vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 diyetisyenden önce normal doktora gidip bi check-up tarzi birseyler yaptirilmali, tiroid bezlerine falan baktirmali. cok önemli. @sifirsifiryedi: o kadar sert diil ya, mesela cornflakes'i de yumsatinca kötü olur tadi kanimca. müsli illa yumsatilcaksa, yogurt-meyve de eklenmeli.
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 E iste, adama gore degisiyo. Ben illaki oglenleri fastfood yemek zorundayim mesela; oglenleri BK'dan yiyorum. Ona karsilik aksamlari sebze yiyorum. Ara ogunlerde de oyle light urunlerle paket bitirmece yok, 4-5 tane yiyorsun icinden. Meyveler sekerli oldugu icin onu gune yayiyor mesela. Ama tabi bunlarin hepsini, senin gunluk ihtiyacina gore belirliyor.
-007- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 güzel olabilir evet. müslideki arpa (td) mısır gevreği boğazdan geçer mesela, ama o arpa olayı bitiriyor
Rock Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Müslinin tadı pek iyi değildir ama açlığı iyi bastırır. Meyvelilerinden denenebilir. Onlar fena olmuyor.
odchu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ya siz hala aksam yemegi mi yiyorsunuz?? ;p
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kahvaltıda yoğurtlu makarna öğle yemeği makarna akşam yemeği ketçaplı makarna ara öğünlerde mayonezle yenilebilir. ne kutsal bi yemektir bu makarna
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 her öğün arby's yiyelim. yine çok çılgınız.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Xenocide said: kahvaltıda yoğurtlu makarna öğle yemeği makarna akşam yemeği ketçaplı makarna ara öğünlerde mayonezle yenilebilir. ne kutsal bi yemektir bu makarna ogrenci degilim cok sukur. tutki anilarim depre$ti, yogurtla mayonezi karistiris + ketcabi dokup ustunede nane atar yerim. nan naneee
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hareketin de az olacağı için, içinde fazla şeker barındırmayan tercihler yapabilirsin. öğle yemeğini MUTLAKA yavaş ye, sindire sindire ye. ben yemekten 2 saat sonra bir yeşil elma yiyorum esasen, iyi oluyor. bazen de çabuk çorba içiyorum. ama saat 3-4 gibi en geç içiyorum ki, işten sonra spora gidince ağzıma gelebiliyor o çorba ağır karın çalıştığım için.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bu cabuk corba olayini unutmustum bak, iyi olabilir gercekten. gerci ondada katki maddesinden fln baskalasim gecirmeyelim?
-007- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hazır çorbada monosodyum glutamat var bebeklerde beyin hasarına sebep oluyor, yetişkinlerde de sağlıklı değil tabi.
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 nesquik kahvaltılık mısır gevrekleri çikolatalı
Öne çıkan mesajlar