soulberry Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 biraya amelelik falan demeyin ayrıca. über bi içki kültürünüz olabilir ama bira güzel bi tercih. bizim insanımıza has diye düşünüyorum biraya "amelelik" demek de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 biraya amelelik diyenler çok zengin ya viski keser onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 milletin ağzı torba mı ki büzesin? ben 700 kızla çıktım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 15 kişiye saldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 15 kişiye saldırdım yılmadım.. yetmedi ordan karaköye geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 50 bira 40 votka 2000 bira içtim ardından 400 kızla seviştim oys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 CthuLhu said: 16 extra içilmez demiş laraken 16 dark içerim hesabına iddiaya da girerim hem 33lük hem dark saylanmaz o. bana 16 extra içerim diyen adam gerek dsfd. 8 den sorası kelle direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 CthuLhu said: BulletRide said: Herkesin rekoru da birayla,ne gariban ülke ya (:P)hayır herkes bira rekorunu anlatıyor bira topiği olduğu için Agresyona gel. 16 bira mide ameleliğidir,vücuduna saygısı yoksa sözüm yok.Devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 otururken 6 bardak duble vodka portakal 3 bardak viski kola ve 2 bardak duble viski kola icmistim. ayaga kalkana kadar hersey tamamdi. kalkinca bilincimi kaybettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 buralarda çok var öyle elemanlar gece 15 bira içip ertesi gün 9da derse filan gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Ama neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Tenekeadam said: bu resimdekini yasadım ama ben 1 kere. lise 2'deykendi galiba. hakkaten uyunabiliyomus tuvalette, rezil bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 rakı rekorum 14 duble ve bildiğin hayatımda bu kadar sarhoş olmamıştım. beni en çok rakı vuruyor galiba. 10 tane becks içmiştim bi kere de. O da abartıydı bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 2 kişi bi kasa içmiştik. Sonra eleman sigaranın yanan kısmını ağzına sokup niye bundan duman gelmio demişti. Kararında içmek lazım azizim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 BARDAKTA BİRA MI OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bardak camsa gayet mühiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 eski camlar bardak olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 1 saatte 13 bira içtiğini iddia eden arkadaşım var... he deyip geçeceksin böle yazışçılara. sırf garsonun birayı alıp doldurup getirmesi 3 dakka sürer. şişme efektini, gitgide azalan içme hızını, arkadaşın hayatında o kadar içmemiş olmasını falan hesaba katmıyorum bile. niye bunu artistlik olarak söyler insanlar onu da anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 artık biradan sarhoş olmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kitana said: rakı rekorum 14 duble ve bildiğin hayatımda bu kadar sarhoş olmamıştım. 14 duble bir büyükten fazla oluyor neredeyse emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 üff ben de artık biradan sarhoş olmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Razu said: kitana said: rakı rekorum 14 duble ve bildiğin hayatımda bu kadar sarhoş olmamıştım. 14 duble bir büyükten fazla oluyor neredeyse emin misin? evet. işte biraz abartı oldu. o zamanlar pek içmeyi bilmezdim. hele ki sarhoş olduktan sonra hardcore içmiştim. sonra bodrum dan kos a doğru gece yüzmeye falan başlamıştım sdougaho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 sabonis said: 1 saatte 13 bira içtiğini iddia eden arkadaşım var... he deyip geçeceksin böle yazışçılara. sırf garsonun birayı alıp doldurup getirmesi 3 dakka sürer. şişme efektini, gitgide azalan içme hızını, arkadaşın hayatında o kadar içmemiş olmasını falan hesaba katmıyorum bile. niye bunu artistlik olarak söyler insanlar onu da anlamıyorum. Dogru olup olamadıgını bilemessin de 1 saatte 13 bira 33 lukse yaklasık 4.2 litre yapar. Bir kere 90 dakikada Besiktas-Fener macını izlerken 12 tane 50 lik Carlsberg icmistim. Icınce iciliyo yani. Simdi dusunuyorum 1.5 saatte 6 litre su ic deseler icemem. Ayrıca 1 saat ıcınde bundan cok daha fazla ıctım ama Bud-Light'tı. Biradan sayılmaz sutten o. Turkiye' de yok, alkol oranı dusuk daha cok soda gıbı. Beerpong oynarken funnel la 4 kısı 2 tane 24 luk kasa bıtırıyoduk. Bana da patladıı cok oldu. Simdi yazan olur ona para mı yeterde diye 24 luk kasa = 12 dolar. Siseleri geri goturunce 2 dolar depozit alıyosun yani 10 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 havada asılı durdum şayitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar