Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha abi dilenciye bak

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Dyna onun öyle tek dilendiğine bakma tek ıslıkta sülalesi çıkar ordan burdan oyüzden dur bir tekme atayım mantığıylan yaklaşma :)[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
benim bi arkadaş kız arkadaşıyla dolaşırken dadanmış bi tanesi
arkadaş ne kadar uğraştıysa kurtulamamış
sonunda patlatmış bi tane
bu dilenci gitmiş
5dk sonra 25-30 kişi çıkagelmiş,bizim arkadaşla kızı kovalamaya başlamışlar
ordan geçen bi iett otobüsü almış bizimkileri,öyle kurtulabilmişler[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
  • Admin
Mesaj tarihi:
ehe babam tecrübeli tabi durdurdu :)
ya küfürü boşver şöle dedi diye çıtlatsam bile agır kaçar kötü bişidi yani :)

dilenciye vermeyin para falan
neyaparsa yapsın bulaşmayınca en iyisi..[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Mesaj tarihi:
adam supermis gercekten. tebrik edilesi.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Mesaj tarihi:
Adam aşmış olayı diyecek laf yok[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
bundan sonra annem karsıma cıksa dılenerek onada ınanmam lem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 04 Haziran 2004 20:12 tarihinde demiş ki:
150*30=4500...
hmm iyi paraymış..

biz de mi dilenci olsak ne :P[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
beşiktaş iskelesindede 100binciler var.yada çingeneler falan yapişio.boyacılarda ''yaw sen bi ayağını koy hele bi bismillah de bak 100bin''diyip duruolar.ben hiç koymadım ama ayağını koyan çok kişi gördüm,ayağınızı koyarsanız b.ku yediniz.20milon vermeden çok zor işiniz.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 05 Haziran 2004 11:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beşi,ktaş taki tinerci olayı bana oldu benim safo ark ı zorladılar ark hade boya dedi boyadı falan sonra şistedi 20milyon yok falan bilmemne dedik gitmeye calıstık bi anda etrafımızda 3 tane daha bunlardan ark pes etti tam cuzdanı cıkarıyodu ki biliom cuzdan da 60milyon falan vardı alır bu ibneler dedim verdim hızlıca 20mlyon öyle bokta bişi
tum tinercilerin....[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yurdum insanı demekten başka bişey gelmiyor aklıma
maç öncesi tezgahta oyunculara atılmalık cep telefonu satmayı akıl eden bir ülke burası.Türk aklı çok ilginç bişey...

Ama bu kadar da olmazki ya.Dİlenmek için insan bunu nası yapar???
Mesaj tarihi:
dilenci milenci ama helal olsun herife

hayvanlık ya o...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
said:
Sovereign, 05 Haziran 2004 12:43 tarihinde demiş ki:
hmmm,

bunu hemen Mulder ve Scully'e bildirmek lazım..

Eheh ne alaka ortada bılınmeyen bı x file yok bu sefer :) Ama adam oyle nası acmıs dıye merak edıyosan sove'cim belkı adam Elastik vucutlu uzaylı bir yaşam formudur dogru ozaman haber vermek lazım :-P[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
adam begging'i gm'lemiş işte. bir de diyordunuz vendor'dan 20gp için gm'lenir mi diye. alın size gm'leme bonusu..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
  • Yeni Oluştur...