SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 nick ney ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bide nası yollandıını sölerseniz 45 rublem var feda olsun yoldaşlara(hepsi feda olmasa sevinirim tabi de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 marketten gift alıyorsun kaç tane istersen, sonra göndereceğin kişinin profiline gidip orda offer a gift e tıklıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Ah nicki yazmayı unutmuşuz Knowl nick yani bi 2-3 tane yollasanızda +40 olup hastaneye gidicem battle'e katılıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Seagle eywallah biraz boost etti wealthimi :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sorun diil dayı, burası macaristan burda herşey lay lay lom ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 o diil de, 3 günde 1 gold yapıyorum, çok fazla iyi burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 oha ^_^ben banka kurcam yakında allah izin verirse.. Şu Reuters newspaper otursunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Hey paticik e-rep kitlesi bir makale yazdim :) http://www.erepublik.com/en/article/-beta-insight-finance-06-09-09--927855/1/20 Paticik hakkında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ehe @alis lan okurkene aglıcaktım olm negzel yazmıssın voted ;) benim gazete de var patiler diye oyundakiler paticik nedir diye soruyolar sürekli ii reklam yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 :) hehe eywallah, Yannız benim gift boost lazım 32 wealth sevgili küçük kardeşim war tuşuna 1 kere bastığını zannederek ar arda 4 kere basınca wealth bi hayli 32 wealthe kadar düşmüş mümkünse lvl 1-2 gift yollayabilirmisiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 tmm ama fazla offer edemem cünkü bozuk yok B) altın bütün varlıgım dostum 3 küsür huf vardı 1 tane gift alabldm onu da yolladım.yarın bi kac tane yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 artist :) hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 nerde 3 günde 1 gold oluyo nası oluyo bende gelim ya biz günde 8 rubleye yaşam mücadelesi verioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 4 skill imalat işinde 10 huf alıyorum, 32 huf 1 altın şu an işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abi ben 4 skill e 15 huf alıodum, en son şirket patladı şimdi 9 hufa çalışıyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 oyunda nick felixas gift yollamak isteyen arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 28,25 ten 7gold sattım, 27,85 ten 7gold aldım. oturduğum yerden 3 RUB kazandım. Az gibi gözüküyor ama günde 17RUB maaş aldığımı düşünürsek haftada 1 gün maaşım kadar prim alıyormuşum gibi oluyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abi ben'im bu çalı çırpı resimli olan skill'im 3.35 ben 8 rubleye çalışıyorum macaristana bakim bide ya,benim amacım aslında biraz para kasıp memlekete dönüp siyaeste girmek var mı siyaset yapmak aktif olmak isteyen arkadaşlar ? yada var mı aktif olan onların yanıdna başlayalım :d baktım şöle 1 HUF=1.65 YTL, 1 RUB=2.5 YTL,macaristana gitsem de 11 HUF'a çalışcam günde,şu anda 8 rubleye çalışıyorum,yani aynı kapıya geliyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Abi hala 40 wealthın altındayım 5-6 tane daha q1 gift yollasanız çok güzel olucak sonra hastaneye gitcem ya savaşa katılıp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 nick neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 benim nick Ugurcan Y 2 tane q2 gift gönderdim hacı sana 8 rublemi verdim lütfen kullanırkken onları böle şevkatle,severek kullan ahsdua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Aaa Ne gusel yumuşak yumuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Valeron said: benim nick Ugurcan Y 2 tane q2 gift gönderdim hacı sana 8 rublemi verdim lütfen kullanırkken onları böle şevkatle,severek kullan ahsdua kanka iyi etmişinde donate etmeseydin keşke gift olarak yollasaydin nese ben arkadaşa donate edeyim sonra bana gift olarak yollasın geri :) eywallah çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 2-3 haftadır filan aralıksız çalışıyorum aynı şirkette ve bugün karşılaştığım şey You worked 2 days in a row.You have 28 more days until you receive a 'Hard Worker' Medal umarım geçici bi bug filandır, hiç hoş değil gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar