Utterable Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 selam, biliyorum baslik bahsedicegim seyler hakkinda pek bi bilgi icermiyor. ama benim de aklima "sunlari anlaticagim" gibi nispeten daha planli biseylerin gelmemesi problem, tek istedigim sadece anlatmak. bazen yazmak da rahatlatiyor insani.. mesele bir kiz tabii =] bundan yaklasik 4 ay once izmir'de alelade bir fransizca tiyatro festivalinde tanistim onunla. istanbul'dan kalkmis gelmis. sanattan, okudugu kitaplardan, muzikten bahsetmeyi seven biriydi. hareketli tavirlari, sirinlikleri ile herkesin oldugu gibi benim de ilgimi cekmisti dogal olarak. ne oldugunu anlamadan bir gece bar cikisi sahil kenarinda saatlerdir sohbet ederken buldum kendimi. icimdeki kipirtiyi surekli durdurmaya calissam da beceremiyor, her seferinde sadece daha fazla samimi oluyordum. uzak mesafe iliskisi istemiyordum evet, kac tanesi mutlu sonla bitmisti ki zaten ? maalesef bir anda oluverdi ama, hem de ayrilmamizdan sadece 10 DAKIKA kadar once. ona nasil veda edicegimi kara kara dusunurken dayanamadik iste ikimiz de. o kisacik on dakikanin gunler, aylar, yillar surmesini istedim. ve gercekten de o on dakikacik bana cok uzun saatler boyunca ona sarilmisim gibi geldi. korktugum basima geldi iste dedim kendime, artik bir uzun mesafe iliskisi icindesin. defalarca istanbul'a kalkip gitmem, telefonuma sanki en yakin dostummus gibi davranmam, munferit seyler zaten. yine de garip bicimde mutluydum. heyecan vardi iste, sahaneydi hersey. bir kiz arkadastan ote dostumdu artik benim. yardimci olmaya calisiyor, yanimda oldugunu hissettiriyordu. onunla planlar yapmaktan keyif aliyordum. guzeldi hersey, onumuzdeki yil istanbula tasinmayi dusunuyordum. ama daha sonra bir mektup geldi ona. fransa'dan, paris sorbonne universitesinden. hep okumak istedigi, heyecanla bekledigi sanat tarihi basvurusunu okul kabul etmis. evet, cok iyi bi okul ama duydugumda ona belli etmesem de garip olmustu icim. ahmet olarak cok sevinmistim, ama sevgilisi olarak kotuydu, kaybetme korkusu tamamen aklima girmisti. yine de onceden oldugu gibi nasil birbirimizin yaninda oluyorsak, bu guzel haberde de yaninda oldugumu hissettirdim. ama ona ahmet gibi davrandim, sevgili yanim tam tersini soyluyordu cunku. kararlarina saygili oldugumu bildiginden o da mutluydu. daha "henuz biryere gittigim yok, kararim kesin degil" dedigi andan itibaren aslinda gitmeyi hemen hemen kabullendigini dusunuyordum. simdi garip bir durumdayim. kararini tam olarak vermemis olmasina ragmen muhtemelen gidecek olan biri var karsimda. guzel bir yaz tatili planladik. buraya kadar hersey sahane, muhtemelen en keyifli tatillerimden birini gecirecegim birkac ay boyunca. ama beni dusunduren sonrasi. gitme kararini verirse yurutmek imkansiz olur diye dusunuyorum. ayrilik vakti geldiginde butun yasanmisliklar bir kenari birakilip "hoscakal" denilip bitecek mi? sorduguma bakmayin baska turlu olmasi beklenemez zaten. ama o anin gelmesini hic istemiyorum. bencil diyin, ne bileyim ne derseniz soyleyin ama oyle iste. son zamanlarda aramiz biraz gergin, nedenini anlamadigim sekilde. o da bu durumu kabullenmeye mi calisiyor, bilmiyorum. ne yapayim yahu ben ? p.s. icimi dokmek iyi oldu, zaman ayirdiginiz icin sagolun. uslubumun da kusuruna bakmayin, tamamen su anki ruh halimin etkisiyle. trolleyeceklerin de cani sagolsun. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Ahmet bence 'sezen aksu-git' parcasinin tum sozlerini kullanarak onu burda tutabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 belediye yikar bunu, izin alinmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kıyamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ona hayatının yazını yaşat, gitmek istemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 film hikayesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ne desek boş ahmet ya, bitecek, acı ama gerçek yani. bunu konuşun, kalan zamanınızı iyi değerlendirin bence birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 şu kadarını yaşamış olmanın aslında bir ayrıcalık olduğunu düşünüp, yarın bir gün yollarınız kesişince doyacağın gramajı hayal edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oha,üzüldüm. kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 aquila said: belediye yikar bunu, izin alinmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ileriyi düşünüp yaz aylarını mahvetme. bırak geçsin 2 ay. sabah ola hayrola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 imkansızlık derecesindede olsa bence gitmesine izin vermelisin , burda bi insan hayatının gelecegi soz konusu ve biliyorsun gercek sevgi fedakarlıktan ibaret,diyelimki gitmedi kaldı burda ve ilerleyen yıllarda bişey oldu ayrıldınız.hissedecegi pişmanlıgı bir düşün , yıkılabilitesi olan bir hayal belkide bu onun icin. ha ahmet dersinki hacı ya sen ne yapardın ? elesso'nun dedigini yapardım ,cunku yukarda yazdıklarımı yapabilecek kadar güçlü degilim duygusal anlamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 eh be duygusallık akıyor.kendimi alkole veresim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Utterable said: trolleyeceklerin de cani sagolsun. Ahaha valla billa kıyamadım. Ayrıca kendin sormuşsun kendin cevaplamışsın aferim. Yada bi dakka. Parise gitsene sen? Dondur okulu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hemen hemen benzeri başımdan geçti kız arkadaşım isveç te bi okula kabul gördü ve doğal olarak gitmesini destekledim ve gitti... sonrasında bu ayrılığa ve özleme dayanamadığı gerekçesiyle bitirme kararı aldı.. acı olan belkide son bi kez bile yüz yüze konuşma fırsatı bulamamak olsa gerek.. genelleme yapmak yalnış tabikide ama dostum bence ona göre düşün sana göre en doğrusu neyse onun sonucunda tavırlarını belirle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Uzaktan iliskiyi yurutmek gercekten cok cok zor bir is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bişey daha eklemek istiyorum , kararı ne olursa olsun saygı duy. yarın bir gun karsına gelipte , bu benim hayalim çok istiyorum gitmek derse ve sen bu hayali öldürürsen sonuçları pek hoş olmaz.eger gitmek isterse ve sende ona destek olursan emin ol unutulmayacak biri olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bırak gitsin, eğer geri gelmezse zaten hiç senin olmamıştır. /fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Üzüldüm durumuna yerinde olmak istemezdim. Ne düşünürsen düşün zaten vicdanın ona kal demene izin vermeyecek. Bu sebepten fazla kafaya takmamaya çalış. He bir umut kız senin etkin dışında senin için burada kalır o zaman sende kızın değerini daha bir anlar, düğün davetiyenizi tüm patiye iletirsin :) okuyunca çok bi duygusala bağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Niye uzun süredir sesin soluğun çıkmıyor diyordum.Uzaktan ilişki yürümüyor ne yazık ki.Şu an kararını vermesi mi kaldı bir tek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Sevmek bazen vazgeçmekmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ama naparsan yap gönlünün kalmasından yana olduğunu bilsin, gitmesini istemediğinide bilsin. yok iyiliğiymiş, geleceğiymiş boş işler onlar, kendi sorunları seni bağlamaz. gitme de kesinlikle. iyiliği için git deyince yanlış anlaşılma ihtimalni yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yazi en guzel sekilde gecirmeye bak abi birlikte, sonrasini dusunme, her gidisin bi donusu vardir. ille biticek diye bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bırak gitsin abi tabiki. Hayatının olayı buysa kızın, bırakıcaksın ki hayatını yaşasın. Sourborne universitesi de yabana atılır bişi diildir kanımca. Aşkı her zaman bulursun :D ama o üniversiteye her zaman kabul edilemezsin :D. Güzel bir yaz, ardından uğurlarsın kızı, bitti gitti. Önündeki maçlara bakıcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abi gitme demek nedir ya, ne hakkin var gitme demeye, gitmeni istemiyorum dersin bi yere kadar, boyle bisey icin gitmesini istemeyende bencildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar