Diablo_Angel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 12-13 Sene önce Bakırköy Avşar sinemasında yiyoduk ailecek oldukçada güzeldi. çok araştırdım daha sonrada bulamadım nerden bulabiliriz. Bilen yiyen tadan varmı aranızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hey gidi eski günler 15 yıl önce açık hava sinamalarını bilirim gazozunu alan sinamaya koşardı çıt çıt çegirdek çitlerdiler gazoz bitice ufak çocuklar çişini gazoz şişelerine yapardı gençler hava olsun diye marka sigara içerdiler peh peh ne yıllardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 15 yıl önce ne açık hava sineması yahu?daha eski değil mi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Ufak paketlerde satılıyodu inanilmazda güzel bi tadı vardı hala arada canım çekiyo ama hiçbir yerde bulamadım ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 şekerli mısır falan de, muhtemelen benzer tadı yakalarsın. bilkentteki sinemanın adı neydi hatırlamıyorum da mesela orada vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 10 sene öncesine kadar izmirdede vardı açık hava sonra açık bar yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 2000 yılında alton towersda yemiştim. hakkaten nasıl yapılıyor lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 tuz yerine seker koyup agzını uzun sure acmayın cok sallayın boylle tencereyi oluyor.cok seker koyun bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 o tencere nası temizlenio sonra=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sadece o iş için kullanılıyo^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 burda amerikan pazarında var dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 GwindonSurion said: burda amerikan pazarında var dolu orası neresi ? adres versen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 amerikada işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 istanbuldada amerikan pazarı var diye duymuştum o yüzden sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ya satın alacaksan migroslarda da var,mavi bir kutusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Avrupada sinemalarda tuzlu popcorn satilmiyo. Hepsi sekerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Sekerli mısır mı olurmuş.Dayıyacan tuzu mısıra, mısır bittikten sonra hepsi en altta kalıcak o tuzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yoğurdu şekersiz yemeyen frenk mısırı şekerlemiş şaşmam. misler gibi tuzlu ayran sarımsaklı yoğurt falan varken adamlar tatlı niyetinden başka yiyemiyor yoğurdu. zevksizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Diablo_Angel said: GwindonSurion said: burda amerikan pazarında var dolu orası neresi ? adres versen :) adanası burası kurtuluş mahallesinde atatürk parkının karşısındaki sokakta hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar