Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 genel plan çiziminde fayans gösterimi var. böyle uçlar deymiyormuş falan bilmiyorum nasıl çizmem de gerekiyor hemen. var mı internette bunun gösterimi falan ya da bilen birisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oha fayans mı? içmimarlık filanmı yada restorasyonmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yok direk mimarlık. plan çizimlerinde lavabodan fayansa herşeyi göstermemiz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bordür çizmeni istemiştir o hala lazımsa ulaş bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kütüphanede neufert diye bi kitap war mı bi bak. işine yarayacak bi kitaptır 1 tane almanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 1/20 nin altına kadar fayanslar arsında ki yapıştırıcıyı görmeden çizersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 evet doğru cevap mangaldan gelmiş araları boş boş çiziliomuş çizdim ztn baya da oldu unutmuşum topiği ders c geldi hatta sağolun yine de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar