Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web based Politika oyunu : E Republik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mail grubu pati nickimi sordu, kabul etmeyip banladı. Pati nickim göründügü gibi elm , oyunda da gravisky , adminle iletişime geçmem lazımmış galiba ¿
Mesaj tarihi:
of en sonunda savaşlardan biri açıldı da bugün savaşabildim lvl 6 oldum :p sadace savaş kısmıyla ilgilendiğim için oyunun gelen 5 goldu bozdurup ev aldım direk q1 :D, 22$ da arttı ucuza yemek yakalarsam stok yapim 9-10 tane.

artık train ve work için yemekle beraber günlük yeterli wellness sağlar bu ev olayı bana. öbür türlü savaş yokken savaşacak, her gün 1-1 aşa gidio yoksa q1 food kurtarmıo.

hatta evin farkını şöyle göstereyim:

ev yokken q1 food ile, train ve q1 work yaparsak,
50.45 wellness 5 gün sonra 45.54 oluyor.

bunu ev varken yaparsak 50.4 oluyor 5 gün sonunda. yani baya iyi :p
Mesaj tarihi:
Çalıştığım şirketin sahibinin kim olduğunu nasıl görebilirim? Şu an tescilli döner diye bir yerde çalışıyorum ve sahibi tescilli group olarak gözüküyor. Ama oyunda kim olduğunu göremiyorum. Oyundaki ismim ikikereiki bu arada.

Ayrıca şu anki maaşımı nereden görüyorum? çalıştığım yerdeki skill 5'e kadar tüm yerler dolmuş artık ilanı da gözükmüyor.
Mesaj tarihi:
Show Employements e bas company de . Orada bugün aldığın maaşı gosterir nickinin yanında.

Organizasyonlar farklı hesaplar. Kullanıcı adı felan yok onların. Organizasyon adları var. Tam anlamadım nasıl işlediğini ama oyle.
Mesaj tarihi:
hmm evet ben de o -TRY'ler ne diye merak etmiştim hep. Meğer sadece kendi maaşımı görebiliyormuşum. Beklediğimden yüksek çıktı ayıptır söylemesi :)
  • Yeni Oluştur...