kazým Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 silahla daha çok mu xp geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 xp aynı geliyor sadece dmg için silah lvl atlamana bi faydası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Patron bugün maaşıma 1 lira zam yapmış, çok sevindim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 var mı bana davet yollayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 mail ver pmden hemen atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 kazım said: silahla daha çok mu xp geliyor ? xp yine aynı da askeri "rank" in var, o konuda gelişmen savaşta vurduğun damage ile alakalı. ama rank ne işe yarıyo onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Slider said: mail ver pmden hemen atayım.geç kaldın bi daki sefere (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ya sizden cevap gelmeyince ben açmıştım kendime acc. tekrardan aynı nicki ve maili kullamak istedigim için hesabı iptal etmenin bi yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 başka mail al hacı , teklifim hala geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 pati alemi üye olucamda hangi country ve regiondasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Turkey / Eastern Anatolia Region şeklinde başlarsan senin için çok iyi olur. Hatta ilk msgi editleyebiliyorsak böyle düzeltilmesini tavsiye ederim. Q5 hospital olduğu için ileride yararını görürsünüz. Hoş yarın lvl5 olcam bende daha yararını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 aga ben turkey/mediterrian,ama topic teki isimleri mutlaka ekle e-republik de,benm nick falchata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ben bir türlü davetiye yollayamıyorum. nedendir acaba sizde de durum aynı mı? yani demek istediğim yollandı gözüküyor ama davetiye ulaşmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Maillerden kaynaklanıyo. Bazılarına gidiyo bazılarına gitmiyo. Değişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 çok geç gidiyor mailler sanırım. sabah 10da yolladım 5de fln ulaştı =) kargo gibi... brezilya tavsiye ederim. paruda güzel ama hastane yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 isyan bastırılmış hayırlı uğurlu olsun aktif savaş lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ben irlandada silah fabrikası kurup genç yaşta zengin olan Lobotomizer beni de ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 aktif savaş var mı ya, haberimiz olsun bulursanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 5 saat önce vardı ama bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 güzel oyunmuş, başlayalı 11-12 gün oldu ve level 5'e gelebildim. şuan için çok fazla aksiyon barındırmasa da ilerisi için heyecan vermiyor değil :) yalnız hala gün sistemini anlayabilmiş değilim. sitenin üzerinde saat olduğunu biliyorum ancak erepublik'de 2 iş günü süresinin 1 gerçek dünya gününe eşit olması gibi bir ihtimal var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 oyuna yeni başlayacak olan herkes bana mailin ömden versin davetiyemi beklesin , her türlü food yardımı yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 orc_lord oyunda 1 gün 1 reel güne eşit. Sabah 11 civarı sanırım yeni güne geçiliyo türkiye saati ile. Wellnesinizi 40 ın altına düşürmeyin düzeltmek çok külfetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 basladim bende hayde, rethua nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 şili arjantin savaşı başladı, akabilirsiniz ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Arkadaşlar maalesef acemilik ettim wellness 33 e düştü.Bir gift verebilcek olan varmı.Şu savaşta düzeltiyim wellnesimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar