Tron Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 selamlar, yurt dışında hosting arayışı içersindeyim. yakın arkadaşlarıma danıştım fakat onlar yurt içi hosting şirketleri söyliyebildiler. :/ bildiğiniz, kullandığınız, bak şu iyidir diyebileceğiniz yurt dışında hosting hizmetleri veren firmalar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 CthuLhu said: CthuLhu said: http://forum.paticik.com/profile.php?5,256401 şu arkadaşın hostu iyi.yalnız geyik gibi durmuş biraz da di(tim)'nin hostluğundan aşırı memnunum.bi gün bi sorun çıksın di mi? yok yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bluehost ya da Dreamhost işini görür gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bluehost'tan memnunum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 eger buyuk caplı bir site host edeceksen mediatemple.net cok iyi. ama en ucuzu aylık 20$ grid service (gs). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bir ozel mesaj kadar uzaginizdayim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bluehosttan uzak dur. shared host icin tavsiye media temple. vps için ise linode veye slicehost.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bluehosttan neden uzak dursun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Dreamhost kullanılabilir. Çok büyük alan ve bandwidth veriyorlar ancak bir yıl süreyle ben de kullanmıştım, Türkiye' den bağlanınca çok yavaş oluyor. Onun dışında hiçbir sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hepinize çok çok teşekkür ederim. önermiş olduğunuz firmaları inceliyorum. saolun... Bu arada sitemiz öyle aman aman bir site değil. kurmuş olduğumuz bir oyun klanı var. bu oyunu türkiyeden pek oynayan olmadığımız için ve takım dışı arkadaşlarımızın hepsi yabancı uyruklu olduğu için. Bizde yurt dışından host alalım ki gavurlar siteye girdiğin rahatlık olur diye düşündük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 O zaman sana güzel çözümlerim var : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 abi türkiye de niye bu kadar pahalı ya :( vergiler yüzünden herhalde. adamlar canavar sistemleri ne güzel ucuza veriyorlar. çok şirket var belki orada rekabetten mi fiyat kırıyorlar anlamadım ki :S media temple'a bakıyorum şimdi. shared hosting dedikleri olay gayet uygun geldi. 20 dolar aylık 100gb alan 1tb transfer 100 hosting bir de türkiyede bakıyorum deli gibi pahalı bir de sınırlıyorlar 5-10... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 TR'de hatlar cok pahali. Isletmenin vergi, isletme gibi giderlerini gectim 1 gbit hat aylik 35bin lira. Alirken de sadece 27bin lira hat actirma bedeli var. 1 gbit'lik hatti sattiginda ise aylik bedeli kadar da elektrik parasi oduyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 :( ya ben güvenemiyorum da yabancı şirketlere yoksa çoktan o tarz bir sunucu kiralayacaktım. pek sorun olmaz herhalde ama bilmiyorum... sunucu alacaktım bir tane kendisi masraflı değilde co-location fln deli gibi masraf onuda tek sunucu üzerinde çalışarak çıkaramam gibi geldi. neyse tatilden dönünce herhalde bende shared fln akıcaz artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar