vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 diyetisyenden önce normal doktora gidip bi check-up tarzi birseyler yaptirilmali, tiroid bezlerine falan baktirmali. cok önemli. @sifirsifiryedi: o kadar sert diil ya, mesela cornflakes'i de yumsatinca kötü olur tadi kanimca. müsli illa yumsatilcaksa, yogurt-meyve de eklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 E iste, adama gore degisiyo. Ben illaki oglenleri fastfood yemek zorundayim mesela; oglenleri BK'dan yiyorum. Ona karsilik aksamlari sebze yiyorum. Ara ogunlerde de oyle light urunlerle paket bitirmece yok, 4-5 tane yiyorsun icinden. Meyveler sekerli oldugu icin onu gune yayiyor mesela. Ama tabi bunlarin hepsini, senin gunluk ihtiyacina gore belirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 güzel olabilir evet. müslideki arpa (td) mısır gevreği boğazdan geçer mesela, ama o arpa olayı bitiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Müslinin tadı pek iyi değildir ama açlığı iyi bastırır. Meyvelilerinden denenebilir. Onlar fena olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ya siz hala aksam yemegi mi yiyorsunuz?? ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kahvaltıda yoğurtlu makarna öğle yemeği makarna akşam yemeği ketçaplı makarna ara öğünlerde mayonezle yenilebilir. ne kutsal bi yemektir bu makarna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 her öğün arby's yiyelim. yine çok çılgınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Xenocide said: kahvaltıda yoğurtlu makarna öğle yemeği makarna akşam yemeği ketçaplı makarna ara öğünlerde mayonezle yenilebilir. ne kutsal bi yemektir bu makarna ogrenci degilim cok sukur. tutki anilarim depre$ti, yogurtla mayonezi karistiris + ketcabi dokup ustunede nane atar yerim. nan naneee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hareketin de az olacağı için, içinde fazla şeker barındırmayan tercihler yapabilirsin. öğle yemeğini MUTLAKA yavaş ye, sindire sindire ye. ben yemekten 2 saat sonra bir yeşil elma yiyorum esasen, iyi oluyor. bazen de çabuk çorba içiyorum. ama saat 3-4 gibi en geç içiyorum ki, işten sonra spora gidince ağzıma gelebiliyor o çorba ağır karın çalıştığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bu cabuk corba olayini unutmustum bak, iyi olabilir gercekten. gerci ondada katki maddesinden fln baskalasim gecirmeyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hazır çorbada monosodyum glutamat var bebeklerde beyin hasarına sebep oluyor, yetişkinlerde de sağlıklı değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 nesquik kahvaltılık mısır gevrekleri çikolatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar