Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergonomik 17" monitör

-Mandrake-

Öne çıkan mesajlar

said:
Arkansis, 03 Haziran 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
ehoeh
paran varsa şunu al diyecektim
http://www.sony-cp.com/en/products/archive/g220/

bendeki şahsen budur
bundan kralıda yoktur

Arkansis iyisin hoşsun da artık o ekranlar üretilmiyor hatta piyasada da kalmadı. Sony CRT ekran üretimini durduralı 2 sene oldu. Keske olsa da bir 19 inch Sony ekran alabilsem diye kıvranıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

17" Monitör Kaliteli ve ucuzu Philips 107T 139 $ + kdv :)
vestel beko önerilmez.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::.
.:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Arkansis iyisin hoşsun da artık o ekranlar üretilmiyor hatta piyasada da kalmadı. Sony CRT ekran üretimini durduralı 2 sene oldu. Keske olsa da bir 19 inch Sony ekran alabilsem diye kıvranıyorum.

21 22 inch isterseniz var 17-19 inç için diğer markalara bakacaksınız ,mesela necler( fp olanlar ) diamondtron tüp kullanıyor yada iiyama var
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 04 Haziran 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
bence hyundai q770 17" için güzel gider

hem cok ufak hem de hesaplı

kesinlikle önermem kendim kullanıyorum bi boka benzemiyor en yakın zamanda değiştiricem.
nedenleri mi? 1024x768 çözünürlükte 85hz çalışıyor göyya ama ekran resmen azer bülbül gibi titrio monitörün sol üst tarafı çok net gösteriyor diğer taraflarında net değil. eğer göz sağlığına önem veriyorsan alma hyundai q770, ha ama küçük mü evet küçük kasası bayağı.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...