SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Artık sabahlara kadar ehliyet sınavına çalışcam, soru bankası alcam deneme yapcam ösym kıskanıcak allahıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 lanet olsun, öss bitti ben 91 aralıklı olmamdan mütevellit daha ehliyet olayı uzak bana =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 geçmiş olsun yani o kadar kasılcak bişi değilmiş anladınız işte ilk giren arkadaşlar. inşallahta gönlünüz nereyi istiyosa orası olur. severek yapacağınız meslek olur yani. güzel haberleri bekleriz sonuçlar açıklanınca işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Ehliyet sınavı yanlış hatırlamıyorsam cumartesi sabahıydı. Hiç bir derse gitmedim kendim de çalışmadım. Cuma gecesi 2 de başladım çalışmaya 6'ya kadar çalıştım sonra da sınava gittim, hepsinden 85-90 alıp geçtim. Tavsiye ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Seneye il il gezip tüm son sınıf öğrencilerine anlatıcam lan, korkulacak hiçbirşey olmadığını yemin ederim kaybedenlerin %90'ı heyecandan, yoksa sınav normal yani, öyle dünyanın en zekisi olmana gerek yok, güvender sınavı bile bazı yönleriyle daha zordu Stresini kontrol eden, yıl içinde de elinden geleni yapan kazanır, açık ve net. Etrafına bakmayacaksın bence birde, sınav görevlisini 3 kez gördüm en fazla, kopardım dış dünyayla bağımı, sadece kitapçık, ben ve ideallerim. ÖSS korkulacak birşey değil, bunu anladım. Kimse korkmasın, adam gibi çalışan herkes herşeyi yapabilir. Keşke daha fazla çalışsaydım dedim, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bitmez olaydı sınav görevlisine bakıp durdum oturdugum sıraya bütünleşemedim bi türlü yandakinin saatine bakıp yetiştiremiycem diye panikledim:D götüm tutuştu resmen harbi mat-2 soruları falan cok kolaydı aslında ama stres heycan falan yapamadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar