GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Mirage, 27 December 2003 13:02 tarihinde demiş ki: keman ve kontrabas biraz alakasız değil mi? keman ya da çelyo demek istemiş olabilir misin? ukalalık gibi olmasın da, daha mantıklı geldi böyle. ;) sen de viyolonsel ve ya 'çello' demek istemiş olabilir misin?
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Baglama. Gitar da örenicem işalla. Ama Türkçe Rap dinLerim.[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 evet çello demek istedim çaktırma. :p[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 -Klasik gitar.Yılbaşından sonra electroya başlayacağım inşalla. -Klasikte romantik duygusal.Electroda coşturucu kışkırtıcı. -Orta. -Keman -......[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 :)sen de şey demek istemiş olabilir misin...eee....:P
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Doğrusu kontrbass olacak =).[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
farewell Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 - 9 senedir bateri çaliyorum - 11 senedir klasik gitar ile ilgilenmeme rağmen , daha çok elektro tekniğiyle çalişmişimdir.. dolayisiyla elektro da çaliyoruz ama sürekli gitar değiştiririm - bass çalma olayim en sonunda basçi beğenmeyip , kendi yüklenmem sonucu olmuştur.. iyi de çaldiğima inanirim.. - piano ve diğer tuşlu çalgilar üzerinde ufaktan çalişmalarim vardir ama sürekli mixaj ve aranfe ile uğraştiğimdan öküz gibi nota bilirim.. kulağimin da sağlam olduğunu düşünüyorum.. çalarim.. - iyi bir gitaristim. kardeşimle yanyana geldiğimiz zaman dağlari deviririz.. o da klastir.. - yapmak istediğim müzik tamamiyle 80ler heavymetaldir.. ancak blues ve stonerock yapmak isteyenlerle de iyi çalişirim.. - hepsi bir yana iyi müzik yapmak isteyen herkesle çalişabilirim.. uyumluyumdur feci.. amaa... - 80lerin müziğini , gerçek müziği.. HEAVY METAL i dinlerim , yaşarim..[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde..
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 davul nubisiyim üni yüzünden davul derslerini birakmak zorunda kaldim[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Satyr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: farewell, 29 December 2003 01:45 tarihinde demiş ki: ... amaa... - 80lerin müziğini , gerçek müziği.. HEAVY METAL i dinlerim , yaşarim..[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. + 1 ama 90ların başı da fena diildir allah için... kaldı ki o gruplar da 80 kökenlidir ve o dönem bir daha asla olmayacaktır...[hline]İst. Avrupa yakası 16-18 yaş arası enstrumanına hakim heavy metal çalacak ve b.g. iron maiden gibi grupların sololarını zorlanmadan atacak solo gitarist aranıo; [email protected]
Satyr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ha bi de vokal ve elektro gitar + bass gitar solo'da çok iddialı diilimdir ama ritm'de 7'li maj7'li 6'lı 9'lu 13lü vs. jazz pop ritmlerine kadar çoğu şeyi raat çalabiliom... pop deyip geçmeyin bateri ve ritm gitar olarak çok zordur[hline]İst. Avrupa yakası 16-18 yaş arası enstrumanına hakim heavy metal çalacak ve b.g. iron maiden gibi grupların sololarını zorlanmadan atacak solo gitarist aranıo; [email protected]
dieddragon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 -elektro gitar çalıyorum ve bass gitar çalıyorum. -elektroda ritm atıyorum ama çok da hızlı değil yani pek iyi değil seviyem. -genelde melodik metal , punk ve heavy metal çalıyorum. -grubum var :)[hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 10 yılıdır Piano çalıyorum ayrıca akordeon(böyle mi yazılıyo?) ve mızıka çalarım.. bi zamanlar klasik gitara başladım sıkıldım bıraktım.. Şimdi son gözdem Ney.. 3 hafta önce Ney üflemeye başladım ve ses de çıkarabilmekteyim :D Ana müzik aletim Piano olduğu için Piano'da klasik çalarım. Seviyem ortanın üstünde bence her ne kadar 10 yıl paso çalmadıysam da en azından annemden fln bi kulak dolgunluğum var bişeyler çıkarabilirim.. Grubum hiç olmadı olsun isterdim.. Şimdi Ney işini çözünce Pentagram gibi bi grup kuracam coşacam..[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant!
Numb Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ASlında darbuka çalıyodum asma baktım bu işin piyasası yok sonra elektroya geçtim. güzel oldu.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Gitar çalıyorum Tür değilde Dt ve Metallica çalmaktan hoşlanıyorum Noobie değilim ama çokta iyi değilim çalıyorum işte kendi çapımda Hayır malesef grubum olmadı kafama göre eleman bulamadım[hline] -Abi minoka gate açarmısın -Evlat gördüğün gibi büyü yapıyorum konsantrasyonumu bozma -Oba bab büyü fizel mı oluyo artık konusunca *Cevap vermeden uzaklaşır* -Aasdasdkachbvasdjha hani oluyodu abi abi cevap ver....
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Gitar çalıyorum sabah akşam periyodik olarak Gönül ister bi opeth çalmak, helloween çalmak, bg çalmak ama nerdeeee[hline]Avatar...
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 - bateri çalıorum wallaha çok olmadı ama kapıorum artık, 2sene önce de 4-5ay classic gitar çalmıştım da çok baydım yani sarmadı - çalabildikten sonra türünün ne önemi var :), favorim tabii metal de daha yol lazım ona rock şindik alternative - çaldığım süreye oranla çok iyi gidiorum bence, hatta başkalarınca - yaw perküsyon pek bir hoş olurdu ki deniycez icabında kesin - ya çaırıolar ama daha olayı tam kapamadan rezil olmak da var :) yarışmacı arkadaşlara başiarılar diliorum...[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Numb Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ben açık söliim gayet süper çalarım yani. 2.5saniyede gam inerim. darbeli çalarım. her tarz benim için uyar fark yapmaz. çokta prensiplerine bğlı bir adamım. asla dreamtheater ardından kenan doğulu çalmam. prensip meselesi yani. bizim de bazı eksikliklerimiz yok değil. var. yani bence herkes kendine yakışanı giyse ben bugün herkesin enstrümanı budur derim. dedim.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 S540 Ltd ı aldı numb kafayı sıyırdı artık. :)[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 en de inerim 2,5 saniye de gam ama aştım demiorum ;=)[hline]bornozlu canavar
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ee.. adam espri yapıyo. bi de şey dicem. yavaş in :)[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 -Gitar -Metal ve Rock -Başlangıç -Hayır. -Grubunuz var mı?et[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 2,5 sn de 18 nota oluo bu da dk da 432 nota edio yane guitar prodan 216*2 yazıp looplayınca metronom n sesi ni dinlersek bir modu 2,5sn de inerken bir notaların ne akdar aralıkla tınlıcagını duyarız. he arkadas tüm diziyi yane 7 modu 2,5 sn de inio olamaz zaten.[hline]bornozlu canavar [Bu mesaj DeamoN tarafından 31 December 2003 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Budur :)[hline] -Abi minoka gate açarmısın -Evlat gördüğün gibi büyü yapıyorum konsantrasyonumu bozma -Oba bab büyü fizel mı oluyo artık konusunca *Cevap vermeden uzaklaşır* -Aasdasdkachbvasdjha hani oluyodu abi abi cevap ver....
Lars1iche Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Davul çalıyorum. Davul dedin mi hepinizi yerim. En iyi davulcu benim. Davulu yedim bitirdim. Davul.
metboy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 -elektro gitar -rock, progressive rock, metal çalmaktan hoşlanıom. -seviyem iyi böle güzel. herkes süper dio :p -belki başka enstrüman öğrenebilirm. ama belli değil daha sora belki -var grubum.[hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
Öne çıkan mesajlar