Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 duelden bahsediyoruz ne av si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 BT zamanında ogrimarın kapıya gider warlocklara duel atardım item rack ile sr itemlerini giyerdim duel geri sayarken adamı bişey anlayamadan keserdim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hll:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 abi etik ne deme ki yane neye goe kime gore etik en forst resist giyerek bi kere bastan belirli statlarini skillerini dusurup dengeliyosun zaten encounteri madem o kadar agladi mage oda spec deistirseydi senin frost giyindigini gorunce yada frost fire spamlasaydi en dusuk resiste vuruyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hatta bence paladinlerde cloth armor giysin melee dmg absorb ediyolar priestlarda innr fire atamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Lvl2 olup lvl1e duel teklif eden, sonra da CAN BASMASANA AGA HİLE HİLE BANANE diyen adam vardır bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ben oyuna ilk başladığımda level 1 ken teldrassilde duel atmıştı bi hunter bana kesmişti. o zaman bile bu hunter ne biçim klas ya allah allah diye msnde birilerine ağlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bu seye benziyor, magic online da NO COUNTERSPELLS PLX diye yazan dingolara. Arkadasim oyunda yasal her mekanigi kullanirsin lehine gore. aglamasin o herif te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Hehe eski günleri hatırladım. Lvl 30magele arathi'de 3v5 pvp yaparken gelip etikmidir kardeşim bu diye topic açmıştım ben de Sonra gittik rogue rerolledik en sinsi çakal class : ) O bile etikse herşey etiktir bu oyunda ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yani... etik ne ki oldu olacak sırayla vuralım birbirimize bekleyip. çok etik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adomorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 -Deno- said: Selamlar, az önce yaşadığım bir olayı kısaca anlatayım hemen. Holy Paladinim ve Frost Mage ile duel yapıyordum. Normalde Frost Mage'lere karşı sıkıntılı da olsa bir üstünlük sağlayabiliyorum duellerde, ama serverdaki belli kişiler gerçekten Mage'i süpersonik şekillerde kullandıkları için çok şanslı olamıyorum onlara karşı. Az önce de bu süpersonik arkadaşlardan biri ile duel yaptım, 705 resilienceım var bu arada. Yenildim. Tekrar duel teklifi attı, ben de kalktım 2 parça frost res itemı giydim, doğal olarak benim frost resistance iyice tavan yaptı aura ile de birleşince. Bunun üzerine adam direk dueli iptal etti, başladı küfürlere. Şimdi benim sorum bunun etik olup olmadığı. Guildımdakilere sordum kimisi benim gibi düşünüyor, itemın varsa giyersin, istersen don ile çıkarsın diyor, kimisi de o zaman Warlocklar napsın, Shadow Resi itemlar ile çıkarsan sadece fire dps'lerini mi yapsın tarzı cevaplar verdi. Dedim bir de pati ahalisine sorayım. arkadaşlara katılıyorum bubble dan tut LOH a kadar serbestsin sonucta onlarda senin skillin. cok mızmızlanan olur yok pala loh kullandıda bubble actıda :D bi görsen onları neleri acıp, neleri kullanıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 O super sonik arkadaşlar genelde hep win istedikleri için taşlamışlardır seni, etik mi dğeil mi bilmem ama for fun için yapıyorsun duelları giymesende olurdu, ha giyilmez mi hayır giyersin ama super sonil dalgaya maruz kalırsın ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Nomak said: O super sonik arkadaşlar genelde hep win istedikleri için taşlamışlardır seni, etik mi dğeil mi bilmem ama for fun için yapıyorsun duelları giymesende olurdu, ha giyilmez mi hayır giyersin ama super sonil dalgaya maruz kalırsın ; ) en guzelini demis nomak yane dualdan bi gelirin olsa giymemek hata ama bi geliri yok iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 düello gibi getirisi götürüsü olmayan birşeyde isteyen istediğini yapar ister çıplak dövüşür ister zırhlı, kimsenin adama laf etmeye hakkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 edit: neyse. böyle bir konuya fazla gergin bir yazı oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 uzun Cdlerin kullanılması cok etik degildir yada en basta konusulup anlasılır, karsındaki DK arym of the dead acıp cullandıgı zaman pek keyifli olmuyor duel, keza bir class a karsı da resist gear duel i gayet manasız hale getirir etik yada degil o ayrı ama dual yapmanın bir anlamı olmuyor, karsı tarafa direkt handicap veriyorsun, adam sana hard mode dalmıs oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Darklight1903 said: snake vardi 300 shadowresist giyer 1hand shield ile lock doverdi zamaninda :) yep beni çok döverdi lanet olasıca :D bide soruyodu yüzsüz yüzsüz fire mısın shadow musn diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Snake cok iyi oyuncuduydu gerek yok aslinda oyle islerine ^^ Yani classicte oyleydi hala ayni eleman oynuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 O adam benle duel yaparken (druiddi eskiden) arcane set giymişti OHA demiştim adama. Adam abarttığını anlayıp çıkarmıştı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ha soruya dönersek, snake bir idoldü herkes onu öyle sevmişti fod daydı falan fıstık iyiydi, ama ben mage olsam duel yapıcağım kişi benim için res set giyerse küfretmem ama o seti giydiği sürece duel yapmaya gerek duymam. amacı olmaz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Ben de şunu merak ettim, o mage de senin dmg ını direk resistlicek bi set giyse sen ne derdin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar