DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Şimdi yaz dönemi geldi,insanlar tatile koşuyor,ben şanslıyımki,geçen yıl birkaç arkadaş önermiştide,hayatımda geçirdiğim en huzurlu birkaç günü geçirebilmiştim bu hızır kamp denilen yerde. mekan kazdağlarında edremitten akçaya giderken solda dağların eteklerinde bir köyün arkasındaki asfaltsız bir dağ yolunu takip ederek gidiyorsun,göknar ormanlarının arasından dağ tepe geçip zeytin ve çam ağaçlarıyla kaplı,ortasından dere geçen bir vadiye geliyorsun vadinin ortasındaki su buz gibi ve çok berrak,4-5 metre derinliği olan yerlerde bile dibini dümdüz görebiliyorsun. ağaçların arasında birsürü bungalov,çadır ve kulübe,isteğe göre taş evlerde mevcut ama ben beğenmedim. etrafta sincaplar geziniyor,her tarafta divan ve sedirler,ağustosun en sıcak günlerin de bile bayıcı sıcak olmuyor hep rahatlatıcı bir serinlik var ortamda,o sedirlere uzanıp su sesini dinleyip uyumak var,cebimdeki bisküvi pakedinden hırsızlık yapan sincap var(oldu gerçekten) telefonlar çekmiyor,elektrik su değirmenimsi bir aletten elde edildiğinden elektronik aletler çok kısıtlı,saç kurutma makinesi fln yok,yöre kadınlarının kampın bahçesinden topladığı sebzelerden yaptığı inanılmaz yemekler ve buz gibi bira kafası var. bar vb gece hayatı yok,akşamları ateş yakılıyor,obua fln çalıyorlar ateş başında,ayrıca havanın temizliğinden ve ışık kirliliğnin olmamasından dolayı gökyüzü parıl parıl oluyor yıldızlardan. sinek-böcek fln pek olmuyor,sivri sinekse hiç yoktu doğrusu kelebekler vadisi fln pazarlanılır huzur diye ama buradan daha ötesinin olabileceğini hiç sanmıyorum yazın bol huzur isteyip plaj-deniz-gece hayatı olayını sallıyabiliyorsanız bence yapabileceğiniz en iyi tatil. www.hizirkamp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 oha. öyle bi anlattın ki. şu an şirkette oturup aglayabilirim. ama önce terazine tıklıycam tabi. (Y) http://kittybait.files.wordpress.com/2008/04/thumbs-up.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Tatil planlarım değişti lan. Arkadaşlar kaş maş diyo ama bu tam benlikmiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 vayanasını iyiymiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 en hoşuma giden şeyi söylemeyi unuttum orda kaldığım 5 gün boyunca hiç ama hiç motor-korna sesi duymadım ayrıca havası o kadar temizdiki geri şehre dönünce resmen içim daraldı kafam düştü 1 gün boyunca yerimden kalkamadım. havada daimi olarak kekik ve zeytin kokusu,can sıkıldıkça cup diye atlanılan buz gibi su of kendim yazdım kendim özendim. fiyatlar nasıl derseniz,bir kere egeyle akdenizle fln karşılaştırılamaz derecede komik.tam birşey söylüyemiyeceğim çünkü tam hatırlamıyorum :/ fiyat değil kafanı meşgul eden,bungalov-çadır sayısının sınırlı olması dolayısıyla yer bulabilmek önemli olan( çünkü belli bir kalabalık üst limiti koyuyorlar,fazla ses fln olmasın diye ve rezervasyonsuz asla almıyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Kendi Çadırı ile 45 TL Ağaç Evler 55 TL Taş ve Ahşap Evler 90 TL kişi başı günlük,yarım pansiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 icim gitti ya. ehoho ben bu yaz sadece staj yapcam diye ortalikta fink atarken, birden yalan oldum sunu görünce. gecen yaz ntvde yapmislardi böyle bir yerin haberini, bu mu tam emin olamadim da, cok güzel gercekten. tabi benim gibi karinca fobisi olan insanlar icin, ne kadar güzel olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kene,akrep,yılan varken karınca ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 aslan kaplan eşek varken hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 pascalnouman said: kene,akrep,yılan varken karınca ilginc. oldukca ilginc. fobi bu, sinir tanimaz. digerlerine sempati besledigim söylenemez fekat esseksel, antenli ve killi karincalardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hmm etrafta çok sinek-böcek olmuyor karıncayı hatırlamıyorum gerçi illa vardır heryerde karınca :D bungalovlar yerden yüksek,bungalovda kalırsanız kaldığınız yere heyvan böcük giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 elesso said: Kendi Çadırı ile 45 TL Ağaç Evler 55 TL Taş ve Ahşap Evler 90 TL kişi başı günlük,yarım pansiyon Fiyatlar pek de ucuz değilmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 nasıl ucuz değil. yarım pansiyon = oda + kahvaltı + akşam yemeeee çok ucuz bence. hele sezondaysa temmuz-ağustos yane bedava sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 vaniLLe said: pascalnouman said: kene,akrep,yılan varken karınca ilginc. oldukca ilginc. fobi bu, sinir tanimaz. digerlerine sempati besledigim söylenemez fekat esseksel, antenli ve killi karincalardan nefret ediyorum. at bi köşeye şeker orda takılırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kaz daglarinda bulunan oksijen miktari sanirim alplerdeki ile karsilastiriliyodu bi belgeselde, bizimki tokatlamisti sanirimki, oda dunyada ilk 10 da falandir heralde. kaynak bulmadan biraz sallama oldu ama wiki miki bakiverin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 zararlı oksijenin fazlası da. yediğin kadar ye doymazsın, içtiğin kadar iç çarpmaz. tatili fazla uzatmamak lazım oralarda yoksa homer gibi olur insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar