DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 evliliginde, iliskilere karisan ailelerinde, sonucsuz tartismalarinda, gurbetin de, boyle hayatinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 olmek isytiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sakin ölme hayat güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 *arka fonda agla yürekli cocuk calmaya baslar..* saka bi yana, dök icini rahatla. fazla dolmussun anlasilan, icine atip kendini bitirmektense dogru zamanda dogru tepkiyi vermek her zaman en iyisidir. hele bi de yurtdisinda tek basina yasamaktaysan ve ona ragmen su anda ugrasmakta oldugun is/okul harici sacma sapan sorunlarla ugrasiyorsan hakkaten daha da zordur. düzelir umarim sorun her neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ya baya aile ici, sevgili arasinda sorun oldu. kimse de gururunu, inatciligini kenara birakip uzlasmiyor. ben suclu oldum arada kaldim cok igrenc birsey ve devamli yanlis anlasiliyor konustuklarim falan. delirirsiniz yemin ediyorum saka gibi. isyan ettim artik bagiriyodum yolun ortasinda, disari ciktim duramadim evde. baya kotu oldu bugun, 2 hafta sonra turkiyeye donup tatil yapicaktim ama butun planlar suya dustu zehir gibi bir 1 ay olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 DiadanLocke said: evliliginde, iliskilere karisan ailelerinde, sonucsuz tartismalarinda, gurbetin de, boyle hayatinda suanlık gurbet kısmına katılıyorum hayyy böyle gurbetınnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ulan 1 seneye ömür boyu gurbete gitcez belki böle şeyler yazmayın dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 DiadanLocke said: evliliginde, iliskilere karisan ailelerinde, sonucsuz tartismalarinda, gurbetin de, boyle hayatinda al benden de o kadar! aynı dertlerden ben de müzdaripim, gurbet hariç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Çek oturt karşına hepsini eğer yanlış anlamaysa çözün olayı.Sert olsun tavran annemdi babamda ondan saygı gösteriyim sert olmıyım filan yok.Adam akıllı oturt karşına konuşun çözün yoksa bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bende yurt disinda yasamak istiyorum yaw gurbet murbet umrumda deil sikildim burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hiç bi zaman suçlu kalma, en kötü özür dile gitsin. neyi ne mantıkla yaptığını söylersin , geçer gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar