St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Şimdi sorun şöyle nasıl sayfa numarası verilir biliyorum. Ama istediğim ilk sayfa kapağ, ikinci sayfa içindekileri, üçüncü sayfa önsözü atlayıp sonraki sayfa dan 4 diye başlamak bunu nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 insert>page numbers şeklinde veriosunda.. ilk sayfadaki numarayı silersen hepsi gider o yüzden o sayfaları farklı wordde yap derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 4.sayfa ya gel ekle/sayfa numarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 onlarıda ayarlayabiliyosun diye biliyorum ben. girişte diyelim önsöz içindekiler kapoak felan hani yapmışsındır onlardan değilde direk sana göre 4.sayfadan numaralndırmayı yapabiliyosun diye hatırlıyorum ama office yüklü değil bakıcaktımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 alt ve üst bilgi bilmem neyinden ayarlanıyordu ekle de bulabilirsin onuda ama benim bildiğim olduğun sayfaya 1 diye atayıveriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 insert>page number>format page numbers>start at [buraya 4yaz 4ten başlasın] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 normal numaralandırmayı yap, sonra ilk 3 sayfadaki numaraların üstüne minik bir beyaz kare resim ekle. kimse çakmaz. hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yaratıcı bi fikir ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ilk 3 sayfayı başka bir dökümana kopyala çıkart sonra 4.sayfaya gel, sayfa numarası ekle de 1den başlasın çıkart 2 parçada (: ben tüm raporlarda böyle yapıyorum hala 3.sayfadan itibaren nasıl 1 2 3 4 yaparız bilmiyorum bir fonksiyon mu bişi varmış asistan bişiler demişti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Cevabın "bölümlendirme". Neredeydi hatırlamıyorum, "biçim" menüsünde falan olması lazım da, bölümlerin her biri kendi içinde sayfa numarasına sahip olabiliyor. İstersen bi bölüme sayfa numarası vermiyosun, ya da farklı formatta veriyosun diğer taraflar farklı oluyor vs. Ayrıca 3 sayfa numarasız gidip 4. sayfada 4ten başlayarak numaralandırma istersen de aynı şekilde, bölümlendirme yapman lazım, ama numara koymak istediğin bölümde "bilmemkaçtan başla" diye bi seçenek var numara verirken, öyle yapman gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar