıyoruz lanet olsun.
Mesaj tarihi:
said:
"gardas destekcınım her zamn arkadanyım lan kız 91 dogumlu be kayserideki kızlar saat 8 den sonra kolay kolay dısarı cıkmaz bu kız gecelerı bıle dısarda be cem arkandayım gardas kac a.q. kımse bulamaz senı bu arada munevvermı ne benımle aynı ay ve gunde dogmus kendımden utanıyorum dogumumuz aynı oldugu ıcın dogum tarıhımı degıstırecegım...."

öncelikle sağlam bi küfür... 6 senelik üni. hayatımı ne yazıkki kayseride geçirmiş olmamadan dolayı aydınlatıyım siz sevgili patileri biraz..

evet 8 den sonra dışarda kız göremezsin çünkü insaan göremessin..
8 den sonra dışarda kız olmaz yapacak bişiy olmadığından gidicek bi yer olmadığından dolayı
aynı zmanda bol miktarda bu yazıyı yazan arkadaş klonu olduğundan hangi kız, dill gece gündüz dışarı çıkmak isterki...

edit: yakarım lan kayseriyi !! çok sinirlendim.
Mesaj tarihi:
aquila said:

katil ilgisi, sevgisi yeni bisey degil. her zaman oluyo bu olaylar, seri katillere olan sevgi felan filan, her zaman dedigim gibi insanoglu garip, yadirgamamak lazim.

evet insanlar bayılıyo seri katillerin hayat hikayelerinin anlatıldığı kitaplara çok qarizmatiqueler herhalde
  • Yeni Oluştur...