progamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bir kaç oy oluyor çekmeköy e taşınalı. Fakat son zamanlarda nerdeyse her gün mutlaka elektrik gidiyor. Bir süre sonra geliyor ama bıktırdı artık. PC yi gece download a açık bırakiim diyorum olmuo. Gündüz bi oyun oyniim diyorum elektrik gidio. X box da bişiy yapiim diorum elektrik gidio. Bıktırdı artık gerçekten. En sonunda aletlerden biri bozulacak. Bu kesintilerin bir sebebi var mı? Hep böyle miydi yani. Yada bizim site ile mi alakası var sadece? Çekmeköyde oturan varsa sorularımı cevaplarsa ii olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 30 dk dan uzun süreli değilse elektrik kesintisi. 50 ytl ye güç kaynakları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 o deilde biz vergimizi veriyoruz. yol su elektirik olarak gelicek diyorlardı, e onlarında parasını veriyoruz ayrıyetten. şimdi elektiriğimiz gelmeyince niye güç kaynağı alıyoruz. hangi kafadayız biz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 sen almıcan ben almıcam güç kaynağından alınıcak vergi nasıl gidicek devlete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Güç kaynağına ödediğimiz paranın vergileriyle elektrik kullanıyoruz, nankör olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 pekaziz said: Güç kaynağına ödediğimiz paranın vergileriyle elektrik kullanıyoruz, nankör olmayın.oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 güç kaynağını almıosunuz, vegisi gitmiyo devlete. e devlette otomatikmen elektiriği veremiyo.. oysa alsanız hiç problemsiz gelir elekrik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Yasa filan bilmedigimizden oluyo hep, tedasin hizmet garantisi hakkinda bi cok yasasi var aslinda.Mesela elektrik kesintisi 24 saatten fazla ise hayvani bi tazminat alabiliyosun, yada diyelim trafoda bisey patladi, arabanda yaninda trafonun ustunde bi santimlik bile bi iz olsa, gene hayvani tazminatlar alabiliyorsun.Bide favorim, trafolar yada elektrik direkleri hic bir sekilde senden izinsiz senin arazinda yer kaplayamaz, kapliyo mu direk sikayet et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 mesela geçenlerde elektrik gitti bizim burda,hayvan gibi tazminat aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 UPS al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Sahip cik bari hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kesinlikle bi ups tavsiye ediyorum ben de. gerçi benimki eski ama, yine de bi ups'ten pahalı bi sistemim var. yazık yani, bi sefer yaktım ben o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 çekmeköy isimden kaybediyor bence elektrik konusunu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar