-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 arkadaşlar 17" lik monitör alıcam ama mümkün olduu kadar küçük kasalı olmasını istiyorum fiyatı da 150$ ı geçmesin mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 17" lik monitörlerin hayvan gibi kasası oluyo ama samsung lar biraz daha ufak yapılı gibi geldi bana. 17 SAMSUNG SYNCMASTER 753DFX SİYAH http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=581930&aType=product&catId=2824[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ehoeh paran varsa şunu al diyecektim http://www.sony-cp.com/en/products/archive/g220/ bendeki şahsen budur bundan kralıda yoktur[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 yuh desem[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 x = yuh desem 19 = 2x desem[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 vestel siyah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: Arkansis, 03 Haziran 2004 12:41 tarihinde demiş ki: ehoeh paran varsa şunu al diyecektim http://www.sony-cp.com/en/products/archive/g220/ bendeki şahsen budur bundan kralıda yoktur Arkansis iyisin hoşsun da artık o ekranlar üretilmiyor hatta piyasada da kalmadı. Sony CRT ekran üretimini durduralı 2 sene oldu. Keske olsa da bir 19 inch Sony ekran alabilsem diye kıvranıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Philips 107T5 140 $ civarı. Para olsa Philips 107P40 alcaktım. 17 inch ekranda 1920x açıo :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 abicim depoda kalmışmı ellerinde kalmışmı araştıracaksın tükenip bitmedi ya simit gibi biraz araştır[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 küçük kasa küçük kasa..hmm LCD olmaz mı?[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bence hyundai q770 17" için güzel gider hem cok ufak hem de hesaplı[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 lcd olur ama 150$ a varsa :) o fiyata herhalde ancak 10" lcd monitör filan bulunur :) saolun arkadaşlar bu monitörlere inceliyim kararımı vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 17" Monitör Kaliteli ve ucuzu Philips 107T 139 $ + kdv :) vestel beko önerilmez.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Arkansis iyisin hoşsun da artık o ekranlar üretilmiyor hatta piyasada da kalmadı. Sony CRT ekran üretimini durduralı 2 sene oldu. Keske olsa da bir 19 inch Sony ekran alabilsem diye kıvranıyorum. 21 22 inch isterseniz var 17-19 inç için diğer markalara bakacaksınız ,mesela necler( fp olanlar ) diamondtron tüp kullanıyor yada iiyama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: elma, 04 Haziran 2004 18:02 tarihinde demiş ki: bence hyundai q770 17" için güzel gider hem cok ufak hem de hesaplı kesinlikle önermem kendim kullanıyorum bi boka benzemiyor en yakın zamanda değiştiricem. nedenleri mi? 1024x768 çözünürlükte 85hz çalışıyor göyya ama ekran resmen azer bülbül gibi titrio monitörün sol üst tarafı çok net gösteriyor diğer taraflarında net değil. eğer göz sağlığına önem veriyorsan alma hyundai q770, ha ama küçük mü evet küçük kasası bayağı.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar