Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aos Serverları...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Ya ben bıktım Rönesans dan şu "Scripting & UO Shard Adresleri" bölümüne 3d Aos Serverları 2d Rönesans Serverları Diye Liste Yapılsa Ben 3d Oynamak istiyorum O yüzden cok zamanımı alıyor.Diğer arkadaşlarda benim gibi düşünüyordur :D

birde Aos Serverlarını Söyleyebilirmisiniz (mümkünse noobie olsun)[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Sosyal ağlarda paylaş

ya bütün runuo lara 3d girebilion gir kafana göre :)

ama en iyi serverın ip sini veriom
127.0.0.1,2593[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
[Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 04 Haziran 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 04 Haziran 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
ya bütün runuo lara 3d girebilion gir kafana göre :)

ama en iyi serverın ip sini veriom
127.0.0.1,2593

ah zgrw ahh bu bana yapılırmı beaa dash gibi adam var karşında yutmaz bu nümraları

nümra yetti daş getti dorbaya valla ben demiyorum azerbaycanın Milli piyagon gibi bişeyi süper ya

abi citten söyleyin ya değerlendircem patiyi =) (ne değerlendirion dingil sanki önüne 5 6 tane süper fırsat sundular hey allam yaa)[signature][hline]morning morning where are you going?
Cable Mail
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manloth, 04 Haziran 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
Konuşmalar neden bu kadar seviyesiz çok merak ediyorum.

Yazı yazmış olmak için yazı yazıyorsunuz..

Gereksiz.

sevie konusunda haklı olabilirsin ama , yazı yazmak için burdayız zaten.[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 05 Haziran 2004 09:13 tarihinde demiş ki:
manloth bana gıcıksan gelip kendi accountla konuş fake account acıp bana şekil yapma tamammı

Kimseye bi gıcıklığım yok sizi tanımıyorum bile ama uzun süre takip ettikten sonra forumlara kayıt oldum ilk gördüğüm her şeyin üzerine atlayan tiplerden değilim.

Fake nick veya account anlamı biraz saçma yani insan kendini ifade edebilmek için neden başka bir kullanıcı oluşturup cevap yazsınki?

Dediğim gibi kimseye çamur atmak için burda değilim.. Amacım buradaki forumlara az da olsa katkıda bulunmaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide arkadaşım süper insan saygısız maygısız bilmemne seviyesizmi ne demişin konuştuklarımız gayet seviyeli ha senin büyüdüğün yerde Sayın bilmemne (soy adıyla hitap) falan varsa bilemem buraya alışamazsın gitmenide öneririm[signature][hline]morning morning where are you going?
Cable Mail
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

Benim buraya alışmam önemli değil sizin bana alışmanız önemli, dediğim gibi uzun süre takip ettikten sonra üye oldum konuşmalarınızdan rahatsız olmam bir yere kadar ama haddinizi aşmadıkca siz de benim konuşmalarımdan rahatsız olmayın.

Konuşmasını bilen dogru düzgün konuşan insanları neden dışlarsınız hâla anlamış değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manloth, 04 Haziran 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
Konuşmalar neden bu kadar seviyesiz çok merak ediyorum.

Yazı yazmış olmak için yazı yazıyorsunuz..

Gereksiz.

Biz pati team olarak terbiyesiz grubuyuz :)

Arkadasım burada seviyesiz ne gördünkü hep ciddi bişiylermi olsun şahsen ben çok gülüyorum okurken ki güzelde oluyor hep ciddiyet bizim işimiz degil...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO
Sosyal ağlarda paylaş

Sürekli Ciddi olun demiyorum ki bu zaten imkansız.. Türk insanının yapısını aykırı. Ama sürekli de "hehe lamere baq" "aha keko server açmış staff arıyooo" "Sen şöylesin" "Yok olmadı Sen Böylesin" Gibi Sözler de size bir şey kazandırmayıp çok şey kaybettirecektir.

Yine Sonuç olarak Her şeyin sınırlarını belirleyen de bozan da insanlardır.

SAYGILAR
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...