Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi enstrümanı çalıyorsunuz???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Mirage, 27 December 2003 13:02 tarihinde demiş ki:
keman ve kontrabas biraz alakasız değil mi? keman ya da çelyo demek istemiş olabilir misin? ukalalık gibi olmasın da, daha mantıklı geldi böyle. ;)

sen de viyolonsel ve ya 'çello' demek istemiş olabilir misin?
Mesaj tarihi:
-Klasik gitar.Yılbaşından sonra electroya başlayacağım inşalla.
-Klasikte romantik duygusal.Electroda coşturucu kışkırtıcı.
-Orta.
-Keman
-......[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Mesaj tarihi:
- 9 senedir bateri çaliyorum
- 11 senedir klasik gitar ile ilgilenmeme rağmen , daha çok elektro tekniğiyle çalişmişimdir.. dolayisiyla elektro da çaliyoruz ama sürekli gitar değiştiririm
- bass çalma olayim en sonunda basçi beğenmeyip , kendi yüklenmem sonucu olmuştur.. iyi de çaldiğima inanirim..
- piano ve diğer tuşlu çalgilar üzerinde ufaktan çalişmalarim vardir ama sürekli mixaj ve aranfe ile uğraştiğimdan öküz gibi nota bilirim.. kulağimin da sağlam olduğunu düşünüyorum.. çalarim..
- iyi bir gitaristim. kardeşimle yanyana geldiğimiz zaman dağlari deviririz.. o da klastir..
- yapmak istediğim müzik tamamiyle 80ler heavymetaldir.. ancak blues ve stonerock yapmak isteyenlerle de iyi çalişirim..
- hepsi bir yana iyi müzik yapmak isteyen herkesle çalişabilirim.. uyumluyumdur feci..

amaa...

- 80lerin müziğini , gerçek müziği.. HEAVY METAL i dinlerim , yaşarim..[hline]%108 alcoholocaust!
bir insanlik ayibiyim bu alemde..
Mesaj tarihi:
said:
farewell, 29 December 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
...
amaa...

- 80lerin müziğini , gerçek müziği.. HEAVY METAL i dinlerim , yaşarim..[hline]%108 alcoholocaust!
bir insanlik ayibiyim bu alemde..

+ 1
ama 90ların başı da fena diildir allah için... kaldı ki o gruplar da 80 kökenlidir ve o dönem bir daha asla olmayacaktır...[hline]İst. Avrupa yakası 16-18 yaş arası enstrumanına hakim heavy metal çalacak ve b.g. iron maiden gibi grupların sololarını zorlanmadan atacak solo gitarist aranıo; [email protected]
Mesaj tarihi:
ha bi de vokal ve elektro gitar + bass gitar
solo'da çok iddialı diilimdir ama ritm'de 7'li maj7'li 6'lı 9'lu 13lü vs. jazz pop ritmlerine kadar çoğu şeyi raat çalabiliom...
pop deyip geçmeyin bateri ve ritm gitar olarak çok zordur[hline]İst. Avrupa yakası 16-18 yaş arası enstrumanına hakim heavy metal çalacak ve b.g. iron maiden gibi grupların sololarını zorlanmadan atacak solo gitarist aranıo; [email protected]
Mesaj tarihi:
-elektro gitar çalıyorum ve bass gitar çalıyorum.
-elektroda ritm atıyorum ama çok da hızlı değil yani pek iyi değil seviyem.
-genelde melodik metal , punk ve heavy metal çalıyorum.
-grubum var :)[hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf

Mesaj tarihi:
10 yılıdır Piano çalıyorum ayrıca akordeon(böyle mi yazılıyo?) ve mızıka çalarım.. bi zamanlar klasik gitara başladım sıkıldım bıraktım.. Şimdi son gözdem Ney.. 3 hafta önce Ney üflemeye başladım ve ses de çıkarabilmekteyim :D
Ana müzik aletim Piano olduğu için Piano'da klasik çalarım.
Seviyem ortanın üstünde bence her ne kadar 10 yıl paso çalmadıysam da en azından annemden fln bi kulak dolgunluğum var bişeyler çıkarabilirim..
Grubum hiç olmadı olsun isterdim.. Şimdi Ney işini çözünce Pentagram gibi bi grup kuracam coşacam..[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant!
Mesaj tarihi:
Gitar çalıyorum
Tür değilde Dt ve Metallica çalmaktan hoşlanıyorum
Noobie değilim ama çokta iyi değilim çalıyorum işte kendi çapımda
Hayır malesef grubum olmadı kafama göre eleman bulamadım[hline]
-Abi minoka gate açarmısın
-Evlat gördüğün gibi büyü yapıyorum konsantrasyonumu bozma
-Oba bab büyü fizel mı oluyo artık konusunca
*Cevap vermeden uzaklaşır*
-Aasdasdkachbvasdjha hani oluyodu abi abi cevap ver....
Mesaj tarihi:
- bateri çalıorum wallaha çok olmadı ama kapıorum artık,
2sene önce de 4-5ay classic gitar çalmıştım da çok baydım yani sarmadı
- çalabildikten sonra türünün ne önemi var :), favorim tabii metal de daha yol lazım ona rock şindik alternative
- çaldığım süreye oranla çok iyi gidiorum bence, hatta başkalarınca
- yaw perküsyon pek bir hoş olurdu ki deniycez icabında kesin
- ya çaırıolar ama daha olayı tam kapamadan rezil olmak da var :)
yarışmacı arkadaşlara başiarılar diliorum...[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Mesaj tarihi:
Ben açık söliim gayet süper çalarım yani. 2.5saniyede gam inerim. darbeli çalarım. her tarz benim için uyar fark yapmaz. çokta prensiplerine bğlı bir adamım. asla dreamtheater ardından kenan doğulu çalmam. prensip meselesi yani.
bizim de bazı eksikliklerimiz yok değil. var. yani bence herkes kendine yakışanı giyse ben bugün herkesin enstrümanı budur derim. dedim.[hline]
...Me
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Qui Bono?
Mesaj tarihi:
-Gitar
-Metal ve Rock
-Başlangıç
-Hayır. -Grubunuz var mı?et[hline]Gitar Nubisi
------------
Birlikte yasayabilecegin biriyle degil,
Onsuz yasayamayacagin biriyle ol!
Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil,
Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
Mesaj tarihi:
2,5 sn de 18 nota oluo
bu da dk da 432 nota edio
yane guitar prodan 216*2 yazıp looplayınca metronom n sesi ni dinlersek bir modu 2,5sn de inerken bir notaların ne akdar aralıkla tınlıcagını duyarız.

he arkadas tüm diziyi yane 7 modu 2,5 sn de inio olamaz zaten.[hline]bornozlu canavar

[Bu mesaj DeamoN tarafından 31 December 2003 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Budur :)[hline]
-Abi minoka gate açarmısın
-Evlat gördüğün gibi büyü yapıyorum konsantrasyonumu bozma
-Oba bab büyü fizel mı oluyo artık konusunca
*Cevap vermeden uzaklaşır*
-Aasdasdkachbvasdjha hani oluyodu abi abi cevap ver....
Mesaj tarihi:
-elektro gitar
-rock, progressive rock, metal çalmaktan hoşlanıom.
-seviyem iyi böle güzel. herkes süper dio :p
-belki başka enstrüman öğrenebilirm. ama belli değil daha sora belki
-var grubum.[hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
  • Yeni Oluştur...