BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 washington da isgal edildi, savas montana'ya sicradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sanal dünyada yıkıyolar amerikayı,ne nefret varmıs insanlarda kapitalizm çöküyore :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 forza macaristan! 3 skill pointle 10 huf aliyorum ohh. 1 gold 35 huf hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 amerika yıkılırsa belki bizimkiler geri alır yünanistanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Türkiye de şu an için Yunanistanı alabilecek potansiyel var mı? Geçenlerde lazkoratlar kendileri isyan çıkarttılar diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yok abi bizimkiler bi halt beceremezler,birbirleriyle savasıyolar,yolsuzluk almıs yürümüs yeni hükümette birsey yapamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 @disappear aga hangi skill,manu ise bende gelem sizin sirkete??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 BRITAIN NEEDS YOU! orduya gelin bayaa zevkli. ticketlar gelio gizli görevler falan müttefik dediklerimizi arkadan vurmalar xD silah da dağıtıyolar çok net derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben de amerikan ordusuna basvuruda bulundum bugun bakalim :D alaskadaki sirket te elimde patladi ya isgalci diye rusyaya lisans 5g ama sonra savas bitince napcam o lisansi o da var. bosta bekletiyorum koydum pazara alan alsin diye lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi bu ordu mordu olayları sirket adı altındamı yoksa belli bi levelden sonra mı acılıyo bu ordu gizli ajan rambo olayları lvl 14 üm hala bi bildiğim train savaş şirket olaylarına gir derin devlete nasıl karışacaz :S (from hungary) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hungarynin baskanina pm at o yonlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Disappear said: forza macaristan! 3 skill pointle 10 huf aliyorum ohh. 1 gold 35 huf hehe. ya böyle macaristana gitmek için mesela, sadece moving ticket almam yeterli mi? o kadar mı olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 savaşmadan life ımı nasıl doldurabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ya arkadaslar ekleyın benı dedım eklememişsiniz şöle eklemeli bi liste yapalım herkes nickini yazsında birbirimizi ekleyelim olmuyor böyle. Friend List cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Reksa said: savaşmadan life ımı nasıl doldurabilirim? sana yollanan giftlerle canın artabilir.sonra get wellness die bisi var oda belli bi ücretleydi ama sanırım tanesi 2 gold tu. benim nick falchata,macar topraklarındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 peki seyahat nasıl yapıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bilet alıyosun profilinden change residence diosun istedğin ülkeyi secp gidiosun. dostum cogu ülkede eksın var ama macaristana gel orada pati nufusü fazla sürekli savas var ve hayat ta iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ekşın nerde var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 lazokratlar cok guclu ya hayvan gibi mareşalleri generalleri var adamalrın nerden toplanmışlarsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi lazokratlar oyun oynanmaya basladığından beri savasta kasmıslar ondan dolayı cok güclüler.ben türkiyedeydm baktım olacak gibi değil sacma sapan is yapıyolar macaristana tasındm.bence hc türkiyede durmyn geln abi macaristana orda kasalım pati nufusu cok fazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Türkiyede şoyle bir durum var. Ya lazokrat oluyosun magandanın önde gideni bayrak tutanı oluyosun. Yada anti lazokrat oluyosun oyundan zevk alıyosun. Adamlarla geçen gün sabahın 6 sına kadar konuştum tam 6 saat boyunca. Dedikleri sadece biz güçlüyüz ülkeyi biz kurduk istediğimize alır veririzden ibaret. Ha ters bişey demeye gelmiyo hemen adres telefon istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ahah o ne ya öle tiplermi var gerçi fenerbahçe fan sitesinden girmiş alayı normal tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 dextra katilalim katilmasina ingiltereyede, nasıl katılıyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bu arada hayirsever bir arkadas oyuna uye olmak istiyosa benim linkimi kullanabilir :D eRepublik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar