kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ama huzur var. cebimde son kalan miktardaki paraya bu gün gittim ve alkol aldım. ya para batıyo galiba bana cidden yani param olduğunda illaki bişiye harcıycam vericem felan. cidden şu anda huzurluyum bu bana mı oluyo lan sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bende de oluyo aynısı. para kazanmaya başlamadan kazanacağım parayı bitirmiş oluyorum genelde. bu yaz çalışmayı planlıyorum mesela, kazanacağım parayı şimdiden harcadım. elime geçen parayı da ilk günden bitirip tekrar para alana kadar züğürt züğürt gezerim. huzur. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Siz harcayın da ekonomi düzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Aynısı bende de var mesela cebimde az bir para varsa eve de gidiyo olsam girer bi pideciye dönerciye yemek yerim. Aslında evde de yesem olur ama yok o para bitecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben de eve giderken hep yemek yiyorum,kimse anlam veremıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bankaların mevduat stoğu gibi belirli bir para bulunması lazım yanımda her daim, altına indimi rahatsız olurum , örselenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ilginizi cekebilir http://www.gereksizhaber.com/2009/03/25/para-harcamak-uyusturucu-gibi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben dışardan yemek yeme gibi bi huyum yoktur yani öyle diyim evde yerim mutlaka zorunda kalmazsam. yada canım bişi istediyse alır malzemesini anneme yaptırırm yada yaparım felan ama gereksiz şeylere harcıyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 para=istekler isteklerin sonu=hayatın sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bende de var aynı sorun :( param olsa da harcıyorum olmasa da ... sonum ii değil ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paran yoksa güzelliğin var gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben genelde 20 gün cidden çok iyi krallar gibi yaşıyorum,10 gün ay sonu sefil oluyodum. bu aydan itibaren değiştim artık ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yutup göçmemiş olaydı sana murat bozdan aşk yok cepte para yok isimli kürdili hicazkar eseri armağan edecek idim, lakin yutup göçmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bu devirde hala youtube u göcük olanlar var. Youtubelar göcmesin link te verebilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 param yok ama bu gümn çok güzel bi iş yaptım arkaşalr bi arkaşaımızı kurtardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 babam fakiritm dopğrudur valla ama dünyanın en güzel insaynıym şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 param var ama huzurum yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 param yok, huzurum da yok. öss var. ardından da yds var. ufukta da para var. ama mutsuzum lan. yarın yiyeceğim sütlaçtan başka bişey düşünmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ahaha ben de yarın yiceğim dondurmadan başka bişey düşünmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 GOKALP 1 MİLYON EURO VERSELER ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben de loreena konserinden başka ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 FromTheHell said: param yok, huzurum da yok. öss var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar