Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fare mi kullanamıyorum

nameless

Öne çıkan mesajlar

ulan başlığı okudum şöle annadım.
fare mi kullanamıyorum yoksa araba mı kullanamıyorum
bunun gibi bişi annadım..

Neyse farenin markasını özelliklerini usb ps/2 ne olduğunu yazarsan belki yardımcı oluruz. Bu arada faresiz kullanmak için denetim masasından özürlü moduna al..[signature][hline]üflentius.............
Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları
nedanko, 23 Mayıs 2004 18:55 tarihinde demiş ki:
yapma be...
Sosyal ağlarda paylaş

intellimouse explorer 3.0A lar kaç yıllık olmalarına rağmen piyasadaki en iyi mouselardan biridir tavsiye ederim (evet logitechlerden de iyi bence)[signature][hline]Bonecrusher, 24 Mayıs 2004 20:48 tarihinde demiş ki:
aslında çikolata-biskuvi piyasası gibi olsa internet çok iyi olurdu.

Sosyal ağlarda paylaş

yaw glad in dediğini yaptın mı wireless sa vericinin üzerindeki tuşa basman lazım[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben de aynen dediğin problemlerden yaşadıım bir aralar MS mouse kullanırken.

MS mouselerin çogu ilk alındıgı bir hafta canavar gibi calışır ondan sonra cıvımaya başlarlar. İşletim sistemine bak mousesini al zaten neyse fazla yuklenmiyeyim. Öncelikle mousenin vericisini mouseye yaklastır. Mousenin altındaki reset dugmesine bas. Bir de vericide vardır o dugmeden ama ben hala ne işe yaradıgını anlamadım onun onu o yuzden salla. Buyuk ihtimalle mousenin altındaki ışık her zamankinden daha fazla yanıyordur. O düğmeye bastığında ışıgın kısılması gerek. Ondan sonra problemin ortadan kalkar. Bu arada optic mouseler cok pil yer pilin de azaldıysa alttaki ısık guclu ama duz bir sekilde yanacak ama kıpırdamayacaktır. Baska bir mouse de denedim diyorsun eger o da aynı marka ve model bir mouse ise ve sen vericini hiç değiştirmediysen vericide arayabilirsin problemi. Eğer baska bir marka bir mouse ise o zman yukledigin yeni driverlarla eski MS driverleri cakışıp problem yaratabiliorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

A4 Tech optical Pro 840k Çok güzle bir mouse'dir şiddetle tavsiye ederim. Bu tip sorunlada Mouse Kaldırıp tekrar kurun sorun düzeliyor.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::.
.:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...