Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hu hu ben geldiiim :)

Venaprincess

Öne çıkan mesajlar

ultima online oynadığım dönemde abim vesilesiyle üye olmuştum. hiç unutmam bir ultima başlangıç rehberi vardı gayet eğlenceli şekilde hazırlanmış iki diyaloglarların yer aldığı çok şeker bir rehberdi. nickini yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım karakedi ile bir arkadaşının hazırladığı rehberdi. o kadar samimi ve içten gelmişti ki rehber sayesinde ultima oynamaya başlamıştım.

burayı birkaç hafta önce world of warcraft ile ilgili bilgi ararken tesadüfen buldum. ekşide eski pepelek olduğunu söylenince üye olmaya karar verdim 2 haftadır çabalıyorum sonunda üye olabildim.

çenem düştü en iyisi lafı toparlayayım; herkese kocaman merhabalar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Özge sen Pranner guildindeki VenaPrincess misin?
DoubleTawn atıp filenx basan biri vardı sürekli haritanın dışına doğru drowans storm atar, sonra da arkadan dolanıp işçileri pwnlardı. Harika bir taktikti. Sen miydin o? Tabi sonradan o guild dağıldı, server da kapandı ama hala weplada oynuyoruz arada bir.
Sosyal ağlarda paylaş

hihihi hoşbulduk hoşbulduk :)

ultima oynarken bir sürü oyun arkadaşım olmuştu onlarıda bulma ümidiyle geldim umarım tanıdık birileri çıkar.

Llama said:

ZaugnaKhaldun said:

paticiğin çehresi değişiyor yahu

kız alımları yasaklanmı tabi bu gelen kızsa :P
yada senin demek istediğin den ben böyle anladı isem

pardon anlamadım tam olarak. nasıl yani üyelik konusunda cinsiyet ayrımı mı var ?

yasaklanmış demek istedin diye düşündüm belkide yanlış yazmışsındır.

ginaly said:

Özge sen Pranner guildindeki VenaPrincess misin?
DoubleTawn atıp filenx basan biri vardı sürekli haritanın dışına doğru drowans storm atar, sonra da arkadan dolanıp işçileri pwnlardı. Harika bir taktikti. Sen miydin o? Tabi sonradan o guild dağıldı, server da kapandı ama hala weplada oynuyoruz arada bir.

hayır ben değildim ultimada venagirl nickini kullanırdım. venaprincess nickini 2006da wow oynarken kullandım.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...