Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jacques Villeneuve bilmecesi?

nostabinda

Öne çıkan mesajlar

BMW Williams takım patronu Sir Frank Williams yeni bir açıklmayla Villeneuve ile test düşüncelerinin olmadığını birkere daha duyurdu.Jacques Villeneuve 'ün dünya şampiyonluğu bulunmaktadır.Fakat geçen sezon BAR-Honda'da geçirdiği pekde güzel olmayan bir sezonun ardından birdaha yarışmayacağını açıklamıştı.Fakat birkaç haftadır ortalarda dolaşan bazı dedikodularda artık çığırından çıktı.Unutmayınki ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Kim bilir belki Sir Williams hernekadar basına birşey belli etmesede gizli planlar arkalarda dönmektedir.
Şunuda biliyoruzki Sir Williams basın önünde çok temkinli konuşan birisidir ve serverip sır vermeyi pek sevmez.Seneye JPM 'unun takımdan gitmesi ve Ralf'ında 18 milyon $ gibi bi ücret istemesi olayları daha farklı hallere sokabilir.Hepbirlikte görücez...

[Bu mesaj nostabinda tarafından 31 Mayıs 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şahsi fikrim villeneuve'ün eninde sonunda Ferrari'nin direksiyonuna geçmesidir

bu olabilir olamaz beni ilgilendirmez ;)
ama gerçekten iyi pilottur bence de

babası ferrarinin direksiyonunda ölmüştür, schumi efsanesi doruk noktasında bu işi bıraktığında (1-2 sene içinde) villeneuve'ün bayrağı devralması kendisi için de ferrari için de çok büyük bir adım olacaktır diye düşünmekteyim...

tabi hepsi benim kafamda kurduğum bir gelecek[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın babası hakkaten büyük yetenekmiş, bi kaç videosunu izlemiştim, inanılmaz hırslı ve gözüpek ama o yüzden hayatını kaybetmiş. Bence jacques babası gilles kadar iyi bi sürücü değil hatta bence barın kurtuluşu onun gidişiyle oldu. Çok yüksek bi rakama takımda sürücülük yapıyodu. Bilmiyorum hangi takıma gelir ama ferrariye gelmesi için schumacher in takımı bırakması gerek. Her ne kadar hayranı olsam da schumacher'in en kötü yönü takımda kendinden başka yıldız sürücü istememesi...
Sosyal ağlarda paylaş

villeneuve montoya'nın kalp atışları biraz daha düşük hallisi ;)
o da az çıtırlık yapmadı, ama kafa kelleştikçe olgunluk da beraberinde geliyo demek ki, şu anda altındaki araba daha iyi bir marka olsa çok daha başarılı olabilir :)[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Her nekadar J. Villeneuve hayranı olmama, uzun yıllar desteklememe, sırf bu nedenle kanada'dan üzerinde adı yazılı kanada bayrağını alıp duvarıma asmama rağmen, şu anda yer alan BAR takımında olsaydı bence yine başarılı olamazdı.
Bir kez dünya şampiyonu olmuş, olduğu sene hepimizi büyülemiş, son yarışta Schumi'nin çirkefçe üzerine kırmasına rağmen yolda kalmış ve dünya şampiyonluğunu hak ettiğine inansam da, pilotajının eğer risk almaya karar verirse seyre doyulmaz bir zevk yaşatıığını kabul etsem de, sadece bu kadarla kaldığını da kabul etmek zorundayım.
Günümüzde F1'in sadece pilotaj olmadığını, aracın gelişmesi için aracı kullanan kişi verdiği geribildirimlere de çok ihtiyaç olduğunu malesef bizlere Schumi göstermiştir.
J.V'de kalmadığına inanandığım kazanma hırsı, kendisini ve çevresini geliştirmeye olan açıklığı nedeni ve ilerlemiş yaşınıda göz önüne alırsam bence artık yarış pistlerine dönmesine gerek yok düşüncesindeyim.
Yine de umarım yanılıyorumdur.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
--------------------------------
Goktug Tetik - Star Wars Galaxies
Eclipse - Combat Medic/Carbineer
Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK
Sosyal ağlarda paylaş

Buarada bugün dünyanın en iyi pilotlarından biri olan Niki Lauda BWM-Williams patronu Sir Williams ile Jacques Vill. hakkında konuşmuş ve ona enazından bir test sürüşü şansı verilmesini istemiş.
Niki Lauda "eğer ben Williams olsaydım Jacques'a bi şans mutlaka verirdim.Onun nekadar hızlı olduğuu görmelerini isterim" demiş.[signature][hline]..::Respect::..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...