NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Organizasyon olursa destekleriz. Dahil oluruz tabiki. Biraz zaman lazım gelişmemiz için. Daha 4 levellerdeyiz malum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yatın uyuyun lan gece gece strateji kasıyorsunuz.. daha sabah kalkıp train felan kasma var nasıl dayanacaksınız bu zorluğa (:P) siz yazın hacı okurum ben yarın ..bye bye , c ya etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bi yunan şirketi var deli para verio aga. ona mı girsem napsam. ne bu 3 liraya amelelik yapıoz. adam 15 lira verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Pek bir şey olmaz bence. Senin kazanman daha faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Buyse said: bi yunan şirketi var deli para verio aga. ona mı girsem napsam. ne bu 3 liraya amelelik yapıoz. adam 15 lira verio O girilmiyor,karşılıklı Ambargo var. Ve o heriflerin ürettiği silahlar bize karşı kullanılıyor, CGde olduğu için işçisi az, TÜrkleri çekmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Buyse said: bi yunan şirketi var deli para verio aga. ona mı girsem napsam. ne bu 3 liraya amelelik yapıoz. adam 15 lira veriosilahları bize karşı kullanmayacaklarını bilsem, ben de girmeyi düşünmüştüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 CEnter District kaybedildi:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yunanistan olduğu gibi elden çıktı be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Daha bugün kaydoldum, sistemleri de tam anlayamadım ama şu an sanırım Central Greece tam anlamıyla ezilmiş vaziyette. Elimizden kaçırdık sanırım :P http://www.erepublik.com/en/battles/show/6733 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 A central greece başlamış. Şimdi bakmayın arkadaşlar yarın bakın :) Çünki eTürklerin yarısından fazlası sırf central greece için bekliyordu. Şimdi uyuyorlardır ama yarın baya bi damage görücez galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 2000 falan kalmış arada, dengelenmek üzere. Bizimkiler central district'ten dönüp uyanana kadarmış demek ki yenilgi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 milliyetçi türkiye partisi var MTP ona gelin ilerideki seçimlerde başkanlığa oynayıp partiyi far left e çekeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 şey sorcam, strength skill olarak sayılıyor dimi? job ararken mesela benim str 2.2, 2 ve üstü joblara mı bakmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Strenght Savaşta işine yarar işte değil. Job skillin önemli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Ben gelişir gelişmez ticarete atılmayı düşünüyorum. Oda muhtemelen silah ticareti olacaktır. Nospray medya bölümünü alabilir. Eğer zengin olursam hepinizi finanse ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 şimdi benim iş değiştirmeme sürem doldu, iş değiştiricem doğal olarak. 1.25 manufacturing skill im var, 3 kuruşa silah fabrikasında çalışıyorum. 5 liralık üst işe mi geçiyim, yoksa diğer işlere mi bakmam daha faydalı olur? para da lazım ya, böyle kuru ekmekle olmuyo. her gün wellness kaybediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 5 daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 TAbiki 5e geç. Harcıyorlar seni. Türk silah Fabrikalarının işçiye ihtiyacı var mesela, harıl harıl silah üretiliyor.Piyasada 4.5 try 1yıldız food, biri 2 try'ye satıyordu bulamıyorum bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Norak said: şey sorcam, strength skill olarak sayılıyor dimi? job ararken mesela benim str 2.2, 2 ve üstü joblara mı bakmalıyım? Hayır strength sadece savaşlarda daha fazla damage vurmana yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 TSK silah deposunda çalışın arkadaşlar. Şuanda hükümetin silaha ihtiyacı var. Central Greece bölgesindeki savaş sürüyor. -52k seviyelerinde - 25k lara getirildi. Akşam 22:00 da Türkler bir baskın yapacak gibi söylentiler var. edit: tdk ne ya tsk olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Ben de ticarete kasıcam ama bakalım, bu levellerde 2 tuşa basıp çıkıyoruz sadece :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Central Greece giderbey gibi. 25k nasıl düşürecekler bilmiyorum a bi rakam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 BEnce Pati olarak öncelikle ekonomi üzerine yoğunlaşmalıyız, gold olunca MEdya, silah her şeyi elde edebiliriz. Şu an belki yok ama ilerde herkes bir sektöre yoğunlaşsa, ve şirket kurup güçlensek çok daha etkili oluruz. Zira Lazokratlar Turkuaz Hareket vs gördüğüm kadarıyla arkalarını güçlü şirketlerine dayamışlar, hükümet ise ekonomik olarak zayıf olduğu için çok söz geçiremiyor bu gruplara, bir nevi derebeylik gibiler. Sonuçta herkes ayrı telden çalıyor. Hükümetin savaşta kullanabileceği silah ve altın çok az ve sınırlı, tek başına birşey yapabilecek güce sahip değil. Osmanlının son hali gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Lazokratlar zaten kendini ülke üstünde tutuyorlar. Ülke gitsede bize ülkemi yok havasındalar biraz. Onların oyunu ekonomi üstüne. Savaşmalarındaki nedende zaten o bölgedeki kaynaklar sanırım. Şuanda zaten level olarak zayıfız. Ben davet yoluyla vs gold toplayıp iyi bir şirket kurmayı düşünüyorum. Eğer buradan üye olacaklar varsa da davetiye yollayabilirim, maillerini pm atarlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Pati Organizasyonunu kursak direk. Ekonomik olarak işbirliğine şimdiden başlamalıyız. Şirketler vs kurunca birbirimizden diğerlerine göre daha az kar elde etmeliyiz ayrıca ki, daha hızlı gelişelim. Medya olarak fiatram kabul ederse onun gazetesi iyi bir güç, ve sesimizi duyurma işlevi görebilir. Yalnız kurallar,alınacak kişilerin kimliği ve grubun amacı baştan belli olmalıki lazokratlar gibi yarı bağımsız kontrolsüz bir derebeyliğine dönüşmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar