Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web based Politika oyunu : E Republik

firatram

Öne çıkan mesajlar

şimdi benim iş değiştirmeme sürem doldu, iş değiştiricem doğal olarak. 1.25 manufacturing skill im var, 3 kuruşa silah fabrikasında çalışıyorum.

5 liralık üst işe mi geçiyim, yoksa diğer işlere mi bakmam daha faydalı olur?

para da lazım ya, böyle kuru ekmekle olmuyo. her gün wellness kaybediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BEnce Pati olarak öncelikle ekonomi üzerine yoğunlaşmalıyız, gold olunca MEdya, silah her şeyi elde edebiliriz. Şu an belki yok ama ilerde herkes bir sektöre yoğunlaşsa, ve şirket kurup güçlensek çok daha etkili oluruz. Zira Lazokratlar Turkuaz Hareket vs gördüğüm kadarıyla arkalarını güçlü şirketlerine dayamışlar, hükümet ise ekonomik olarak zayıf olduğu için çok söz geçiremiyor bu gruplara, bir nevi derebeylik gibiler. Sonuçta herkes ayrı telden çalıyor. Hükümetin savaşta kullanabileceği silah ve altın çok az ve sınırlı, tek başına birşey yapabilecek güce sahip değil. Osmanlının son hali gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

Lazokratlar zaten kendini ülke üstünde tutuyorlar. Ülke gitsede bize ülkemi yok havasındalar biraz. Onların oyunu ekonomi üstüne. Savaşmalarındaki nedende zaten o bölgedeki kaynaklar sanırım.

Şuanda zaten level olarak zayıfız. Ben davet yoluyla vs gold toplayıp iyi bir şirket kurmayı düşünüyorum.

Eğer buradan üye olacaklar varsa da davetiye yollayabilirim, maillerini pm atarlarsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Pati Organizasyonunu kursak direk. Ekonomik olarak işbirliğine şimdiden başlamalıyız. Şirketler vs kurunca birbirimizden diğerlerine göre daha az kar elde etmeliyiz ayrıca ki, daha hızlı gelişelim. Medya olarak fiatram kabul ederse onun gazetesi iyi bir güç, ve sesimizi duyurma işlevi görebilir. Yalnız kurallar,alınacak kişilerin kimliği ve grubun amacı baştan belli olmalıki lazokratlar gibi yarı bağımsız kontrolsüz bir derebeyliğine dönüşmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...