Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 abi bakabiliyorsun diğer ülkelerdeki işlere, bence önce işçi maaşına bakın, sonra q1 silah ve ekmek fiyatına en son da altın fiyatına, maaşlar için kendi skill'ime göre, fransa rusya ve macaristan da günlük .5 golda yakın para alıyorum ancak q1 silah fiyatları değiştiiği için en ucuz olan rusyadayım, aynı maaşa daha çok silah alıp daha yüksek damage vurabiliyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 tapanca da mı alacaz ya savaşa falan girmeden tapanca lazım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Anam russyaya gittim bnm param 0 gözüküo şu anda oysa 90 ytl'm vardı bidaha türkiyeye gidince mi gözükcek o para ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hala 90 tl'n var da ülkenin para birimi neyse onu gösterir. monetary market te filan tl ile işlem yapabilirsin. altın filan al istersen, ondan da ülkenin para birimine geçiş yapabilirsin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 gördüm gördüm,abi ben Türkieyde 3 liraya çalışıodm,şimdi yarın bi işe gircem 11 Ruble verio, 1 ruble 2.5 YTL mi neymiş,şahane bi durum olcak. bu arad a6 gün dah açalışırsam hard worker madalyası alcaktım,burdan devam ederim heralde ona dimi ? memleket değiştirince rengimiz değişmez umarım :d bu arada vatandaşlıkta değiştirmedim,burda biraz ekmek parası kazanıp memlekette altına çevirip şirket mirket takılırım,ama bu sırada parti marti varsa politik bişiler girişelim paticik halkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 altını nerden alıyoruz göremedim marketplace'de? bi de evin getirisi nedir tam olarak yazabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 +savaşmak için silah şart değil, silahsız da savaşıp 2 exp kazanabilirsiniz. silah toplam damage'inizi arttırıyor. +altın döviz hede hödösü gibi monetory market gibi bişi var orada marketplace'de değil (: bir üstteki menü sanırım ya da bir altındaki. +evin getirisi q4 ev mesela, q4 ekmek gibi oluyor, yaklaşık 4wellness q5 ekmek almak her seferinde çok pahalı oluyor ama q4 ev + q2 ekmekle günde 5wellness fln ediyor, tam bir değer yok sistem şöyle 50wellness'a q4 ev + q2 ekmek 6 wellness veriyorsa 90wellness'a q4 ev + q2 ekmek 4,5 wellness fln veriyor bence para biriktirip ev almak mantıklı q4 ev + q2 ekmek benim günlük olayım q3 işte çalışıyorum + work toplam günlük -4 wellness kaybım oluyor ev sayesinde wellness'ım sürekli düşmüyor +4-4 sabit kalıyor bu da günlük savaşma ihtimalimi arttırıyor. misal her gün 1wellness bile düşse bir yerde bir gün 1 kez az savaşıyorsunuz 90+ yapmak için o da 2 exp kaybı demek Türkiyede fln ev pahalıysa bence 2 tane bilet alın evin en ucuz olduğu yere bakın yaklaşık kaç altın ediyor o ülkenin parasıyla zaten lvl 6 olduğunuzda str 5 olduğunda ve 30gün çalıştığınızda toplam 15altınınız oluyor 20-22 altın civarında q4 ev gidin ev fiyatı en ucuz ülkeye, evi alın, sonra çalıştığınız iş yerine geri dönersiniz (: tabii iş verene haber verin işten çıktıktan sonra sizi tekrar almayabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 o diilde benm 4 altınım var şu anda 7 ruble param var bütün servetim budur :d ayrıca ekmek aldıydım zamanında da wellnes 33 lerde sürünüo bana bi tam söleyn nası arttırım welnes ev mev almadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ekmek alcan çalıştığın iş yerine bak kaçıncı seviye atıyorum q3 bir işte çalışıyorsan her gün -3 wellness gider çalıştığında gift bulabilirsen gift iste arkadaşlarından sonra en az çalıştığın işteki kadar ekmek al q2 ise q3 ekmek almaya çalış sonracığıma train yapma!, varsın str'n az gelişsin şimdilik 40ın üzerine çıktığında savaşa gir, sonra heal diyip 50 wellness alırsın [ dikkat et bulunduğun bölgede q kaç hastane varsa *10 wellness alırsın. ] sonra 80 fln olur wellness'ın o gün başka savaşa girme öbür gün 50ye düşene kadar savaş sonra heal de 100yap sonra 100den 50ye düşene kadar savaş, sonra heallen 100yap böyle yaşamına devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 q3 dediin bu çalışma level'im 3 küsür,kendi level'ım 9 bu q3 ne oluo hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Rank 9'sun ama o sektordeki çalişma rankin yani "tarim ranki inşaat ranki var bide o işde rankin ona bağlıdır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Valeron said: q3 dediin bu çalışma level'im 3 küsür,kendi level'ım 9 bu q3 ne oluo hangisi senin level'in değil firmanın leveli, company kısmına tıkla firmanın isminin altında bir yerde q'su olmasılazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben şimdi marmara bölgesindeyim oyunda herhangi bi ülkenin savaşına moving ticket almadan katılıp geri dönebiliyor muyum ? level 5 oldum dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yok öyle şey dayı, eğer ülken savaşan ülkelerden birinin müttefiğiyse girersin de, normalde ı-ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 diğeri bana da saçma gelmişti zaten diğer aklıma takılan şey çalışıyoruz güzel kendimizi geliştiriyoruz train yaparak güzel sonra ? ben bunları 30 sn içinde yapabiliyorum savaş yoksa oyunda başka yapabilecek ne var ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 savaş yokken ve şimdiki levelında bunları yapıyosun genelde başka bi aktivite yok pek şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 taam q3 levellı ekmekler aldım da şimdi şöle ki abi işe girdim bi work dedim 3 welnnes gitti gene ya,ekmekle aldıım wellnesı işle kaybediyorum yok mu daha bi yol ya 33 wellnesım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 artı ben hangi memlekete gidiim bu rusyada beni kovuyolar işten hep,türkiede kalsam 6 güğn sora hard worker madalyası alcaktm burda 22 gün dio bu alet. ya böle maaşları ii falan bi yer yok mu arkadaşlar ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Arkadaşlar topicin başından sonuna kadar wellnessinizi 40 ın altına indirmeyin çıkartmaz zor diye herkes dedi. 33 wellnessi tek yükseltme yolarıe; 1) Bir kaç gift attıracaksın kendine. 2) 2 gün boyunca en yüksek yüksek kalitede (q5)ekmek yiyeceksin train ve work yapmadan. 3) Orta kalitede (q3) ekmek yiyeceksin ama train yapmıcaksın. Ha birde şunu soyliyim q3 firmada çalışıpta wellness yükseltemezsin. Çık ve q1 firmalardan birine gir. Seni atmalarının sebebide düşük wellnessla çalışıyor olup onlara zarar ettirmen. Bu dediklerimden birini yaparsan 2-3 gün içerisinde 40 wellness a ulaşıp savaşa girebilirsin. Savaşa girdikten sonra bir kere fight deyip bölgendeki hastanenide kullanarak 80 wellnessa çıkabilirsin. 40 wellnessin altında savaşamassınız bu yüzden 40 ın altına düşmeyin deniliyor. Savaşamadan hastanede kullanamassınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bana atsanıza gift ya gift atabilcek var mı alla aşkına arkaaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 öyle biri varsa bana da yollasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 la kaç paraysa öderiz ya bugüne bugün 50 rublem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Az önce level 9 oldum, bakalım süper gidiyor oyun, 70 fransız frankı kadar da param var falan, mesudum. //wellness'ım daimi olarak 95+ dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 O değil de savaş yok kaç gündür wellness gittikçe geriliyor. Artık wargame mi ne yapıyorlarsa bir an önce başlaması lazım. Ekonomiye zararı var hiç savaş olmamasının. Bir de q3 firmada çalışıp q1 ile aynı experience almak da saçmalığın daniskası olarak duruyor erepublikte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 36 wellnesım var huzurum hiçte yerinde diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar