Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sphere'den ve scplerden cok iyi anlayan birini arıyorum...

cakir

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben ve yakın arkadasım server acmaya karar verdik.ama bu pvp serveri olmayacak kalıcı bir server olacak .ve acele sphereden ve scpden anlayan,yazabilen biri lazım .eger katılmak isteyen varsa Mail Yada ICQ Nodan Ulasmaya CXalıssın.Server için para lazim yani calısmalıyız arkımla.onun için son 2 - 3 hafta isteyenler varsa bana ulassın
[email protected]
ICQ=201085716
Sosyal ağlarda paylaş

ardasım bak biz sadece host için para biriktirecez.server acıldıgında gm olacak arkadaslarımızda belirledigimiz fiyatı kabul ederlerse verecekler.ki suan hali hazirda iki tane gorustugum arkadasım var biz veririz diyorlar.herzaman calısıcam diyee birsey solemedim zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Yol yakınken dönmek en iyisi :) Kendi Sunucunuzu önce açıp deneyin kendi makinenizde sonra size de yok scriptler şurdan yok burdan yakıştırmaları gelmesin.

Ve bir birikimin arkasından server açın sizde bir aylık serverlardan olmayın. Aylık hiç azımsanmayacak paralar ödeniyor. Paranıza yazık etmeyin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kronosh, 05 Haziran 2004 14:03 tarihinde demiş ki:
"hali hazirda iki tane gorustugum arkadasım var biz veririz diyorlar."

Sence vermicem dien olurmu ?

Bir kerede başarılar dıyebılen bı owner admın vs vs olabılse.
Dırek kotuluyorlar.

Başarılar. Ama işin zor.[signature][hline]legend never die,only changes. vilt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cakir, 05 Haziran 2004 13:49 tarihinde demiş ki:
pvp serveri olmayacak kalıcı bir server olacak
said:
cakir, 05 Haziran 2004 13:56 tarihinde demiş ki:
herzaman calısıcam diyee birsey solemedim zaten..
[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Ortalıgıda böyle tipler sardı valla
kimisinin parası var sphereden scp den bişey çakmaz sırf duygularını tatmin etmek için sphere açıp kendini editler kesilince de BANNN
bırakın artık bu işleri gidin adam gibi açık serverlarda oynayın.

[Bu mesaj Baggio tarafından 05 Haziran 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kerede başarılar dıyebılen bı owner admın vs vs olabılse.
Dırek kotuluyorlar.

Başarılar. Ama işin zor.

Sence Sonradan bu olayların olup onu üzmesi dahamı mantıklı baştan peşin peşin sölüyoruz.[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Sence vermicem dien olur mu ?

Sence Sonradan bu olayların olup onu üzmesi dahamı mantıklı baştan peşin peşin sölüyoruz.

Bunun yerıne --> Herkese guvenmemek lazım bence bıda dusun.. <-- Diyebilirsin.[signature][hline]legend never die only changes , vilt.
Sosyal ağlarda paylaş

Once Sunu Cevaplayayım BEN oyle 1aylık serverda oynamıyorumdaha dogrusu bz.bence Turkiye'nin en buyuk Uo shardı olan nebulada oynuyoruz.ben cok zengnde degilim onuda bilin.ama gerekirse calırsırm serveri yinede ayakta TUTMAYA CALIŞIRM...ama illa hep acık kalcak da demiyorum cunku bazı sorunlar olabilir.kim nederse desin.goruyoruz bir suru server var 2ay acık kalıyor sonra kapanıyor.bu durum uocularıda cok sıkıyor.cunku artık herkes aynı serverda oynayınca sıkılıyor.ve degisik serveer istiyor.iste bizde bu duruma dustuk onun için bunu dusunduk herseyi planladık...
Neyse biraz uzun oldu nutuk gibi :)
yorumlarınız ve dilekleriniz için tşşr ederim
Sosyal ağlarda paylaş

sphere'den cok iyi anlayan birini ikna etmek icin cok yetersiz bi girisim bence, sphere'den cok iyi anlayan insanlar ya uo'dan coktan vazgectiler yada kendi projelerini yurutuyorlar, gelecekte cok iyi anlayacak insanlari degerlendirmen lazim bence.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir önceki sözümü tekrarlıyorum. Yol Yakınken Dönebilirsin. :)
Başka Bir Shard'a Yardım Etmen Hem Senin Duygularını Tatmin Edecektir Hemde Gideceğin Yere Biraz Olsun Maddi Rahatlama Getireceksin ;) Bence Bu Daha Mantıklı.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::.
.:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::.
Sosyal ağlarda paylaş

Joker-05 Haziran 2004 16:24
'''Ortalıgıda böyle tipler sardı valla
kimisinin parası var sphereden scp den bişey çakmaz sırf duygularını tatmin etmek için sphere açıp kendini editler kesilince de BANNN
bırakın artık bu işleri gidin adam gibi açık serverlarda oynayın.'''

Once kimsenin tipi seni ilgilendirmez.sphereden cakmam dediysem okadar degil.elbette birkac sy biliyorum fakat ben orda uzman demek istedim.ben zevkimi falan tatmin etmiyorum oyle olsa kendi makınamda acarık sadece arklarımla oynarım.edit olmayan server varsa gel bana sole kardesim!..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...