thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Cihaz gayet temizdir sorunsuzdur sadece touchpadin yanında el konmasından kaynaklanan bi solma vardır çok göze batmamaktadır onun dışında sorunsuz bir cihazdır.Yeni format atılıp windows xp SP3 kurulmuştur bu şekilde teslim edilicektir.yanında çanta hediye verilcektir.(sonradan 1gb ram eklenmiştir.) Fiyat olarak 600 TL düşünüyorum ciddi alıcılarla pazarlık düşünebilirim.en yarı rakamı nakit olmak şartıyla takas düşünebilirim.onun dışında takas düşünmüyorum.DELL INSPIRON 6000 - Intel Centrino Mobil Teknolojisi - Intel® Pentium® M Processor 750 (1.86GHz/2MB Cache/533MHz FSB) - 15.4 inch WXGA LCD Panel Ekran (1280x800) Geniş Ekran - 1256 MB DDR2 RAM - 80GB SATA Hard Drive @ 5400rpm - 128MB Integrated Intel® Graphics Media Accelerator 900 - 10/100 Network Card and 56K Modem - 8X DVD YAZICI (DVD+/-RW) - Bluetooth 1.2 (Toshiba) - WIRELESS: Intel(r) PRO/Wireless 2200 Internal Wireless (802.11 b/g, 54Mbps) - Batarya: 6-cell Lithium Ion Primary Battery (53WHr) + Dell Orjinal 65W Şarj Aleti - 4x USB2.0 - 1x IEEE1394 (Fireware) - 1x S-Video Output - 1x VGA Output - SD/MMC Kart Okuyucu - PCMCIA Kart Girişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bu laptop için 600 ytl çok geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 o ayak ne orda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ayak yanında hediye abi işte.tek çekirdek işlemcili laptopa boşu boşuna 600 ytl çekmiyo adam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ne ayağı ya battaniye o..+ fiyat çok geliyosa alıcı varsa gelir pazarlığını yapar alır bukadar sorun olucak bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Sol üst köşedeki objeye battaniye diyorsun yani? İlginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 e altındaki halıya battaniye diyemiceğine göre sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 beyler konuyu saptırmayın ayak yada battaniye herneyse ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bariz ayak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Sonuçta ayak satmıyorum laptop satıyorum ayağa değil laptopa yoğunlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Anubisath said: ayak yanında hediye abi işte.tek çekirdek işlemcili laptopa boşu boşuna 600 ytl çekmiyo adam ;) lan senin başlığına yazsalar böyle, "topici trollemeyin!!!1" diye çıldırıyosun ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Tamam topiğe dönelim. Isınma sorunu var mı? Çünkü Dell inspiron 6000 serisinin sony tarafından üretilen batarya üniteleri fazla ısınma yapıyordu. Bu yüzden bu seri bazı ülkelerde toplatıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Earenwen said: Anubisath said: ayak yanında hediye abi işte.tek çekirdek işlemcili laptopa boşu boşuna 600 ytl çekmiyo adam ;) lan senin başlığına yazsalar böyle, "topici trollemeyin!!!1" diye çıldırıyosun ama :D kes lan sen mal,ben normal fiyat veriyorum:D ayrıca ne zaman nerde çıldırmışım ya? -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hdd e talibim, dasaaa içinde ses karıtnı rezerv ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Todesengel said: Tamam topiğe dönelim. Isınma sorunu var mı? Çünkü Dell inspiron 6000 serisinin sony tarafından üretilen batarya üniteleri fazla ısınma yapıyordu. Bu yüzden bu seri bazı ülkelerde toplatıldı. hayır öyle bi sorun yok. Fiyat 490 TLye inmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar