Buyse Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abi bu oyunu atsizcilarda duyurmak lazım bence. asıl raid ordan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ya bu oyunun cidden yayılması lazım ama. "feysbuktan vatan kurtarmaya meraklı gençlik" gibi bi koz var elimizde. bi kullanılsa oyunun yiyeceği zergün haddi hesabı yok ya.1 haftada dünya türk olur, 2. haftada galaksiye açılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Yok o asker yoğunluk haritası şeyden kaynaklanıyor. Tanklarımız vs. bilimum askeri araçlarımız orada saklanıyor galiba. Oyuna bir Türkçe olayı gelsin, o zaman akına uğrar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Fiatram lazokratlar olayını bir açıklar mısın? Nedir kimdir bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Efrasiyab said: Yakında GEnç Patiler Rahatsız moduna geçeriz umarım. Şöyle iyi levelli 30 kişi olmak gerek ama. o yolda tam gaz gidiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 grup kuruldu destek bekliyor. http://www.erepublik.com/en/article/erepublik-art-k-facebook-ta-829153/1/20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Hehe RP süper:) Koydum Stalini Avatar'a, her ortamda Totaliter otokrasiyi savunuyorum:D yakında tüm yunan ve ABD menşeli vatandaşları banlamayı önereceğim oluyorsa tabii:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Efrasiyab said: Fiatram lazokratlar olayını bir açıklar mısın? Nedir kimdir bunlar? Çoğunluğu dhc partisine bağlı olan topluluk bu lazokratlar. dhc'ninde, gerçek hayatta sana neyi çağrıştırıyorsa onla benzer siyasi görüşleri var :) Ama başka partilerden olanlarıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bildiğin lazlar değilmi bu lazokratlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 DEğiller. Teokrat falan derken böyle isim takmışlar kendilerine. Ülke üstü zannediyorlar kendilerini. Bu arada Newste yazım çıkması için gazete kurmam mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 OKuduğum kadarı ile lvl 8 olup gazete kurman gerekli. 1000 Subscriber olduğunda media mogul oluyosun felan. Yoksa herkes tomarla news gonderirdi herhalde. Bu arada farklı bir oyundan tüm arkadaşlarımı kendi invite'ım yoluyla transfer ettiğim için hatırı sayılır bir para gelicek bana. Minimum 30 kişi olmakla beraber 40 kişiyide bulabilir. Bu yüzden küçük çaplı bir servet oluşturabilirim. Oyun parası ile neler yapılabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bende geldim okuyunca çok hoşuma gitti şimdi. Nick TheFortuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Doğru kullanırsan ne istersen yaparsın, Şirketler kurup zengin olursun, gazete kurarsın vs. Fiatram bilir en iyisini. Bence bir kısmını "Genç patiler Rahatsız" grubu için kullan:D varlık göstermek için gazete olarak Nospray'in var ama, şirket vs ile ekonomik olarakta güç olmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 harbi biri hesap alıp oyunun propagandasını yapsın atsızlarda forumtrde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Efrasiyab said: DarKRideR said: ya yemeği kendileri mi yiyor yoksa bir yerden yedirmemiz mi gerek ? Aldım yemek ama yiyemiyorum Her gün bitiminde otoomatik en yüksek yıldızlı yiyeceğin yeniliyor. Nickin ne?, unutmuştum buraya yazdığımı yeni gördüm de Marcus Taylor nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 NeroWarden said: OKuduğum kadarı ile lvl 8 olup gazete kurman gerekli. 1000 Subscriber olduğunda media mogul oluyosun felan. Yoksa herkes tomarla news gonderirdi herhalde. Bu arada farklı bir oyundan tüm arkadaşlarımı kendi invite'ım yoluyla transfer ettiğim için hatırı sayılır bir para gelicek bana. Minimum 30 kişi olmakla beraber 40 kişiyide bulabilir. Bu yüzden küçük çaplı bir servet oluşturabilirim. Oyun parası ile neler yapılabilir acaba? Kafadan o goldlarla bir sürü şirket açarsın, oradan gelenlerle tüm siyaseti satın alabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Hep beraber bir strateji yapalım, bir kısmımız ekonomi bir kısmımız siyaset, bir kısmımız Askerlik bir kısmımızda medyaya yönelsin. 4 koldan ele geçirelim ülkeyi. Silahlı 1 kişi silahsız 100 kişiyi yönetir-Lenin (silah yerine organize desekte doğru olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Biz aslında kendi çapımızda bir organizasyon işine girdik. Tam organize olamadık ama ilerde şekillenir. Grubumuzda gelen elemanları anadolunun çeşitli bölgelerinde farklı iş kollarına yerleştiriyorum. Herkes farklı sektörde olduğu için grup içinden dışarıya para çıkmıyo (İlerisi için düşüncemiz bu) Oyunu biraz daha finansal olarak düşündüğümüz için politik görüşümüz henüz belli değil. İş gruplarına böldüm herkesi. 1 hafta sonunda oluşacak durum neler yapabileceğimizi bize gösterecek herhalde. Yada stratejimizin ne kadar işe yarar olduğunu. O zamanda politikaya atılabiliriz herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Aslına bakarsanız oyun zaten politika üstüne kurulu olduğu için, önce politik fikirler konusunda bir ortaklığımız varmı onu anlamalıyız :) Nerowarden organizasyonun hakkında biraz bilgi verebilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Siyaseten benim Önerim senin ALTKÜLTÜRde yazdıklarını gerçekleştirebilmek için Ülke savaştan çıkana kadar, Ekonomi sağlama alınana kadar, sağlam bir ordu kurup, tüm Yunan ve ABD meşeli hainleri banlayarak veya hackleyerek yokedene kadar Totaliter bir tek parti düzenine geçmek. Tabii Parti derin devleti GEnç patiler Rahatsız grubundan olacak. Ekonomikk olarak Nerowarden ve başka kullanıcılar temel oluşturabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Organizasyon dediğim kendi grubumdaki insanları oyunda yönlendiriyorum sen grain sektörüne gir çalış ilerde şirket kur sen food sen iron sen weapon gibi. Yani silah yapılacaksa hammadde yine grup içerisinden temin edilecek. Tabi o silahları ne yapacağız bir fikrim yok. Dediğim gibi şu anda fikrim piyasa dominesi. İlk etapta piyasayı domine etmeyi deneyeceğiz. Geldiğimiz oyunda bayaa bir piyasa altyapımız olduğu için başarabiliriz diye düşünüyorum. Çünkü grubumdaki bir çok oyuncu hard core oyuncular web based oyunlarda. Tabi elde edilen gelir yunanlılara veya amerikalılara gitmicek. Sonuçta bu ülkede yaşıyoruz ve ambargolarına uyarız. Gerektiğinde karşılıksız ürünleride veririz. Tabi boyle bir seçenek varsa. Ama ilk etapta dediğim gibi ekonomik olarak oynamayı düşünüyoruz. Oyunu tanımaya çalışıyorum şu anda. 3 gündür okuyorum bulabildiğim bütün kaynaklardan. Neler yapabileceğimizi tam kestireyorum açıkçası. Ama insan gücümüz var. Elbet bişey olacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Aynı düşüncelerde olduğumuza sevindim :) Peki "paticik" diye bir organizasyon kurulmasına ne dersiniz ? Düşünceleriniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 İşte bende onu dicektim :) Paticik grubunu destekleriz herhalde de parti olarak bilmiyorum :D Paticik Partisi komik geliyo. Role play seven insanlarız heheh. Birşeyi merak ettim. Multi olayını nasıl engelliyolar oyunda. Birisi 10 tane multi açıp parti kurarsa yada ne bileyim invite yoluyla para kazanıp abuse ederse engelleniyodur inşallah bunlar. Boşuna emek harcamış olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Yakalanırsa engelleniyor. Paticik partisi elbette olmaz. Paticik organizasyonu olur aynı lazokratlar gibi, lazokrasi bir organizasyon fakat üyeleri farklı partilerde :) Çünki paticik siyasi bir kelime bile değil, düşünce ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Aynen. BEnce herkes 23 kişilik tanıdıklar grubu kursun, ANa çatı Pati olsun. Organizasyon olalım, üyelerinin şirketleri Medyası vs olan, en etkili güç oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar