Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Ya ben bıktım Rönesans dan şu "Scripting & UO Shard Adresleri" bölümüne 3d Aos Serverları 2d Rönesans Serverları Diye Liste Yapılsa Ben 3d Oynamak istiyorum O yüzden cok zamanımı alıyor.Diğer arkadaşlarda benim gibi düşünüyordur :D birde Aos Serverlarını Söyleyebilirmisiniz (mümkünse noobie olsun)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ya bütün runuo lara 3d girebilion gir kafana göre :) ama en iyi serverın ip sini veriom 127.0.0.1,2593[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . [Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 04 Haziran 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paticik'e gir mesela :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: zgrw, 04 Haziran 2004 20:23 tarihinde demiş ki: ya bütün runuo lara 3d girebilion gir kafana göre :) ama en iyi serverın ip sini veriom 127.0.0.1,2593 ah zgrw ahh bu bana yapılırmı beaa dash gibi adam var karşında yutmaz bu nümraları nümra yetti daş getti dorbaya valla ben demiyorum azerbaycanın Milli piyagon gibi bişeyi süper ya abi citten söyleyin ya değerlendircem patiyi =) (ne değerlendirion dingil sanki önüne 5 6 tane süper fırsat sundular hey allam yaa)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 e bunuda yutma zaten adam local ip vermiş :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuşmalar neden bu kadar seviyesiz çok merak ediyorum. Yazı yazmış olmak için yazı yazıyorsunuz.. Gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 patiuo var önünde deve gibi =)[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Manloth, 04 Haziran 2004 23:52 tarihinde demiş ki: Konuşmalar neden bu kadar seviyesiz çok merak ediyorum. Yazı yazmış olmak için yazı yazıyorsunuz.. Gereksiz. sevie konusunda haklı olabilirsin ama , yazı yazmak için burdayız zaten.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Yazı yazmanın bir amacı olmalı. Eger soruya ve soruna cevap verebiliyorsanız yazılarınızın anlamı olacaktır. Başka türlü yazdığınız her yazı bu konuların gereksiz uzamasına neden olacaktır. Anlatabilmişimdir umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Benim kafadan biri daha çıktı oh be okuyorum okuyorum konuları bakıyorum mesajları cıvımış böle bişi yazasım gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 geyik tarzında cevap vermek yakısıyor belki bizlere , o yüzden nesnel olmayan birşey üstünde tartişmaya gerek yok.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 manloth bana gıcıksan gelip kendi accountla konuş fake account acıp bana şekil yapma tamammı[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Yukarida Shard bölümlerinde var. Paticik , Darkvenue , Nikomedya vs..[signature][hline]Worldbuilder Roanoke Quaxis Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Zaten Erutan da shard bölümünden aramak zaman alıyor, var mı bildiğiniz güzel bi tene demiş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yakında aççam olm az bekleyin[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Erutan, 05 Haziran 2004 09:13 tarihinde demiş ki: manloth bana gıcıksan gelip kendi accountla konuş fake account acıp bana şekil yapma tamammı Kimseye bi gıcıklığım yok sizi tanımıyorum bile ama uzun süre takip ettikten sonra forumlara kayıt oldum ilk gördüğüm her şeyin üzerine atlayan tiplerden değilim. Fake nick veya account anlamı biraz saçma yani insan kendini ifade edebilmek için neden başka bir kullanıcı oluşturup cevap yazsınki? Dediğim gibi kimseye çamur atmak için burda değilim.. Amacım buradaki forumlara az da olsa katkıda bulunmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 iyide arkadaşım süper insan saygısız maygısız bilmemne seviyesizmi ne demişin konuştuklarımız gayet seviyeli ha senin büyüdüğün yerde Sayın bilmemne (soy adıyla hitap) falan varsa bilemem buraya alışamazsın gitmenide öneririm[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Benim buraya alışmam önemli değil sizin bana alışmanız önemli, dediğim gibi uzun süre takip ettikten sonra üye oldum konuşmalarınızdan rahatsız olmam bir yere kadar ama haddinizi aşmadıkca siz de benim konuşmalarımdan rahatsız olmayın. Konuşmasını bilen dogru düzgün konuşan insanları neden dışlarsınız hâla anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Manloth, 04 Haziran 2004 23:52 tarihinde demiş ki: Konuşmalar neden bu kadar seviyesiz çok merak ediyorum. Yazı yazmış olmak için yazı yazıyorsunuz.. Gereksiz. Biz pati team olarak terbiyesiz grubuyuz :) Arkadasım burada seviyesiz ne gördünkü hep ciddi bişiylermi olsun şahsen ben çok gülüyorum okurken ki güzelde oluyor hep ciddiyet bizim işimiz degil...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Sürekli Ciddi olun demiyorum ki bu zaten imkansız.. Türk insanının yapısını aykırı. Ama sürekli de "hehe lamere baq" "aha keko server açmış staff arıyooo" "Sen şöylesin" "Yok olmadı Sen Böylesin" Gibi Sözler de size bir şey kazandırmayıp çok şey kaybettirecektir. Yine Sonuç olarak Her şeyin sınırlarını belirleyen de bozan da insanlardır. SAYGILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hehe manloth haklısın sende tabi genelde cevapsız,veya konunun sapmıs oldugu threadlari gormek mumkun simdiki oldugu gibi :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: mutos, 05 Haziran 2004 13:04 tarihinde demiş ki: hehe manloth haklısın sende tabi genelde cevapsız,veya konunun sapmıs oldugu threadlari gormek mumkun simdiki oldugu gibi :p Saptırana bakıcaksın...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ben manloth'un alan yetkilisi olmasini taleb ediyorum :) [Bu mesaj Bronx tarafından 05 Haziran 2004 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Teşekkür Ederim Bronx :) Ama Söylediklerim Doğru Değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 değil doğru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar