Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oh be!

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun süredir gerçekleştirmeye çalıştığım "yalnız adamın rahatlığı" projemi sonunda başarıyla tamamladım.

Bilgisayarımı ve çalışma masamı salona taşıdım, salondaki ses sistemine bağladım, TV'ye çıkış verdim bilgisayardan, ayrıca salon mutfağa da yakın. Ve en önemlisi serin, geniş ve aydınlık. Kuş sesleri vs. de cabası.

Önümüzdeki p.tesi mezun olmak için vermem geçmem gereken son sınavlarım başlıyor ve buna rağmen çok rahat hissediyorum kendimi oh be!
Mesaj tarihi:
bana post kasiyosun diyip kendin ayni hataya düsüyormussun az kalsin, editliyip self pwnage'dan kurtulmussun lakin.

bi de evet.. ah o enseye carpan püfür püfür rüzgar, negzeldir mistafa amcanin enseye attigi saplak gibin huzur doludur.. hehehehe
Mesaj tarihi:
self pwnagedan kurtulmadim ben orda, yorum yazmistim lakin aklima baska bişi geldi, onu yazmayi daha cok istedim. ama hemen saldir zaten, senin amacin belli icin de fesat lanet olsun ki sexysin dayanamiyorum.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

one'in gözlerinde kaybolmus olsam gerek ki, o tabelayi biraz önce yeni farkettim. in the tebilaaa.

asfdasfadsf o bebeyim, sana kimse benden once davaranamaz lakin aklini alirim bakislarini oyarim onun.

topici de boyle katlettik sanirsam, yavuz tekmelicek simdi
  • Yeni Oluştur...