Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Çarşamba daha iyi olurdu beaa.. herneyse salı da olur 19.45 te 525 te mi buluşuyoruz şimdi sonuç olarak? bende geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 obsesifik said: Llama said: ya bırak yaa bu fırıncı ayşe pozu veren kişi gelmez buluşmayalan yılan oynatıcı sen mi diosun bunu bana :D gel dedin de gelmedik mi len len len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 killjoy Llama elesso Nakamura Skyfire bloodless Lexius Chaotic [hr] ahanda 8 kişiymişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yalnız chaotic wing tsun filan diyip kafasınızı becericek afedersin, hazırlıklı gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Salı 19.45 Küçük parkta buluşuyoruz demi? Ben gül taıp gelirim kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 aynen öyle dediğin gibi ne takarsan tak ama gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ya buranın modu msjlarımı silip duruyo, ben gelemiyorum arkadaşlar eklemeyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Marl0_on said: yalnız chaotic wing tsun filan diyip kafasınızı becericek afedersin, hazırlıklı gidin. ya çok afedersin ama bu beni tanıyormuş gibi konuşmaların falan kimsin ki sen yani? nerde karşılaştıkta konuştukki böyle saçma salak bi yorum yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bende tanışıyorsunuz sanmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Elinden bıraktığın bişey yere düşüyosa. Chaotic'de wing tsun der. Tanımaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 dalga geçmek, geyik yapmak için attığım birkaç mesajın bu kadar ciddiye alınması benim açımdan komik sizin açınızdansa trajik. hayatınızda hiç görmediğiniz ve hiç tanımadığınız biri hakkında böyle yorum yapıyor olmanızda çok abuk bir hareket bence.. daha önce lama nın funq ın olduğu bir buluşmaya gelmiştim 525 te baya da eğlenmiştik hatırlıyorum. bu arada ben bu buluşmaya gelmiyorum yoksa yine wt chaotic ehehe wt diye abuk subuk konuşan birinin kafasını gözünü dağıtabilirim orda sinirim bozulmaya başladı çünkü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 haftaici 5 e kadar stajım var ancak 5 den sonra olursa gelebilirim kızlara selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Afedersin ama böle yapmayın ağzımızın tadıyla buluşalım değil mi? değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 "nutella yerim" said: haftaici 5 e kadar stajım var ancak 5 den sonra olursa gelebilirim kızlara selam zaati beşten sonra gel gel sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Chaotic said: dalga geçmek, geyik yapmak için attığım birkaç mesajın bu kadar ciddiye alınması benim açımdan komik sizin açınızdansa trajik. hayatınızda hiç görmediğiniz ve hiç tanımadığınız biri hakkında böyle yorum yapıyor olmanızda çok abuk bir hareket bence.. daha önce lama nın funq ın olduğu bir buluşmaya gelmiştim 525 te baya da eğlenmiştik hatırlıyorum. bu arada ben bu buluşmaya gelmiyorum yoksa yine wt chaotic ehehe wt diye abuk subuk konuşan birinin kafasını gözünü dağıtabilirim orda sinirim bozulmaya başladı çünkü! kardeşim sen gel böyle konuşan olursa beraber arıza çıkartırız ale ale keyfini ne bozuyon sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 killjoy Llama elesso çıktı Nakamura Skyfire bloodless Chaotic Lexius nutella yerim oyunda [hr] Yine 8 kişiyiz. salı buluşuyoruz 19:45te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 8 kişi azmış be :) nese biz bize yeteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 vazcayan yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bakalım nasıl tanıcam lan sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 killjoy nonu ver bakem buraya tanışma faslını telden yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blower's daughter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Bizim burda da Küçük Beyoğlu toplaşmaları falan oluyo işte. Bu da böyle bi anımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 gaye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blower's daughter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Biri adımı biliyo lan demicem tabiki. Efendimcanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blower's daughter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 İyi buluşmalar, iyi eğlenceler. Ben İzmire geldiğimde de bi buluşma olsun madem. Ciao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Llama said: arka sokak dedim ben ama fark yapmaz yerin önemi ne :) en son arka sokakdedim üstüme laf eden olmamış neyse 19.45te gelen gelir... orda görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar