NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Evet msn için email ekler gibi ekliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mail grubu pati nickimi sordu, kabul etmeyip banladı. Pati nickim göründügü gibi elm , oyunda da gravisky , adminle iletişime geçmem lazımmış galiba ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 of en sonunda savaşlardan biri açıldı da bugün savaşabildim lvl 6 oldum :p sadace savaş kısmıyla ilgilendiğim için oyunun gelen 5 goldu bozdurup ev aldım direk q1 :D, 22$ da arttı ucuza yemek yakalarsam stok yapim 9-10 tane. artık train ve work için yemekle beraber günlük yeterli wellness sağlar bu ev olayı bana. öbür türlü savaş yokken savaşacak, her gün 1-1 aşa gidio yoksa q1 food kurtarmıo. hatta evin farkını şöyle göstereyim: ev yokken q1 food ile, train ve q1 work yaparsak, 50.45 wellness 5 gün sonra 45.54 oluyor. bunu ev varken yaparsak 50.4 oluyor 5 gün sonunda. yani baya iyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Inventory'de hem q1 hem de q2 ekmek varsa ilk önce hangisini tüketiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 en yüksek kalite olandan başlıyor tüketmeye. silahlarda da yine aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bende girdim oyuna nick Farinal. pati organizasyonu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 http://www.erepublik.com/en/forum/topic/103626/eturkey-appreciate/1 bu nedir YA AHAHAH MAL MI BU ADAMLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 işe girdim şimdi napıcam? trainde oldum level 2yim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 çıkıp yarın gircen. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ssjack deyü kayıt oldum pati ahalisi eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 KageRyu gençler hoşbuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Oyuna kaydolacak arkadaşlar için söylüyorum mümkünse oyunda var olan birinin invite'ı yoluyla kaydolun. Siz level 6 olduğunda gelecek 5 gold hayat damarı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Aynen. Kaydolacaklar bana ÖM atsın, mailleriyle, invite atayım. ilk günler için bedava q1 ekmek desteğidfe sağlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bana mail atana bir hafta q2 food sağlıyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bir hafta boyunca q3 food veriyorm :P yok mu arttıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Aktif savaş var, uyumadan katılın günü boşver geçirmeyin. Fights 18 Hero Fights Total damage: 120 / 250 az kaldı az (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 iyi ki söyledin, bugünü wellness kazanmadan geçiriyodum azdaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Benim invite'ımla kaydolana haftalık yiyeceğini giyeceğini yakacağını veriyorum. Ayrıca beyaz eşyada veriyorum. Seçimlerden sonra kralınızı tanımam ama. RTE - Prezident of Ampulland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Çalıştığım şirketin sahibinin kim olduğunu nasıl görebilirim? Şu an tescilli döner diye bir yerde çalışıyorum ve sahibi tescilli group olarak gözüküyor. Ama oyunda kim olduğunu göremiyorum. Oyundaki ismim ikikereiki bu arada. Ayrıca şu anki maaşımı nereden görüyorum? çalıştığım yerdeki skill 5'e kadar tüm yerler dolmuş artık ilanı da gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Show Employements e bas company de . Orada bugün aldığın maaşı gosterir nickinin yanında. Organizasyonlar farklı hesaplar. Kullanıcı adı felan yok onların. Organizasyon adları var. Tam anlamadım nasıl işlediğini ama oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hmm evet ben de o -TRY'ler ne diye merak etmiştim hep. Meğer sadece kendi maaşımı görebiliyormuşum. Beklediğimden yüksek çıktı ayıptır söylemesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 girit'te isyan çıktı millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Hadi millet vatan millet sakarya, pamuk eller silaha! Savaşabildiğiniz kadar savaşın girit'te=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ilk savaşımı yaptım 11 damage vurdum q1 silahla hükümet bize silah dağıtsın savaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ben silah almakla pek uğraşmıyorum, 6-7 dmg filan gidiyorum işte... şimdilik silah almak zor zaten, yemeğe zor para yetiştiriyoruz. ama evet devlet silah dağıtsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar