Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Lvl 3 olmuşum, 25 TRYlik iş var, direk onlara geçsemmi? birde işyerinin yanındaki yıldızlar ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 firatram said: Efrasiyab said: Firatram adım Efrasiyab gene:) nasıl ekleyeceğim seni* Oy nasıl vereceğim, kime vereyim? Ayrıca Wellnessim 45 2 1 yıldızlı 1 2 yıldızlı yiyecek aldım, kendi kendine mi tamir olacak? Birde bu ne saçma şey ya, 1. ve 2. BÜyük partiler Tamamen Yunan ve Amerikalı, herbir köşede isyan var, ve toprakların çoğu kaybediliyor. Birisi Dur demeyecek mi? Yukarıdaki arama kutusuna Nospray yaz, ordan profilime gir ve add yap, bana onay gelir ama ben seni ekledim şimdi :) Oy vermek için 7 lvl olman lazım. Wellnessinde kendi kendine günlük olarak artar. Ne kadar fazla yıldızlı alırsan o kadar çok iyileşir. Bir öneri vereyim, sakın goldlarını çarçur etme, goldlar çok önemli. Evet son 3 gündür böyle malesef. Bu akşam msnden toplantı yapılacak işte 20.00'da 15 dk kalmış yani. Şunu msn kişi eklemeden eklersen katılabilirsin : [email protected] Bu arada efrasiyab seni ekleyemiyorum firefox sapıttı, belki gelmiştir davet ama.. Tamm ekledim seni. Gold yok, alınacak mı? bende gireyim o zaman, bu arada hızlı level nasıl atlarım. Hergün train ve work yapma haricinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oha güzelmiş lan :D deneme amaçlı başladım bende bakim süper soldier olmak hedefim :p iş buldum, army training yaptım, 1 tanede ekmek aldım lol, level 2 oldum bakalım nolcak :) edik:Blue Shield adım lvl 3 e 1 xp kaldı lakin ilk günde yapılcak şeyleri yaptım sanırım avatar falan herbişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Efrasiyab said: Lvl 3 olmuşum, 25 TRYlik iş var, direk onlara geçsemmi? birde işyerinin yanındaki yıldızlar ne demek? Hayır normal lvl ile ilgili değil o. Birde çalışma levelların var senin. 3 ana dalda çalışma levelları. Norak ismini yazsana, arkadaş olarak ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Abi daha toplantıyı nasıl düzenleyecekleri belli değil, kim geliyor vs vs, nasıl olacak filan. Kendi Pati grubumuzu kuralım, parti olmasakta biz belirleyelim politikayı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Efrasiyab said: Abi daha toplantıyı nasıl düzenleyecekleri belli değil, kim geliyor vs vs, nasıl olacak filan. Kendi Pati grubumuzu kuralım, parti olmasakta biz belirleyelim politikayı vs. Ülke bölünüyor bizde grup kurup daha da parçalamaylım. Toplantı yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 beyler ülke elden gidiyor yeni fraksiyon çıkarmayın. gün birlik günü. milli mücadele günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ülkenin durumunu nerden görüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 o değil de bu oyun ekşide forumtr de filan yayıldımı oyunun yiyeceği zerg ile dünyayı rahat ele geçiririz ya^^ (ekşide 1 sene önce açılmışta 8-9 mesajda kalmış öyle. bi şekilde yayılması lazım bunun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ShadowFury said: o değil de bu oyun ekşide forumtr de filan yayıldımı oyunun yiyeceği zerg ile dünyayı rahat ele geçiririz ya^^ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ShadowFury said: ülkenin durumunu nerden görüyoruz? Türk bayrağına tıklayınca ekonomik, askeri, politik vs. duruma göz atabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mapta Ülke görmeyi yeni farkettim, asıl biz abartmışız abi:D İsraile savaş açıp Kudüsü almışız, Yunanistanı fethetmişiz baya:D Birde Nsıl friend oluyoruz. Efrasiyab nickim, ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Her zamanki gibi yayılmacı bir politika izlenmiş. Pati olarak bir parti kurmasakta bir organizasyon kuralım ilerde. Baktık yönetimden memlun değiliz koyarız darbeyi =) Zaten böyle bir yönetim devam ederse 2 hafta sonra Türkiye'yi Ankara ve çevresi olarak görebilirsiniz. Türkiye'ni gayri sarfi yurt içi hasılatı: 231.02 Gold ABD'nin gayri sarfi yurt içi hasılatı: 2152.19 Gold Ülke resmen batıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Tüm Patiyi ekledim. Bir miktar geliştikten sonra siyasete atılmayı düşünüyorum. Loxias dediklerin çok doğru, ama ne yapabiliriz? 14lvlden sonra oyunu öğrenince 20euro civarı yatırım yapacağım daha hızlı gelişmek çin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Firatram gelinca bir pm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Nickim pekinduck, ekleyin arkadaş olalım konuşalım (: şey bi de yukarda yazılanlara katılıyorum, yayılmacı bir politika yerine ekonomi basmak lazım. Parti kurmasak bile organizasyondu gazeteydi fln taraftar toplarız sonra parti kurup darbe yaparuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 2 gold gelsin bir organiasyon kurarız artık "paticik" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 oyunun günlük refresh olayı 24 saatten kısa mı? dün akşam başlamıştım, bu sabah yeniden train ve work yapabiliyorum. tam olarak kaç saat sonra refresh ediyor sistem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Norak said: oyunun günlük refresh olayı 24 saatten kısa mı? dün akşam başlamıştım, bu sabah yeniden train ve work yapabiliyorum. tam olarak kaç saat sonra refresh ediyor sistem? Evet sanırım 24 saat değil güncelleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ya yemeği kendileri mi yiyor yoksa bir yerden yedirmemiz mi gerek ? Aldım yemek ama yiyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Hayır 24 saat. Yanlız onlardaki saat şu an 2.25. 12 saat geriden geliyor. 2.30 saaat önce yeni güne(14 HAziran) girildi. Bu arada Gerçekten ülkede işler karışık galiba. ABD israil Yunan İttifakına karşı Türkiye Lazokratlar, haymeneliler(galiba) ve Bağımsızlar tarzı bir bölünme içersinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 DarKRideR said: ya yemeği kendileri mi yiyor yoksa bir yerden yedirmemiz mi gerek ? Aldım yemek ama yiyemiyorum Her gün bitiminde otoomatik en yüksek yıldızlı yiyeceğin yeniliyor. Nickin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 İsyandan birini basıtrabilmişiz. HÜKÜMET GÖREVE ulan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bütün dünya haritasına nasıl ulaşacağız. Dünyadaki bütün devletlerin konumlarını görebileceğimiz bir harita yokmu. Tek tek ülkelere bakmak sıkıcı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 http://www.egobba.de/ Burdan allta bayrağa (politik harita) tıklarsan görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar