Syn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 f gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 accounts receivable'dan düş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 benim de toplu iş hukuku ff gelecek.. :emosmiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 o da en kolay ders anasını satim, kitap açık bizde. bir bundan korkuyordum zaten, gg olduk. şu journal entryleri bir ezberleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yaz okulunda ver hacı ? kasmayın bu kadar yav bütünleme felan vardır belki okulunuzda bazılarında yok galiba yaparsınız zeki adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bella said: benim de toplu iş hukuku ff gelecek.. :emosmiley: Benim geldi. 20 soruluk test, 45 verdi. Hesap edin afdgdakj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 oha test mi. bence emo ol ağla. tüm kitap ve adam kanun soruyor. testten kalmış.of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Dönem boyu tek bi defa bile derse girmeyip bi de alakasız bi bölümde okuyunca böyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kermit said: yaz okulunda ver hacı ? kasmayın bu kadar yav bütünleme felan vardır belki okulunuzda bazılarında yok galiba yaparsınız zeki adamlarsınız yaz okulu ders başına 2.5 milyar abi, bütünleme olayı bizde yok, son sınıflar haricinde. f geldi mi öss'de barajı geçememiş gibi yıkılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kojiroh said: Dönem boyu tek bi defa bile derse girmeyip bi de alakasız bi bölümde okuyunca böyle oluyo ben de bir kere girmedim derse. zaten daha finale de girmedm. hem daha büt var.benim belki gelmez.ahauh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 abo 2.5 milyar kötüymüş özel okul galiba. bide 2. öğretim galiba ? geçmiş olsun diyim seneye verme gibi şansınız vardır inşallah sınıfı geçememe gibi bi durum yoksa sınıf tekrarı felan ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 O zaman sınavın türü hariç tamamen aynıyız. Ben de büte gircem ve bize de 4857 sayılı iş kanununun bilmem kaçıncı maddelerini sordu, ben ve benim gibi 20 kişi, yapamadık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 dönem90kişi. sınava 150 kişigiriyor. düşün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ahah iyiymiş, fizik bütleri gibi. 4 sınıf açıyolar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 e bireyseli nasıl verdin?aldın mı bireysel iş hukuku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Öyle bi ders yok valla bizde. Bi iş hukuku var zorunlu olarak, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ıyy. geçen dönem bir de bireysel işhukuku aldım ben. kabus. 8 kişi geçti. ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Muhasebe gibi bir dersi 2. kere alıyorum yine kalıcam iddialıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Syn said: yaz okulu ders başına 2.5 milyar abi, bütünleme olayı bizde yok, son sınıflar haricinde. f geldi mi öss'de barajı geçememiş gibi yıkılıyorsun. ders başı 2,5 milyar ne yaa.benim okula 4 yılda verdigim harcı borcu yazokulu etmio o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 oha.harbi. hangi okul o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yıldız teknik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 senindeğil. 2.5olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 koç üniversitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar