deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Uzun süredir gerçekleştirmeye çalıştığım "yalnız adamın rahatlığı" projemi sonunda başarıyla tamamladım. Bilgisayarımı ve çalışma masamı salona taşıdım, salondaki ses sistemine bağladım, TV'ye çıkış verdim bilgisayardan, ayrıca salon mutfağa da yakın. Ve en önemlisi serin, geniş ve aydınlık. Kuş sesleri vs. de cabası. Önümüzdeki p.tesi mezun olmak için vermem geçmem gereken son sınavlarım başlıyor ve buna rağmen çok rahat hissediyorum kendimi oh be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bu topik pic gibi kalmis burda postsuz. topiklerin kücük besleme gibi kalmasina karsiyim o yüzden, hayirli olsun madem asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 post kasiyorum demiyosun da iyi insan duyali kimse rolu oynuyosun yani? yemezler. ayria cok guzel olmus efendim, tebriks, enjoi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bana post kasiyosun diyip kendin ayni hataya düsüyormussun az kalsin, editliyip self pwnage'dan kurtulmussun lakin. bi de evet.. ah o enseye carpan püfür püfür rüzgar, negzeldir mistafa amcanin enseye attigi saplak gibin huzur doludur.. hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 self pwnagedan kurtulmadim ben orda, yorum yazmistim lakin aklima baska bişi geldi, onu yazmayi daha cok istedim. ama hemen saldir zaten, senin amacin belli icin de fesat lanet olsun ki sexysin dayanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hadi lan ordan. kurtulmadim ben orda lölölö yaptim bi kere fekat ancek. LAKIN ORLY ? asdjfgf. ah bebegim kahretsin.. sinirlenince cok güzel oluyorsun, ondan yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tamam kızlar benim için kavga etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Qesue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tu ne yet pas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ay em şitting briks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vaniLLe said: tuğla sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ginaly said: bunu anlamadım.. henüz sıçamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tebele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 one'in gözlerinde kaybolmus olsam gerek ki, o tabelayi biraz önce yeni farkettim. in the tebilaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 basbaya yazıyo. sdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vaniLLe said: one'in gözlerinde kaybolmus olsam gerek ki, o tabelayi biraz önce yeni farkettim. in the tebilaaa. asfdasfadsf o bebeyim, sana kimse benden once davaranamaz lakin aklini alirim bakislarini oyarim onun. topici de boyle katlettik sanirsam, yavuz tekmelicek simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oha ben topici garbage'da sanıyodum "niye tekmeliyim ki yav.. aa bi saniye.." şeklinde uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 AHAHAHAHA hastanim yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 niye ki bizim diyaloglarimiz da kisisel sayilir. hem arkadasim bölümünde emrah gibi kalmisti topik bi basina, ilgilendik yanlis mi yaptik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 dory said: AHAHAHAHA hastanim yavuz fsd 4 saat uykuyla naxx25 yaramadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Topicimi kollamadım millet post kasmış, insan arada konuyla ilgilenir gibi yapar yazık. Bu topic altında yazılanların benim post hesabıma aktarılmasını arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vaniLLe said: olay nerde, memelerde takıldım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 adem elmasi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar