karpuz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 bu film de Neo yu direk NEO diye söylüyolar kanal d versiyonunda... yani Neo? şeklinde nio diilde hani yani... neyse bu Mistır Endırsın morpheus u kurtarmaya giderken hani "I need guns. Lots of guns" diyo sonra bunlar trinity ile beyaz bi yerde silah lar geliyo ya... sonra bunlar sırt sırta trinity silah seçiyo neo da silah seçiyo... Böyle trinity buna bişi diicek -Neo? Diyo ama türkçe de Ne o? diye çevirince şöyle oluyo -Neo? -E silaaah dermişçesine bakıyo keanu çok komik oluyo yani orda trinity neo dedikten sonra neo dönüp bakarken içinizden e silaaaaaah diyin muhteşem oluyo neyse ben anlatamadım :P boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 boşwerdim. eh.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 anlamamışsın bunlar silah seçerken trinity neo ya "Neo" diyo neo sadece dönüyo bişi demiyo pffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 adamın surat ifadesi tam -e silaaaah yani soru Ne O? yani o nedir anlamında adamın da cevabı e silaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 walla onlar maç özetlerinde Rüştü'e rusthu gibi bişi dedikleri sürece bence neo ya gayet yaıldığı gibi ne o denebilinmeli derim.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 da turkce dublajda "guns, lots of guns" ın karizması kalmıyo "silahlar, bir cok silah" oluyo hani nerde redif kalmadı gitti bitti uyum felan :))[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 silah, tonlarca silah redif ek redif uyak felan hesaplarsak, olur mu?[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 heh geçen onun dublajını yapan elemanı gördün tvde. adam aynı zamanda wcw (amerikan güreşi) nin sunucularından birini seslendiriyo falan. neyse adam ne dese beğenirsiniz: "keanu yakışıklı çocuk ama çok kötü bi oyuncu. seslendirirken aynı zamanda onun açıklarını da kapamam gerekiyo." boş boş baktım bi an. ondan sonra zaten "tiriniti... yardım et" sahnesini gösterdiler koptum gittim :D[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Ne o ? Efendim? hayir hayir Ne o? Ananin.... Take care........[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 said: Bonecrusher, 18 April 2003 09:39 tarihinde demiş ki: silah, tonlarca silah her bir seyi kiloyla satarlar bu da oyle olsa gerek kiloyla kağıt kiloyla kalem kiloyla silah :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 starwars episode2dede paduvan öğrencim diyor obiwan anakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 silah, birçok silah da benzer etkiyi yapar bence[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 daha fazlasını iste :) matrix [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Dolu sağneyi kestiler yine kanal D de Neo abim uyanıyor anında ayağa kalkıyor normalde abime kaslarını güclendirmek için istemsiz kas hareketleri yaptırıyorlar iğnreler filan sokuyorlar onların hiçbiri yok neyse allahtan divixi varda canımız isteyince açıp izliyoruz.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 harbii... bende nooldu o kaslarını güçlendirme sahnesine diodum neden göstermediler ki off ya nası boktan bu tv kanalları fıttıror insan[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Matrix yine iyi LOTR sin dublajlisi evlere senlikdi birde Best Tv de LOTR haftasinda ballandira ballandira nasi cevirdiklerini anlatiyorlardi.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Orta dünyanın Osmanlıca çevrilişinden bahsediyorsan tam komedi.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Eevet Galadrielin konusmasi falan...Hobbitlerde keza...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Bu osmanlıca işi filmi cok kötü yapmış zaten fazla iyi deyildi buda üstüne tuz biber ekmiş canlı canlı kitabı doğramış herifler zaten[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 22 April 2003 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 LOTR filimlerinde kitaptan birşey beklemeyin daha doğrusu eger filmi beyenmek istiyorsanız kitapı okumamış olmanız gerekiyor neyse konu dağıldı üeh.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 kitaptan birşey beklemeyin de nedir ? nese ben yanlış anlamışımdır kesin.. 2. filmde entlerin eski lehçeleri(hem ses hem alt yazılarda) we gandalfın konuşmaları süper olmuştu(burda alt yazı) bana göre. ama kitabı okumamış we kendini eleştirmen olarak gören arkadaşlar filmden çıkınca "ehaehahsdad o neydi öle be doğuya şark diolar falan,ne pohtan alt yazılardı eomer sanki konuşmayı bilmio köylü gibiydi hede hödö" gibi birşeydi. bunlara bakıp güldüm ben de tabi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Söylemek istediklerimi dile getirememişim.Tam olarak filmden hoşlanılması için insanların kitabı okumamış olması gerekirdi.Herkesin hayal dünyasında Orta Dünya kendi kafasında canlandı filmde Orta dünyada yapılan en ufak bir değişiklik bile insanın filmi kötü görmesine neden oluyor.Bence film Türkçe alt yazılarda kalmıştı ama Entlerin seslendirilmesi süperdi bunun yanında Silmarillion'u ve Lotr okumamış insanların atıp tutmasi sinema salonuna ayrı bir hava veriyordu.Büyücüyü uodan tanıdıgı kadarıylan hadi bre çak bir kal vası diyen tipler filan süperdi.Bu sırada ha konu neydi hımms Matrix mafettik konuyu :d[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: karpuz, 17 April 2003 22:05 tarihinde demiş ki: bu film de Neo yu direk NEO diye söylüyolar kanal d versiyonunda... yani Neo? şeklinde nio diilde hani yani... neyse bu Mistır Endırsın morpheus u kurtarmaya giderken hani "I need guns. Lots of guns" diyo sonra bunlar trinity ile beyaz bi yerde silah lar geliyo ya... sonra bunlar sırt sırta trinity silah seçiyo neo da silah seçiyo... Böyle trinity buna bişi diicek -Neo? Diyo ama türkçe de Ne o? diye çevirince şöyle oluyo -Neo? -E silaaah dermişçesine bakıyo keanu çok komik oluyo yani orda trinity neo dedikten sonra neo dönüp bakarken içinizden e silaaaaaah diyin muhteşem oluyo neyse ben anlatamadım :P boşverin Arkadaşın kusuruna bakmayın siz..[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Bu arada karpuz anlatma zorluğu çekiyor diye üstüne gitmenize gerek yok =)...[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. [ quote ]kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 abi anlamadınızmı allah için bi daha okuyun ya[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar