RabbiT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Geçen oradaydım tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Marl0_on said: hani bol hatun vardı lan, llama ameliyat filan olduysa o sayılmaz. ikinciyi taktirdim ben bi tane yetmiyor yetişemiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Lexius said: geliyorum dedim sallamadınız lan :( anamm gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 nerene taktirdin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 lex ciddi geliomsn?? marlon sen kesin gelion mu baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Kaçta buluşuyoruz nerede buluşuyoruz? yeni kalktım topic'i okumaya fırsat olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yok lan izmirde değilim ben şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 killjoy Llama elesso Nakamura Skyfire bloodless [hr] yeter herhalde 6 kişi hı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yatacak yeriniz yok lan sabredemediniz dimi 2-3 hafta daha :D yanın geberin sıcakta.. gelince gece buluşması öneriorum şahsen 11 den sonra olsun mümkünse ölmeyelim izmirde buluşucaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 akşamüstü buluşuorz işte.. birileri erimesin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Disari cikicam da simdi bornova ters kaliyor. Alsancak falan olsaydi en azindan olabilirdi, cok ters kaldi ora. İyi eglenceler size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 obsesifik said: yatacak yeriniz yok lan sabredemediniz dimi 2-3 hafta daha :D yanın geberin sıcakta.. gelince gece buluşması öneriorum şahsen 11 den sonra olsun mümkünse ölmeyelim izmirde buluşucaz diye sen gelince tekrar yaparız buluşma. Sorun değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ya bırak yaa bu fırıncı ayşe pozu veren kişi gelmez buluşmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 elesso said: benim iptal oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 çarşamba 8 iyi.. kız olmasın ama kimse kendi gibi davranmıyo etrafta bisürü kız varken sağlam geyik dönmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 geliyom lan ben de.. izmirdeyim de :' kaçıp gitmezsem gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Arkadaşlar Çarşamba dedikte, bloodless için çarş. sorun yaratıyor. Salı gününe kimsenin programı yoksa Salı günü buluşalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Salı pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 gelmeyi isterdim ama izmirde olamıcam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 killjoy Llama elesso Nakamura Skyfire bloodless Lexius [hr] şaka maka 7 kişi olduk salı günü saat 7.45te K.park'ın parkında buluşurz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 19:45 dimi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 eet 19:45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 525 e mi gidiyonuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 arka sokak dedim ben ama fark yapmaz yerin önemi ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Llama said: ya bırak yaa bu fırıncı ayşe pozu veren kişi gelmez buluşmayalan yılan oynatıcı sen mi diosun bunu bana :D gel dedin de gelmedik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar