Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ara ogunlerde aclik bastirici saglikli yiyecekler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diyetisyenden önce normal doktora gidip bi check-up tarzi birseyler yaptirilmali, tiroid bezlerine falan baktirmali. cok önemli.

@sifirsifiryedi: o kadar sert diil ya, mesela cornflakes'i de yumsatinca kötü olur tadi kanimca.
müsli illa yumsatilcaksa, yogurt-meyve de eklenmeli.
Mesaj tarihi:
E iste, adama gore degisiyo. Ben illaki oglenleri fastfood yemek zorundayim mesela; oglenleri BK'dan yiyorum. Ona karsilik aksamlari sebze yiyorum. Ara ogunlerde de oyle light urunlerle paket bitirmece yok, 4-5 tane yiyorsun icinden. Meyveler sekerli oldugu icin onu gune yayiyor mesela. Ama tabi bunlarin hepsini, senin gunluk ihtiyacina gore belirliyor.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

kahvaltıda yoğurtlu makarna
öğle yemeği makarna
akşam yemeği ketçaplı makarna

ara öğünlerde mayonezle yenilebilir.

ne kutsal bi yemektir bu makarna

ogrenci degilim cok sukur. tutki anilarim depre$ti,
yogurtla mayonezi karistiris + ketcabi dokup ustunede nane atar yerim. nan naneee
Mesaj tarihi:
hareketin de az olacağı için, içinde fazla şeker barındırmayan tercihler yapabilirsin. öğle yemeğini MUTLAKA yavaş ye, sindire sindire ye. ben yemekten 2 saat sonra bir yeşil elma yiyorum esasen, iyi oluyor. bazen de çabuk çorba içiyorum. ama saat 3-4 gibi en geç içiyorum ki, işten sonra spora gidince ağzıma gelebiliyor o çorba ağır karın çalıştığım için.
  • Yeni Oluştur...