NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Multi accountlarını silerek başlayabilirsin. Zaten 1-2 güne kalmaz ban yersin. Patinin yarısı ban yedi multi acc yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 in private modda full cookies vs vs silerek modem restleyerek yapıyorum birinde unuttum aynı gün yedi ban ama dierlerinde suana kadar bir sorun yok tabi baska takip metodları yoksa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ben direk 2 tane arkadastan rica ettim level 6 olmalarini. fake acip banlanma riskini alacaginiza boyle yapsaniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hastaneye günde bi sefermi gidebiliyoruz? ben heal yaptım welness 75 falan oldu, gittim yine 40 ın altına düşene kadar savaştım. Şimdi hastaneye almıyolar beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 evet 1 kere gidebiliyoruz. 40 ın altına düşünce savaşamıyorsun, kötü olmuş. yüksek kaliteli yiyecek al, bir an önce 40 ın üstüne çıkmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 günde sadece 1 defa heal basabiliyosun,40 ın altına düsmen kötü olmus,birkac gün calısma ve train yapma ws nin 40 ın üzerine cıkınca savas ve heal bas.arkadaslarından gift alabilirsen oda ws ni arttırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 gift yollasanıza bana :) oyundaki adım "burak zort" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 profiline tıkla ordan direk site linkini kopyala buraya yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bana da yollayın piliz =) git gide düşüyo wellness edit:belki yollayan olur sdf http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1579388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 e 44 wellnessin var zaten. Kanada vs Fransa savasina katil 1 kere, daha sonra go to hospital diyip heal yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Benim profil hediyelere açığım willness 33 :) /eski mesajları okudumda biraz organizasyon falan varmış bende katıliim hala varsa öle bişi. nereye başvuruyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 EagleEye said: Benim profil hediyelere açığım willness 33 :) /eski mesajları okudumda biraz organizasyon falan varmış bende katıliim hala varsa öle bişi. nereye başvuruyoruz :) You have successfuly offered a quality 2 gift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 rethua nickim bende isterim endonezyadayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 eyvallah 35.46 oldu 3 tane daha lazım galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 macaristana kacak giris yaptım :D macaristanda ysayan var mı paticik ahalisinden koklasalım hemen oha yahu 1 huf 16 try olmaz lan ayp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 sakla o parayı, döviz biraz kazık... yalnız macaristan süper bi yer. skill 3 ile 7huf maaş alıyorum(+90 wellness). 1 gold = 34huf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 @masteis senin nick ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bana 4 willness verecek kadar gift yollayana param olunca iade edeceğim. savaşa girip willness ı yükseltmem lazım hehe /endonezyada yaşayan bi eleman yolladı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 @vivalale nickim : Bocek @EagleEye 70 wellnessin var abi, ihtiyacın olsa atcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 para kurlarına nerden bakılıyo? ya bende ülke değiştirmek istiyorumda 21 try var bende. bilet 22 try lol /evet birisi yolladı, savaşa girip hastaneye gittim düzeldi welness :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Market > Monetary Market kısmından bakabilirsin döviz değerlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben macaristana göçüyorum arkadaş :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 paran eksik ise gönderebilirim try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 work yapınca aldım bilet şimdi işten ayrılmayı bekliyorum 3-4 saat sonra göçücem bu diyardan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bu arada isteyen ekleyebilir beni de. karakterin ismi Niazi, macaristanda takiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar