Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 off nedir bu derdimiz ya. geçen senenin sorularında 280 yapıyodum ham. çok kolaydı. bu sene nerde kazık soru var hepsini sormuşlar.. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bu sene soruları Nasa hazırlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 geçmiş olsun agalits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 fsd yok girmedim ben sınava falan. xD official sorular kazıktı threadını parselleyim dedim. :p ama yarın gazetelerle falan alıp bakarız sorulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Geçmişler ola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hahha tuvnera diil mi bu? o kolu nerde olsa tanırım adsadsdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kazım said: Bu sene soruları Nasa hazırlamış arkadaşım! soruları cia hazırladı bu sene.. jfk ile ilgili soru bile vardı diyorum. dinlemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 lemürler hazırlamış diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 koala değil miydi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Flassh said: hahha tuvnera diil mi bu? o kolu nerde olsa tanırım adsadsdd hayır oper'in kolu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 koalada olabilir, cia bu naapca belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 oha tv de duydm öss adıyla son sınavmış, yeni adı ne olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 izzet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 mahmuttuncer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 öss den daha iimiş. seneye izzet kolay olacak girmeyen kalmasın. sdafds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 soruları bu sene profesörlere hazırlatmışlar stoke's theorem falan çıkmış o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 alla alla arkadaşım niye sıkıyorsunuz ki bilmeden.. C I A si ay ey hazırladı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Soruları kim hazırladı bilmem ama 4. dünya savaşı taş ve sopalarla olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hayır winning eleven turnuvasıyla olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 taş ve sopayı bilmem ama şemsiye bazen açılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 BOZUK LAN BU SINAV ya git böyle sınavmı olur lan sınavdan önce buz gibi bi su aldım su heyecandan farkedemedim elimde tuttukça sağ elimi uyuşturmuş nası soğuksa. sınava girdim sağ elimi kullanamıyorum. böyle c işaretliycem kayıyo a ya gidiyo felan hep yanlış işaretledim. bozuktu sınav bi tane çemberli soru vardı çemberin çevresi nedir arkadaşım ? 2x pi x r değilmidir ? ee ? yapıyom yapıyom bulamadım lanet olsun git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 pi'yi 3 aldım ben siz kaç aldınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 lan pi yi 3 al felan değil ki öff bide öss ye hazırlandınız cevabı pi değerinden istiyodu zaten 6 pi miydi o sorunun cevabı ? kaçtı hatırlamıyom bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ahah adam yusuflamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginaly said: Soruları kim hazırladı bilmem ama 4. dünya savaşı taş ve sopalarla olacak. ahahahsdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar