kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hayır kafamı karıştıran nokta işim nerde evim orda derken üzücü bi durum can sıkıcı bi durummuış gibi geliyo ama yazılanları okuyunca memnunum havasındasın ne demek sitedin anlayamadım. nispet felanmı yapıyon barmenim karı götürüyom felan der gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yani karı götürmek değilde daha çok "ulan il il geziyorum, barmenim, relaxım, ortamlardayım, sürünenlere selam olsun" tadında bir post olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Yazık la üzerine gitmesenize çocuğun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 zamanında benim de kişiselde açtığım bir kaç topik hatırlıyorum böyle çekemeyenler tarafından hunharca trollenmiş. agresif olucan, böle topitop gibi cevaplar verip ezilme. bak ben bile yüz buldum neler dedim sana mesela. bu arada keşke geçen senelerden birinde fethiyede olsaydın bi barmen tanıdık daha fena olmazdı haggaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 vay sende barmensin ha pis barmenler sizi. hep vodka vişne istediğimde vişne suyu veriyosunuz resmen az elinizi bol tutun lan bu ne cimrilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bellow yapma demiyoruz, okulunu bitir gene hobi olarak yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 barmenlik yaptım fekat yancılardan sıkılıp yancı olmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?18,3673703 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 şöle bişi var. ben sadece gezerken mutlu olduğumu ve istediğim işi yaptığımı ve bundan mutlu olduğumu belirtmek istedim ama ne yazıkki insanlar yanlış anladı :). ikinci olarak okul zaten bitti canım benim düşündüğün kadar genç değiliz. ayrıca burası kişisel ben sadece uzun zamandır girmediğim için duygularımı paylaşayım dedim ve paticikten benim barıma gelip oturanlar var onlar bilirler ne yapıp neyapmadığımı :) . fethiyede olan varsa beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 o kadar senedir aynı forumda takılıyoruz bi cintoniğinizi içelim bellow bey tıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 insanlar alışık değil kişiselde mutluluk topici açılmasına ondan yadırgandı hehe barın koordinatlarını verirsen fethiyeye yolum düşcek gibi bu yaz gelip bedava bişeyler içerim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 niye gezdigini anlamadim ben, barmenlik ordan oraya gidip mi yapiliyo? yani muzik grubu gibi bara mi davet ediyolar, yoksa sen gidip meraba ben barmenim burda calisicam mi diyosun? ya da sezonluk bi durum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sezondan dolayıdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 normalde istanbulda barmenlik yapıyordum. fethiyeden bir bardan çağırdılar barmenlik için sezonluk iyi para oluyor diye geldik bir arkadaşla ama anlaşamadık pek antalyada başka bar çağırmıştı oraya gidip bakıcaz şimdi de . yazları güzel oluyor kışlarıda eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 nerede calisiyosun fethiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 guzelmis o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 antalyada hangi bar ? merkezdemi kemer alanya felanmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ahah antalyali kendi belli ediyo canim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 peki çok gezen mi bilir, çok okuyan mı bilir, yoksa yaşar okuyan mı bilir? saat de çok geç olmuş haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 iyi de sezonluk gidiyosan istanbuldaki ise geri donebilcen mi? bi de abi isim barmenlik diyon da 40 yasina geldiginde barmenlik yaptirmicaklar sana sonucta, bar islerine falan gir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 evim burada, isim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 oo amerikalılar selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Benimde bir arkadas barmen yazin iyi yerlerde calisabiliyor. Cok cok iyi referansin ve cevren olmasi lazim. Yoksa bi gelecegi yok. Ayrica 500 cesit kokteyl biliyorsan buralarda harcanma. Gerisini de insanogluyla paylas^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 oohoo kimse karikaturu koymamis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Olm ben bi is buldum bira fabrikasinda saati 20 dolar. girsem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar