Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Admin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Dyna onun öyle tek dilendiğine bakma tek ıslıkta sülalesi çıkar ordan burdan oyüzden dur bir tekme atayım mantığıylan yaklaşma :)[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 onlar bi ıslık calıolar paraşutle fln adamlar inio denizden cıkıolar[signature][hline]
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Diablo, 05 Haziran 2004 00:09 tarihinde demiş ki: onlar bi ıslık calıolar paraşutle fln adamlar inio denizden cıkıolar heh azımdan aldın senaryoyu :)
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 benim bi arkadaş kız arkadaşıyla dolaşırken dadanmış bi tanesi arkadaş ne kadar uğraştıysa kurtulamamış sonunda patlatmış bi tane bu dilenci gitmiş 5dk sonra 25-30 kişi çıkagelmiş,bizim arkadaşla kızı kovalamaya başlamışlar ordan geçen bi iett otobüsü almış bizimkileri,öyle kurtulabilmişler[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Admin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ehe babam tecrübeli tabi durdurdu :) ya küfürü boşver şöle dedi diye çıtlatsam bile agır kaçar kötü bişidi yani :) dilenciye vermeyin para falan neyaparsa yapsın bulaşmayınca en iyisi..[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
sharky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 adam supermis gercekten. tebrik edilesi.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Adam aşmış olayı diyecek laf yok[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bundan sonra annem karsıma cıksa dılenerek onada ınanmam lem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Bonecrusher, 04 Haziran 2004 20:12 tarihinde demiş ki: 150*30=4500... hmm iyi paraymış.. biz de mi dilenci olsak ne :P[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Joker_Smiley Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Hele küçük çocuklar oluyo velede bi tne patlatasın geliyo ama patlatmayın çiçeklerin arkasından çatıdan dükkanlrda yeraltından bi bakıyosun etrafın sarılmış
Deedstyger Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bazen düşünüyorum istanbul u da bu sivrizekalılıkla mı fethettik falan diye. :]-
Natural Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 beşiktaş iskelesindede 100binciler var.yada çingeneler falan yapişio.boyacılarda ''yaw sen bi ayağını koy hele bi bismillah de bak 100bin''diyip duruolar.ben hiç koymadım ama ayağını koyan çok kişi gördüm,ayağınızı koyarsanız b.ku yediniz.20milon vermeden çok zor işiniz.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 05 Haziran 2004 11:39 tarihinde değiştirilmiştir]
ranges Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 beşi,ktaş taki tinerci olayı bana oldu benim safo ark ı zorladılar ark hade boya dedi boyadı falan sonra şistedi 20milyon yok falan bilmemne dedik gitmeye calıstık bi anda etrafımızda 3 tane daha bunlardan ark pes etti tam cuzdanı cıkarıyodu ki biliom cuzdan da 60milyon falan vardı alır bu ibneler dedim verdim hızlıca 20mlyon öyle bokta bişi tum tinercilerin....[signature][hline]
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hmmm, bunu hemen Mulder ve Scully'e bildirmek lazım..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yurdum insanı demekten başka bişey gelmiyor aklıma maç öncesi tezgahta oyunculara atılmalık cep telefonu satmayı akıl eden bir ülke burası.Türk aklı çok ilginç bişey... Ama bu kadar da olmazki ya.Dİlenmek için insan bunu nası yapar???
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ben ankarada Kızılay da MC donalds da yemek yerken dışarıdaydım. Bi bebe geldi elimdeki hamburgeri aldı gitti hala unutamıom. çat diye çekmişti.[signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Mix Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 kadikoyde bi cocukta bizim yanimza gelmisti abi bisey soyleyebilir miyim dedi söle dedim. bi biskrem versem dedi. lol[signature][hline]
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 höH! derim ben bu resme ve adama hatta höH![signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ohannes..! :-o[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 15 gün..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 dilenci milenci ama helal olsun herife hayvanlık ya o...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Sovereign, 05 Haziran 2004 12:43 tarihinde demiş ki: hmmm, bunu hemen Mulder ve Scully'e bildirmek lazım.. Eheh ne alaka ortada bılınmeyen bı x file yok bu sefer :) Ama adam oyle nası acmıs dıye merak edıyosan sove'cim belkı adam Elastik vucutlu uzaylı bir yaşam formudur dogru ozaman haber vermek lazım :-P[signature][hline] The Truth is out There
hyde Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 baletlık yapsa daha cok para kazanır bırıde sevabına soylemıyor (yetenekte var)
nameless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ulen bu adam böyle bi şey yapabilosa nie dilenioki acep? ben olsam gider sirkte çalışırdım :)
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 adam begging'i gm'lemiş işte. bir de diyordunuz vendor'dan 20gp için gm'lenir mi diye. alın size gm'leme bonusu..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bak millet para kazanmak için şekilden şekile girio oysa sen yangelip yatıp baba parası yiyosun :P[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Öne çıkan mesajlar