Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşim nerede evim orada

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

zamanında benim de kişiselde açtığım bir kaç topik hatırlıyorum böyle çekemeyenler tarafından hunharca trollenmiş. agresif olucan, böle topitop gibi cevaplar verip ezilme. bak ben bile yüz buldum neler dedim sana mesela.

bu arada keşke geçen senelerden birinde fethiyede olsaydın bi barmen tanıdık daha fena olmazdı haggaten.
Sosyal ağlarda paylaş

şöle bişi var. ben sadece gezerken mutlu olduğumu ve istediğim işi yaptığımı ve bundan mutlu olduğumu belirtmek istedim ama ne yazıkki insanlar yanlış anladı :).

ikinci olarak okul zaten bitti canım benim düşündüğün kadar genç değiliz. ayrıca burası kişisel ben sadece uzun zamandır girmediğim için duygularımı paylaşayım dedim ve paticikten benim barıma gelip oturanlar var onlar bilirler ne yapıp neyapmadığımı :) . fethiyede olan varsa beklerim
Sosyal ağlarda paylaş

normalde istanbulda barmenlik yapıyordum. fethiyeden bir bardan çağırdılar barmenlik için sezonluk iyi para oluyor diye geldik bir arkadaşla ama anlaşamadık pek antalyada başka bar çağırmıştı oraya gidip bakıcaz şimdi de . yazları güzel oluyor kışlarıda eğlenceli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...