Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Saatlerce kombinasyon yapıp duruyorum delirecem bi türlü karar veemedim. ilk önce fiyatı söyliyim 900$.yani 900$ lık bi makina alacam. Şimdi karar veremediğim bi sürü şey var aslında. İlk önce ben şu Thermaltake kasaya kafayı takmış durumdayım.Alet 120$+kdv.Eğer bunu alırsam ekran kartı 128mb fx5200 lerden daha iyi bişey , işlemci 2600+ dan yukarı ve hdd de sata olmuyor.bi kasa için 2800+ işlemci,sata hdd ve fx5500 'den vazgeçilir mi? Anakartı belirledim kafamda kesin asus nf2 deluxe alacam o garanti sadece kafamda.bide cdrw+dvd room mu alsam yoksa combo alıp 15$ kar mı etsem? Bide monitörde kafayı sıyıracam. LG F700B yide thermaltake kasa gibi kafaya takmış durumdayım.Samsung 753sincmaster ile arasında 25$ fark var.Samsung alasım gelmiyo.LG mi yoksa Samsung monitörümü alayım? Ya çıldıracam thermaltake kasaları üretenin suratına bi kafa atasım geliyo içime yerleşti ya rüyamda görüyom eheh.aldıktan sonra pişman olacagımıda biliyom aslında. bana yardım edin ey paticik halkı. ÇILDIRICİİİM[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. [Bu mesaj Fistan tarafından 03 Haziran 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 tt almayacağın basit yani =) sonra gideceğin 170 dolara 9800se alacağın 512 ddr pc3200 ram alacağın 2500+ alacağın f700b veya p alacağın sata hdd alacağın kasa olarak da h600a/b alacağın[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 bilgisayarı kullanırken kasaya bakmayacaksın ki, cevabı gayet açık.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Biliyom işte ama çok güzel bi kasa ya alınca pişman olacağımı bile bile takmış durumdayım kafaya. Bana ucuz ve güzel bi kasa önerebilirmisiniz? Aopen h600a/b 71$ biraz pahalı geldi bana.30$ a kasalar bu sistemi kaldırır mı?[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 30 dolarlık kasalar o sistemi hayatta kaldırmaz. kaldırsa bile garantisi yoktur. yarın öbürgün bumlar[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Önemli olan kaliteli psu ve psu'nun yanında 1 tane daha kasa fanının olması. Aslında hepsi boş. Hiçbir zaman anlayamazsın içerideki havanın dışarı iyi atılıp atılamadığını. Denemen lazm :D Öncedende anlatmıştım, bir kasa vardı bende içeri hava veren ve dışarı hava veren 2 fanı vardı. kasa kapağını kapatınca ısı artıodu. Diğer kasada iki dışarı veren var ve kasa açık olunca sıcaklık artıo, kapatınca düşüo :D ATX board'lara zaten kontrol edebileceğin 2 fan takılabilio. Yoksa power connector'a bağlayıp istediğin kadar takarsın.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Kasamın resmini upload etsem kafanda soru işareti kalmaz ama genede sen kasayı bırak ve iyi cpu ve diğer donanım parçalarına yönel.ayrıca tt den vazgeçiceksen normal bi kasa al h600b felan kesmez seni boşa para verme onlara.monitor olarakta 700b yi tavsiye ederim.(bende tt xaser 3 var mavi full mod ve içi uv tasarımlı, lunapark gibi :)[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 çildiriciiim[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 bu tt kasalar çok büyük değil mi ? boş ver ne kasıyon kasa alacam diye, daha iyi ekran kartı al..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 bence bi h700 b süper olur[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 nere gitti len bu yazılar eheh[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 samsung monitor alma şiddetle ısrar ediyorum tekrar ediyorum alma rezalet[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 monitör ise paraya kıyıp bi tan hyundai q995 al. 230 dolar ama verdiğine deyiyio. incelemek için orange cafeye bakabilirsin. kadıköyde[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 sen antalyadaydın fistan yazdıktan sonra aklıma geldi :) q995 öneririm[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Arkansis, 04 Haziran 2004 17:55 tarihinde demiş ki: samsung monitor alma şiddetle ısrar ediyorum tekrar ediyorum alma rezalet Ab nesi rezalet?Ben SyncMaster 753 Dfx kullanıyorum gayette memnunum.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 kaç inch di abicim o monitor ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 17"[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Abi 17" ve çok memnunum,tavsiye ederim.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 siparişi verdim gençler. 17" LG F700b Flatron.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 iyi karar 2 arkadaşımda var bu monitorden benim monitorumdan aşa kalır yanı yok iyi baya samsung almamana sevindim[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Amd Derdi Çekilmez :) P4 2.8/1024k/800mhz = 195 GA IPE1000G Anakart = 90 256/400 DDR x2 = 88 80 gb / 7200 Sata = 82 Lg F700b = 155 His Ati radeon 9200se 256mb = 140 52x32x52 asus cdrw = 35 1,44 fdd = 7 microsoft takım optic set = 23 Kdv Dahil = 960 $ Güle Güle Kullan.. Kasaya gerek yok bence :)[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 intelin parası çekilmez AMD ye devam[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 80gb harddisk artık hiç yetmez..(yoksa ben mi hayvanım?)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Fistan, 03 Haziran 2004 15:16 tarihinde demiş ki: Biliyom işte ama çok güzel bi kasa ya alınca pişman olacağımı bile bile takmış durumdayım kafaya. Bana ucuz ve güzel bi kasa önerebilirmisiniz? Aopen h600a/b 71$ biraz pahalı geldi bana.30$ a kasalar bu sistemi kaldırır mı? coolermaster var psusuz linke bakbir incele hoşuna giderse pm at sana nerede satıldıpını yazayım. Not:Kendimede alacağımdan stokların erimesini istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: jagd, 06 Haziran 2004 08:27 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 03 Haziran 2004 15:16 tarihinde demiş ki: Biliyom işte ama çok güzel bi kasa ya alınca pişman olacağımı bile bile takmış durumdayım kafaya. Bana ucuz ve güzel bi kasa önerebilirmisiniz? Aopen h600a/b 71$ biraz pahalı geldi bana.30$ a kasalar bu sistemi kaldırır mı? coolermaster var psusuz linke bakbir incele hoşuna giderse pm at sana nerede satıldıpını yazayım. Not:Kendimede alacağımdan stokların erimesini istemiyorum :) http://www4.tomshardware.com/howto/20030804/case-22.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar