deja cyrano Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Selam. NVidia GEForce 9400 GT 512 MB. 3 GB RAM Intel E6400 2.13 GHz Core2Duo işlemcim var. Bu sisteme hangi oyunları önerirsiniz? Sevgiler. Not: Agırlıklı olarak FPS, TPS, Strateji ve RPG seviyorum, saygılar . not2: klasik rpgleri defalarca bitirdim, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 9400 ile her oyunu oynayabilmen lazım. minimum, medium ama oynatır. Bu yüzden her oyunu oynayabilirsin. Hatta 1 yıldır çıkmış en iyi oyunları görmek istiyorsan şu listeye bakabilirsin: http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&platform=5&mode=top&sort=score&page_type=games&dlx_type=all&date_filter=12&sortdir=asc&official=all Aklıma ilk Bioshock, Mass Effect, Fear 1-2, Call Of Duty 4 geliyor eğer oynamadıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Hadi ya :) Ben bayagı dandik bir kart sanıyordum bunu bak, teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Kart iyi yani kotu degil sonucta hemen hemen butun oyunlari acarsin rahatlikla. Ne tur oyun aradigini soylersen daha rahat biseyler soyleriz aslinda :D Fps diyossan crysis - fear2 derim Crysis turkce baya guzel yani oyun orjinalinde turkce. Yamali fln degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Mass Effect, Bioshock, Mirror's Edge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Kart 2 sene oncesinin karti ati 3850 den, 3850 den, ve nvidia nin 8 serisi kartlarindan 8600 den daha kotu. Her oyunu oynarsin demek biraz sacma olur, belki calistirirsin demek lazim. crysis, fear2, farcry2 gibi seyleri calistiripda nasil keyif alinir o ayri bi sey. Bunlar disinda cogu oyunu en azindan dusuk detaylarla akici bi sekilde calistirir heralde diye dusunuyorum. henuz oynamadiysan eski/yeni fps(gow tps gerci) lerden prey,republic commando, cod4, cod5, rainbow six vegas 2, ut3, gears of war, brother in arms hells highway baya bi idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 çalıştırırsın ile oyunu oynarsın demek aynı şey zaten. dediğim gibi maximum ayarlarda 150 fps ile oynayamaz zaten misal unreal engine 3'lü bir oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar