Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir - Bornova Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
obsesifik said:

Llama said:

ya bırak yaa
bu fırıncı ayşe pozu veren kişi gelmez buluşmaya
lan yılan oynatıcı sen mi diosun bunu bana :D gel dedin de gelmedik mi

len len len
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

yalnız chaotic wing tsun filan diyip kafasınızı becericek afedersin, hazırlıklı gidin.

ya çok afedersin ama bu beni tanıyormuş gibi konuşmaların falan kimsin ki sen yani? nerde karşılaştıkta konuştukki böyle saçma salak bi yorum yapıyorsun.
Mesaj tarihi:
dalga geçmek, geyik yapmak için attığım birkaç mesajın bu kadar ciddiye alınması benim açımdan komik sizin açınızdansa trajik. hayatınızda hiç görmediğiniz ve hiç tanımadığınız biri hakkında böyle yorum yapıyor olmanızda çok abuk bir hareket bence..

daha önce lama nın funq ın olduğu bir buluşmaya gelmiştim 525 te baya da eğlenmiştik hatırlıyorum.
bu arada ben bu buluşmaya gelmiyorum yoksa yine wt chaotic ehehe wt diye abuk subuk konuşan birinin kafasını gözünü dağıtabilirim orda sinirim bozulmaya başladı çünkü!
Mesaj tarihi:
Chaotic said:

dalga geçmek, geyik yapmak için attığım birkaç mesajın bu kadar ciddiye alınması benim açımdan komik sizin açınızdansa trajik. hayatınızda hiç görmediğiniz ve hiç tanımadığınız biri hakkında böyle yorum yapıyor olmanızda çok abuk bir hareket bence..

daha önce lama nın funq ın olduğu bir buluşmaya gelmiştim 525 te baya da eğlenmiştik hatırlıyorum.
bu arada ben bu buluşmaya gelmiyorum yoksa yine wt chaotic ehehe wt diye abuk subuk konuşan birinin kafasını gözünü dağıtabilirim orda sinirim bozulmaya başladı çünkü!

kardeşim sen gel böyle konuşan olursa beraber arıza çıkartırız
ale ale keyfini ne bozuyon sen..
Mesaj tarihi:
Llama said:

arka sokak dedim ben ama fark yapmaz yerin önemi ne :)

en son arka sokakdedim üstüme laf eden olmamış
neyse 19.45te gelen gelir... orda görüşmek üzere
  • Yeni Oluştur...