roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Hayatımda şimdiye kadar hindistan ve hindularla tek iletişimim dünya ralli şampiyonası antalya ayağında medya merkezinde çalışırken oldu. Seminer verilen, gazetecilerin çalıştığı o kalabalık salonlardan birindeydim. Daha ilk gün, hindistandan gelmiş zenci tipli eleman geldi, idare eder bi ingilizceyle "hacı benim laptopun şarjı bitti netçez" dedi. e şarja takabilirsiniz her masanın altında priz var dedim, adam şarj aletini getirdi. şöyle bi uç: http://img.alibaba.com/photo/205216262/Indian_Plug_with_cable_power_cord_Uk_Fused_power_cord_UK_power_cord_with_plug.summ.jpg bakakaldım. düşünüyorum. hmm falan diyorum, nedir bu şimdi. e kardeşim avrupaya geliyorsun insan bi dönüştürücü alır, bi de genç toy bi herif te değil. ben çözemeyince etrafta dolanan sorumlular ufak ufak yaklaştı, sordular problem ne diye, anlattım. ingiliz bi sorumlu vardı, bi de eşi, geldiler baktılar, adamlar da şaştı. "bu ingilizlerin 60 lı yıllarda kullandığı fişlerden" dedi. adamla ayaküstü bayağı bi dalga geçmiştik. sonra noldu bilmiyorum ama antalya kemer'de hint fiş sistemine uyan bir dönüştürücü bulmak herhalde mümkün olmamıştır. niye anlattım ki şimdi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Avrupalılar da bizimle aynen böyle dalga geçiyor işte düşününce üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 axedice said: Şu topikten uzak durayım dedim ama olmuyor akü Ben hiç gitmedim ama giden arkadaşların ortak görüşü çoook pis olması. Sefalet ve zenginliğin bu kadar içiçe geçtiği ikinci bi yer daha yok dünyada. Trafik desen gerçekten youtube vidyolarındaki gibi, sokaklarda karton kutuların içinde yaşayan tonla insan var ve her yer pislik içinde. Ha çok renklidir, çok kültürlüdür, hindusuyla budistiyle egzotik bi havası vardır ama o kalabalığı taşıyamayan, bizden bile kötü durumda olan bi ülke. Tabi sen nasıl bi yere gideceksin bilmiyorum. Belki üniversite olduğu için daha temiz, daha nezih bi yere düşersin belli olmaz. insan memleketine boyle der mi ya ayip ya ayip ekmegini yemis suyunu icmissin burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Memleket dediğin doğduğun değil, doyduğun yerdir berkayım. yav said: Avrupalılar da bizimle aynen böyle dalga geçiyor işte düşününce üzüldüm Yok ya geçmiyorlar. Sıkma sen tatlı canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 merak ettim ingilizler şimdi nasıl fiş kullanıyorlarmış, 60yıl öncesi oysa. havadan fln alıyorlar elektriği heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 @roket: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 arap yarım adası uluslararası iş merkezi olduğunu nasıl belli ediyor hemen adamlar amerikaya çalışmış direk sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 gidin tabi başka ülkelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 senko said: merak ettim ingilizler şimdi nasıl fiş kullanıyorlarmış, 60yıl öncesi oysa. havadan fln alıyorlar elektriği heralde. yapmasam olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 sitar çalmayı öğren ne yap et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Guzelmis daglik yesillik falan, bide baya asyali varmis. Hintli Kiz arkadasima sordum, onay verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bi gurunun yanına ugra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 "roket adam" said: e şarja takabilirsiniz her masanın altında priz var dedim, adam şarj aletini getirdi. şöyle bi uç: http://img.alibaba.com/photo/205216262/Indian_Plug_with_cable_power_cord_Uk_Fused_power_cord_UK_power_cord_with_plug.summ.jpg bakakaldım. düşünüyorum. hmm falan diyorum, nedir bu şimdi. e kardeşim avrupaya geliyorsun insan bi dönüştürücü alır, bi de genç toy bi herif te değil. ben çözemeyince etrafta dolanan sorumlular ufak ufak yaklaştı, sordular problem ne diye, anlattım. ingiliz bi sorumlu vardı, bi de eşi, geldiler baktılar, adamlar da şaştı. "bu ingilizlerin 60 lı yıllarda kullandığı fişlerden" dedi. adamla ayaküstü bayağı bi dalga geçmiştik. sonra noldu bilmiyorum ama antalya kemer'de hint fiş sistemine uyan bir dönüştürücü bulmak herhalde mümkün olmamıştır. niye anlattım ki şimdi bunu. Abi arkadaşın telefonu vardı ingiltereden aldığı, bunun aynısı şarj aleti vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 "midye dolma" said: abi duvarlara tanrı resmi çiziyolardı lan millet işemesin diye inek mi ciziyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yok kepçe kulaklı adamlar, nagalar çiziyolar inek diye bir tanrı yok ki inek kutsal hayvan sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Hindistana gidipte bi bollywood filmi çekmeden dönülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar