Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ultima online oynadığım dönemde abim vesilesiyle üye olmuştum. hiç unutmam bir ultima başlangıç rehberi vardı gayet eğlenceli şekilde hazırlanmış iki diyaloglarların yer aldığı çok şeker bir rehberdi. nickini yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım karakedi ile bir arkadaşının hazırladığı rehberdi. o kadar samimi ve içten gelmişti ki rehber sayesinde ultima oynamaya başlamıştım. burayı birkaç hafta önce world of warcraft ile ilgili bilgi ararken tesadüfen buldum. ekşide eski pepelek olduğunu söylenince üye olmaya karar verdim 2 haftadır çabalıyorum sonunda üye olabildim. çenem düştü en iyisi lafı toparlayayım; herkese kocaman merhabalar :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 selam özge :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Hoşgeldin Özge (: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ilk ben ahaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 cok icten bi hosgeldim olmus =) hos geldin ehuh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 paticiğin çehresi değişiyor yahu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 geleli bi dk oldu kaç kişi yazdı maşaallah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ZaugnaKhaldun said: paticiğin çehresi değişiyor yahu kız alımları yasaklanmı tabi bu gelen kızsa :P yada senin demek istediğin den ben böyle anladı isem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ho$geldin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Hoşhoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Özge sen Pranner guildindeki VenaPrincess misin? DoubleTawn atıp filenx basan biri vardı sürekli haritanın dışına doğru drowans storm atar, sonra da arkadan dolanıp işçileri pwnlardı. Harika bir taktikti. Sen miydin o? Tabi sonradan o guild dağıldı, server da kapandı ama hala weplada oynuyoruz arada bir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hoshgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hihihi hoşbulduk hoşbulduk :) ultima oynarken bir sürü oyun arkadaşım olmuştu onlarıda bulma ümidiyle geldim umarım tanıdık birileri çıkar. Llama said: ZaugnaKhaldun said: paticiğin çehresi değişiyor yahu kız alımları yasaklanmı tabi bu gelen kızsa :P yada senin demek istediğin den ben böyle anladı isem pardon anlamadım tam olarak. nasıl yani üyelik konusunda cinsiyet ayrımı mı var ? yasaklanmış demek istedin diye düşündüm belkide yanlış yazmışsındır. ginaly said: Özge sen Pranner guildindeki VenaPrincess misin? DoubleTawn atıp filenx basan biri vardı sürekli haritanın dışına doğru drowans storm atar, sonra da arkadan dolanıp işçileri pwnlardı. Harika bir taktikti. Sen miydin o? Tabi sonradan o guild dağıldı, server da kapandı ama hala weplada oynuyoruz arada bir. hayır ben değildim ultimada venagirl nickini kullanırdım. venaprincess nickini 2006da wow oynarken kullandım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Resim var mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 BENİ ALINTILADI OLEY Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ginaly said: BENİ ALINTILADI OLEY hashahahahahahhahaha pof ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yasak fln yok özge :) hoşgeldin, keyfine bak :) mesaj at, gez, oku fln, takıl kafana göre :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 beyler! bokunu cikarmayin yine. özellikle sen ginaly sdfg hosgeldin cicim. bakma sen bunlara =P of smiley falan koyyim soora firca attin demesinler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Hoş geldin aramıza. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hg! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hg soğuk davranayım abisi varmış Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.