Valeron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bendede 27 gün dio,en son 3 günüm vardı türkiyedeki şirkette,şirket değişnce oldu. abi bu arada gift gönder dedim offer a gift vardı ordan,donate monate anlamıorum ki,işini gördüyse iyi bu arada arkadaşlar ya toparlanalımda inceden vatana dönüp politika işine girelim mi ne dersinz ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 önce para kazandın cebinde altın olmadıktan sonra çok zor politika yaparsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Ya gelin Siz donun ulkeye . . .para kolay .. Sevıyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 2 tane şirketimizi satıyoruz arkadaşlar. İlgilenenler için link; Weapon - Ticket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 para nası kazancaz abi böle para kazanılmaz günde 8 ruble alıorm ekmeğe sırf veriorm zaten .. para kazanılmaz böle başka şekli yok mu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Tr ye dönme olayı sakat.Öyle 50-60 goldla olucak iş değil sağlam sermaye lzm.+ Ordu gücü lzm silahlı kuvvetleri kurulursa msl paticik ordusu gibi etki alanımız genişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 SeeStar arkadaşa tşk ediyorum 2 tane gift yollamış bana savaşa girdim 1 kere hospital e gittim sonra tekrar girdim 2.kez hospital e girme olayı yok mu 1 gün içinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Abi açıkcası ben Türkiye'den bugün kaçtım durumlar fena ekonomi felaket. Bir an önce yurt dışında para kazanıp ülkeye ekonomik yonden yardim etmek lazim ^_^12 gold kazandım... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 eTürkiye yaşanacak memleket değil. Yurt dışındaki arkadaşlar öyle 20-30 goldla da dönmeyin, gerekirse şirket kuracaksanız yurt dışında kurun, ama eTr, hiç güzel bi memleket değil. Fiyat kırılıyor ürün satarken, zarara giriyorsun artık bi yerden sonra. Piyasalar zaten pahalı, ekmeğinden silahına, giftine, herşey çok pahalı. 3 günde 1 gold alıyorum macaristanda, ekmeğimi de silahımı da ucuza temnin edebiliyorum. Niye gireyim ki heyecana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Yurtdışında çalışmak daha iyi, ancak çok büyük bir gelir farkı olmuyor sanki, bunun yerine medal'lardan gelen gold'lar çok daha taze güzel oluyor :) Indonesia'dayım şu anda, CG'yi almazsak da kesinlikle şirketimi e-TR'de kurmayı düşünmüyorum, şirketlerin kazancı da az e-TR'de. Zor yani e-TR'de yaşamak Bu arada ben bu dünya savaşı'nı da anlamadım, nasıl oldu tablo bir anda tersine döndü, nerden geliyor bu değirmenin suyu demekten alamıyorum kendimi... ABD ve müttefikleri tüm bütçesini bitirdi gözüyle bakılırken durmadan para saçmaya başladılar, ışık hızında tüm yerlerini geri alıyorlar bunun yanında İspanya toparlandı, Kanada bölgelerini geri almaya başladı. Savaş bu seyirde devam ederse Lazokratların CG hayalleri iyice suya düşecek gibi ( düşmedi mi ki acaba daha :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 biri bana "nasıl şirket kurup paraya para denmez" konulu bi tutorial falan linklesin yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 allah razı oslun aynı tutorialı linkleyecek adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 NeroWarden'ın wardı öyle bi tutorial, guide tarzında bir şeyi ama kurmadan önce ne kadar para gerekir fln tarzındaydı. Nerede olduğunu bulamadım eski sayfalarda war ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 vivavale said: arkadaslar shufta(nerowarden) ile olan röportajımız link http://www.erepublik.com/en/article/-nl-t-rk-y-netici-ile-zevkli-ve-faydal-bir-r-portaj--901130/1/20 sirket kurmak ve yönetmekle ilgili. tabi ki de vote ve subscribe etmeyi unutmayın =) bu arada erepublik gg,sanırım bakım varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Acıldı Ayrıca sole bı sey bu bı gercek macarıstan rusya endonezya gıbı ulkelere yerleştıgınızde %10 daha bır hızlı gelısım ve para akışı oluyo.Gurbetçi misali belli bir para bırıktırdıktan sonra ulkeye geri dönülebilite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Oyuna girebilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 girdim az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 hala sorun var galiba ben giremiyorum erepublik e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 sizde bişey var yalnız, yine denedim yine girdi dns filan mı kullanıyosunuz ne biliym, öyle bişeydir belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 vivavale said: hala sorun var galiba ben giremiyorum erepublik e bende de bir ara böyle yapıyordu :/ firefox yerine iexplorer'dan girmiştim. isterseniz browser'ınızı değiştirip deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 evet ya ie den girdim neden ff de hata veriyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 firefox neden hata veriyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Kac gold vercen yazıyım Zahaha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Ulan ne biçim oyun bu neler oluyor şuraya bak. Biz daha level 3 olduk ekmek almayı beceremiyoruz ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ben çalışabilirim ha knowl,ekip yöneticisi falan boşsa çalışrm güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar